Канадки мили и красиви посрещат есента щастливи - 18

• 24 284
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • Vaudreuil Canada
Ако си купуваш грейка от БГ е добре да не пропуска вятъра и да е от 2 части - гащиризон и яке.
И да има дебела качулка! Най-добре да е с ластици на ръкавите, а и качулката да може да се стяга.

Добре дошли на anna-maria gerdzhikova и AAlexa.

Ама шеметке, ти много от рано си се замислила за рождения ден. До декември толкова много време има, все ще ти хруме нещо.
Така е ама все пак да имам време да мисля - а и повечето хубави идеи идват след като е минал момента.

# 106
В Канада сме от малко повече от година, живеем в Хъл.

Welcome на още една столична мама!!!!!  Party

# 107
Здравейте мили мами! Искам да попитам има ли сред вас такива които да живеят в Монреал, Канада. Ако да, интересува ме къде тук ви следят бременността и къде сте раждали и дали сте доволни.

На мен бременността ми следиха в болница Sacre-Coeur, д-р Louis Beaumont. Раждах в същата болница. Доволна съм от всичко. Имам няколко приятелки, които родиха в St-Mary, но нито една от тях не беше напълно доволна. Имам предвид, че на две от моите приятелки поставената епидурална упойка не е действала както трябва, т.е. усещали са болката. За сравнение - след като на мен ми поставиха упойката, спрях да чувствам каквото и да било. Започнах да усещам чак най-накрая, докато ме шиеха. Едва ли има най-добра болница и най-добър лекар. Просто St-Mary вече не ми е в списъка на супер болниците. А за това къде ще ти следят бременността - май по-скоро е въпрос на късмет, т.е. къде ще намериш лекар, който да те приеме. При мен след многократни опити в различни клиники, най-накрая си намерих лекар в болницата, която между другото се намира на 5 минути пеша от нас, и за самото раждане отидох пеша (за мен беше голям плюс това, че болницата ми беше наблизо). Лека бременноста ти желая и още по-леко раждане Peace

# 108
Здравейте мили мами! Искам да попитам има ли сред вас такива които да живеят в Монреал, Канада. Ако да, интересува ме къде тук ви следят бременността и къде сте раждали и дали сте доволни. Бременна съм във втори месец и бебчето трябва да се появи през май. Ще съм благодарна на съветите ви за лекар или болница в която са ви наблюдавали или в която сте раждали.

Здравейте,
Аз се включвам за първи път, но съм черпила доста информация от този форум, за което благодаря на всички мами. В момента съм 12-та седмица и съм много щастлива, защото това събитие го чакаме от много, много време. Живея в Монреал.

Анна Мария, на този линк можеш да намериш координати на гинеколози в Монреал: http://www.gynecoquebec.com/fr/ressources/resultat.php?etablisse … egion=&ville=

А това е линк, където пациенти са писали мнения за лекари: http://can.ratemds.com/canada/

Поздрави на вси4ки

# 109
Този линк за рейтинга на лекарите - много интересно ми стана Wink За лекаря който ми следеше бременността само хубави неща са писали, докато за този който ме изражда, не чак толкова хубави Rolling Eyes Ама нищо, нали всичко е наред, аз съм добре, бебето е добре, раждането ми мина леко, доктора се справи добре, тъй че аз съм доволна от него Peace

# 110
  • Pierrefonds, CA

Момичета, какъв прах за пране ползвате за бебешките дрехи ?

# 111
Привет на всички, скъпи мами! Simple Smile

Аз съм  imaznachenie. Промених си никнейма, защото с този ми е много по-удобно, тъй като с него се регистрирвам по форумите, а със старият ми никнейм се бях регисрирала отдавна и не знаех как да го променя.

Та да споделя с вас радостната новина. Родих на 20 септември в 12:07 часа. Малката ни принцеса се казва Victoria. Роди се 53,5 см, 3 800 кг.

Първата ни седмица премина много трудно, защото малката много плачеше и нямаше сън ни денем ни нощем за нас, но сега вече като сме на 8-мия ден всичко постепенно се нормализирва и започваме да влизаме в ритъм.

Скоро ще пиша повече, когато ми остане възможност. Ако имате въпроси може да ме питате каквото и да е. Поздрави на всички

Благодаря много на p4eli4ka за моралната подкрепа и многото инфо, с което толкова много ми помага, както и за изключително приятна визита в болницата  Hug и страхотния подарък с красивите балони!  Peace

До скоро

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 13:08 от milla_

# 112

Аз използвам IVORY BABY и съм много доволна.

# 113
  • Pierrefonds, CA

Мilla_ , честита ти дъщеричка !   bouquet

# 114
  • Canada
milla_ - Честита ти дъщеричка, Виктория!
http://www.lollipopcreations.com/images/BG2062%20Mug.jpg
Да ви е здрава и щастлива малката принцеска и много радост и любов да ви носи!

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 01:40 от Дивиана

# 115
  • Canada

Eli=== - аз освен IVORY SNOW - който е безфосфатен и го препоръчват за бебета друг не съм виждала. Иначе на ръка пера с бебешки сапуни.
Mama Desislava - какъв е този IVORY BABY и от къде го купуваш? newsm78

# 116
  • Pierrefonds, CA

Eli=== - аз освен IVORY SNOW - който е безфосфатен и го препоръчват за бебета друг не съм виждала. Иначе на ръка пера с бебешки сапуни.

Rosist, аз взех Baby Soft, течен, безфосфатен, но ми се струва, че миризмата му е силна (на роза) ..

# 117
  • Canada
Е, този почти на нищо не мирише, или поне не на нещо приятно, още по-малко пък силно според мен. Явно че и аз нещо не съм гледала като хората, но друг освен този не съм виждала.

# 118
Честита Виктория, milla!
Много да слушка, папка и спинка.

http://www.smartgiftsolutions.co.uk/images/full/baby_girl_balloon.jpg

Eli=== , аз ползвам Ultra Sunlight, който е за чувствителна кожа и е без всякакви ароматизатори. Вече 5 месеца съм с него и нямаме проблеми.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 01:40 от Дивиана

# 119

Точно този е - IVORY SNOW. Извинявам се, че в бързината не съм изписала правилно името.

Общи условия

Активация на акаунт