Канадки мили и красиви посрещат есента щастливи - 18

• 24 258
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден на Симеон!
Да е жив и здрав, за радост на мама и тати!

Роси много сте готини.
Някой да знае къде се загуби Гаргамелчо?

# 91
Здравейте канадки,
Изпращам ви поздрави от БГ. Забелязвам нови мами във форума - добре дошли ,а  и нови бебета - и на тях добре дошли! /. На рожденниците - здраве и късмет!
Днес се върнахме от море и сега сме на гости - изобщо купонът не е спрял. Като се приберем в Канада ще пусна и снимки.

Гери, ако това ще те успокои - Мая и на мен казва "тата"  Embarassed

Хайде целувки от мен.  Hug

# 92
Eli===, heureuse, rosist, nadi_n, Sneji, shemet_neveroiaten и croco1, благодаря ви за пожеланията. Трогната съм от вниманието.  Hug

Каролина, чакаме снимки на порасналия бонбон Hug

Ето го рожденника по пижама. С татко му нямахме търпение да се събуди сутринта и да си нацелуваме порастналото момче. Още в леглото го затрупахме с балони и той милия, малко се стресна, но бързо започна да се радва и да вика радостно.

Не знам защо излезе толкова дребна тая снимка. Ето линк към албума

nadi_n, честито за G1. Хайде със същия успех да вземеш и G2.
rosist, много ти е сладка Йоана.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 01:41 от Каролина

# 93
  • Vaudreuil Canada
Ето го рожденника по пижама. С татко му нямахме търпение да се събуди сутринта и да си нацелуваме порастналото момче. Още в леглото го затрупахме с балони и той милия, малко се стресна, но бързо започна да се радва и да вика радостно.
Каролина, а и всички останали мами - я разкажете повече за първия рожден ден - какво организирахте и как го прекарахте. Аз започвам да се замислям по въпроса, но сякаш нищо смислено не ми хрумва.

# 94
Здравейте.
Скоро и ние ще се присъединим към вас - ние сме семейство с едно дете на 6 г. и 7 м. Кандидатствахме по процедурата за Квебек и сега ни остава да си купим само самолетните билети. Дъщеря ми трябва да бъде в Монреал първи клас. Какво да и купя от България за училище - какви дрехи, обувки, помагала и др. Ще съм благодарна, ако ми помогнете.

# 95
  • Canada
Каролина, а и всички останали мами - я разкажете повече за първия рожден ден - какво организирахте и как го прекарахте. Аз започвам да се замислям по въпроса, но сякаш нищо смислено не ми хрумва.
shemet-че  Heart Eyes- едва ли ще ти е много полезен нашия разказ  Grinning. Празнувахме в парка до нас, но за вас това ще е невъзможно през декември Wink.  Иначе си изкарахме супер и също имахме много балони на партито.
Каролина - голям сладурчо ти е Мони - личи си че изненадата с балоните е била приятна! Heart Eyes
croco1 - чакаме разказ и снимки Peace
msl - добре дошла в канадската дружинка.  Hug За съжаление нямам опит с ученици и не мога да ти дам адекватен съвет.
МИНЕрВАта Heart Eyes

# 96
Здравейте момичета.
Sneji, адреса за парите е същия като предната година, нали. Ако е сменен моля изпрати новия адрес, за да мога да ти изпратя паричките.
Честито на всички родили, ройденници и новопристигнали.

# 97
  • Canada
Здравейте!

Благодаря на Ели, Кафява мечка и shemet_neveroiaten за идеите за комплекти за отпечатъци. В крайна сметка купихме от Уол-Март.

Честито синче Борис на Poupon!   bouquet
Честито синче Даниел на kivito!
   bouquet
Честита дъщеричка Катерина на Dunn!   bouquet
Честито синче Габриел на heureuse!   bouquet
Да са живи и здрави всички бебоци, да не ги мъчат много коремчетата и да раздават щедро усмивки!

Снежи, аз днес ти пращам парички.
p4eli4ka, много благодаря за поздравите за празника от теб и мъжа ти!  Hug Ти имаш ли си имен ден?
rosist, наистина е слънчице твоята Йоана! Нямам търпение да я видя на живо!

Добре дошли на всички завърнали се от България! Добре дошли и на новодошлите на канадска земя, както и на новодошлите в темата! Честита бременност на новите бременелки, да е лека и пълна с приятни емоции!

Eli=== , започна ли пренаталния курс? Доволни ли сте, как е? Ти добре ли се чувстваш? Как вървят приготовленията за появата на бебчето? Не остана много май.

А за нас... Раян расте и всеки ден има по нещо ново около него Heart Eyes  Гледам да се разхождаме повечко, за да се възползваме максимално от топлите слънчеви дни, едва ли ще са още много.

# 98
  • Pierrefonds, CA
MrsK  Hug  Прегръдки за сладкия Раян, кога мина времето ...на 2 мес. ще стане скоро Simple Smile

Аз се чувствам добре, само малко страх ме гони  Crazy . Курсовете са към края си. Тази вечер е предпоследната лекция. На теория разбирам, на практика ми е интересно как ще се справя  ooooh!. А до момента има още мнооого време Laughing  Приготовленията текат, но без много организация Embarassed  Имам някои работи да те питам,  на лс..

