Канадки мили и красиви посрещат есента щастливи - 18

• 23 981
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Snezhi, shte gledam da ti pratia parite v nachaloto na sledvashtata sedmitca. Ot predi imam novia ti adres Simple Smile

# 46
  • Toronto, Canada
Снежи и аз бих искала да ти изпратя пари, трябва ми адрес Simple Smile

# 47
Здравейте моми4ета,най после и от мен малко бебешки новини.

На 09.09. след 10 днево преносване  в 18 4аса и 17 мин. се роди нашият син Daniel.  ylinfant

Вси4ко мина нормално и много бьрзо след като ми спукана водите родих за 1 4ас и 17 мин.
И двамата се 4увстваме добре в понеделник ни исписаха и сега сме си в кьщи.
Това е за сега нямам много време да пиша,лека ве4ер на вси4ки.

# 48
Здравейте канадски мамчета! Радвам се, че ви открих. Първо тормозих с няколко ЛС Пчеличка, защото само нея намерих Embarassed Благодаря Пчеличке за отзивчивостта. Ние до месец - два ще се присъединим към вас на канадска земя - Монреал. Ние сме семейство с две деца - на 9години е кака Ивка и малкия Коко - Николай на 5 месеца. Не очаквах, че толкова бързо ще се развият нещата с визите и този едномесечен срок, в който ще заминем ме притеснява естествено. Моля ви да ме посъветвате как да постъпя с голямата дъщеря относно училището. Как да намеря училище, от тук ли да го търся или като идем в Канада? Изобщо кои са първите неща към които да се насоча относно децата? Много ще съм ви благодарна за съветите!  Heart Eyes

# 49
Sneji, благодаря за отговора- там е работата, че ние още не сме взели PR като семейство, а за да дойда толкова скоро възнамерявам да дойда с виза, а оттам да си оправям нещата както успея?! Доста смело, нали, не знам дали въобще ще се получи, затова искам да съм подготвена финансово и най-вече психически за този момент. Дори в момента се чудя дали да не мина за по-бързо през Квебекската процедура вместо федералната, макар че съм живяла 6,5г. предимно и само в Онтарио...

# 50
  • Canada
Честита радост, Кивито!
Да е жив и здрав малкия юнак!

# 51
Честит Дани на кивито! Жив и здрав, усмихнат и сладък:) Да ви радва и да ви оставя да спите:)

Някой да е чувал нещо случайно за Peyka  от Saskatchewan? newsm78

# 52
  • Торонто/Сливен
Кивито, честито бебче!

Да ви е жив и здрав и много послушен!
  bouquet

# 53
 newsm07Честита радост, Кивито!
Да е жив и здрав малкият Дани и много да ви радва !

# 54
Честит малък Дани, Кивито!
Много да ви радва, да папка, спинка и слушка!

# 55
Моми4ета,благодаря ви много за хубавите пожелания.  bouquet

МОжете ли да ми кажете с какво да си мажа гьдите 4е са доста разранени  Rolling Eyes

# 56
  • Canada
kivito, Честито, ти синче, Даниел!

Да ти е здрав, весел и щастлив!
Аз ползвах крема на Lansinoh и ми помогна, знам също, че на Medela крема - PureLan е хубав. Дано се оправиш бързо! Peace

# 57
  • Vaudreuil Canada
Кивито Честит малък бонбон. Да е жив и здрав и много да радва мама и тати.

# 58
Здравейте и от мен.  Hug
Най- сетне имаме нет. Ние сме в Монреал, Ласал. С пътуването всичко беше наред, нямам никакви оплаквания. Само дето на летището в София имахме 1 час закъснение, но не беше болка за умиране, така и така щяхме да седим 3 часа после в Прага. Маги се държа отлично.
Засега всичко е ок.

# 59
Честит ти син, кивито!
Да е здрав, да расте щастлив, умен, красив и добър!   
Да е приятел в игрите за кака Кимбърли и гордост за тати!

Вери, добре дошла в Канада!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 03:16 от Каролина

Общи условия

Активация на акаунт