# 99
Здравейте момичета, много шарена темичка се е заформила Grinning

Честито на всички нови майчета! ylinfant Да са ви живи и здрави рожбите и много да ви слушкат.
И аз искам да се присъединя към Калида и да ви пожелая успех с кърменето!

Шеметка, благодаря ти че си се сетила за мен.
Тук съм, търся си работа и не ми остава никакво свободно време.. плюс това новата любима дума на Виктория е "паркХа" и обикновено седи на външната врата с обувките в едната ръка и другата ръка на дръжката на вратата и я повтаря докато не се съжали някой над нея да я заведе.
В събота и купихме люлка и катерушка за двора та сега поне си играе там и има малко мира Joy

Момичета при такова прекрасно време трябва да се организира някоя срещичка ми се струва! За тази неделя сме планували да ходим на Markham Fair.. има ли желаещи? Имало и някакъв македонски фестивал пак в Маркхам този уикенд.. мога да проверя ако някой го интересува.

# 100
MrsK, нямам си имен ден за съжаление Cry Бяха ми казвали, че имам, ама нямам никакъв спомен за някаква дата ooooh! Я кажи откъде точно в Walmart (от кой щанд) си взела комплекта за отпечатъци? Ние доста закъсняхме, ама сега съм се ентусиазирала да вземем отпечатъци на Флоранс като стане на 6 месеца.

Иначе и ние сме добре, Фло започна малко по малко да харесва оризовата каша, както и ечемичната. Днес ходихме на консултация, Флоранс вече е 6250гр (на 5 месеца и половина). Малко върви назад с теглото, ама пък за последния месец е качила около 500-550 грама, което за нея си е цяло постижение. И това май е резултат от въведените каши и подсилващите добавки от АМ Heart Eyes Педиатъра даде зелена светлина да започваме със зеленчуците, тъй че утре ще пробваме дребка дали ще хареса зеленчуковите пюренца, които мама й е приготвила Blush

# 101

Ама шеметке, ти много от рано си се замислила за рождения ден. До декември толкова много време има, все ще ти хруме нещо.
На Мони рожденият ден беше във вторник и не беше удобен ден за да правя парти. За това реших, че 3-мата с таткото ще си го отпразнуваме някъде навън.  Heart Eyes Имах няколко варианта според това какво ще е времето на този ден и в крайна сметка отидохме в зоологическата градина. Сега е период, в който Мони много се радва на животните и беше наистина много вчечатлен от всичко, което видя. Еее, даже малко си и поплака като чу и видя динозаврите.  ooooh! Вечерта си направихме една празнична вечеря, имаше торта със свещичка и много балони естествено. А в събота му направих детско парти в нас.

И накрая да ви се похваля, че вчера бях на шофьорски изпит и взех G2 от първия път. Много съм доволна, защото имам само 1 наказателна точка от въжможни 30 и всичките паркирания ги направих перфектно. Чак изпитващият ме похвали.  Heart Eyes

# 102
Здравейте мили мами! Искам да попитам има ли сред вас такива които да живеят в Монреал, Канада. Ако да, интересува ме къде тук ви следят бременността и къде сте раждали и дали сте доволни. Бременна съм във втори месец и бебчето трябва да се появи през май. Ще съм благодарна на съветите ви за лекар или болница в която са ви наблюдавали или в която сте раждали.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 21:53 от Дивиана

# 103
Zdraveite mili mami! Vklu4vam se i az. Ot skoro sme v Canada, Montreal. Bremenna sam vav vtori mesec i shte mi e ot polza vsiakava informacia za lekari i bolnici tuk. Blagodari vi predvarielno.

# 104
Здравейте на всички! Аз съм майка на 2 момчета - на 5 години е баткото и на 6 месеца е бебето. В Канада сме от малко повече от година, живеем в Хъл. Чета във форума отдавна и все се каня да се включа..... но този път се реших  Simple Smile

Дъщеря ми трябва да бъде в Монреал първи клас. Какво да и купя от България за училище - какви дрехи, обувки, помагала и др. Ще съм благодарна, ако ми помогнете.
За помагалата най-добре да ги вземеш тук - всяко училище си има списък с необходимите неща - моливи, фулмастери, пластелин, папки и т.н. Ако ти е трудно да се ориентираш с наименованията на френски отиваш в Бюро он Гро и даваш списъка на някой от обслужващия персонал - ще ти приготвят. За дрехите - не взимай дебели пуловери, навсякъде в помещенията е топло и ще се изпоти и като излезе навън ще настине. Моят син ходи с памучни блузки с дълъг ръкав, отдолу потник и отгоре яке или грейката за зимата. Ако си купуваш грейка от БГ е добре да не пропуска вятъра и да е от 2 части - гащиризон и яке. За обувките - хубаво е да вземеш ботушки от тук - има за при -35 градуса напр. и държат топло на крачетата, когато ги изкарат да играят навън, а и не се мокрят чорапите. Ако те интересува друго съм на разположение.

Общи условия

Активация на акаунт