Канадки мили и красиви посрещат есента щастливи - 18

• 23 986
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
...Напоследък май влизам в Канадската тема само, за да поздравявам...
Не си само Ти така, но е хубаво като трябва да поднесеш честитки за чакани събития.
Коконке- бонбонке, а при Теб и Софето започна ли празнуването?! Да Ти е жива и здрава малката именничка!

Честит Имен Ден на всички празнуващи- здраве, късмет и любов и с гордост да си носят красивите имена!

Добре дошли на всички дългоочаквани бебочета- Катерина/ на Дюн- отдавна не си ни писала?!/, Даниел/ на Кивито/, Габриел/ на Щастливчето/. Момичета, да са Ви живи и здрави малките съкровища и само поводи за радост да Ви носят. А на Вас бързо възстановяване желая и успешно кърмене на желаещите.

...Аз да си поплача при вас,...
Милленка, поплачи си. Няма лошо, от това ще Ти олекне. Пък знае ли човек- всяко зло за добро! Ако по- нататък имате желание ще пробвате пак, това си е все пак вид експиринс. А за мечтите- те се създават/ едни залязват, но се раждат други/. Успех и късмет Ти желая.
Гери, от давна не се бяхме "чували", но звучиш доста добре, явно работната среда си оказва благотворното въздействие. Успех с Доминиканската ваканция. И да оздравяваш.

Хубава и спорна, есенна и топла седмичка Ви желая!

# 76
Благодаря ти, Калида. Доста ми е криво заради нелепата ситуация... Ще мине някак.

# 77
Миленка,Както Калида каза, всяко зло за добро. Ако не се е получило сигурно е по-добре за вас. Няма нищо случайно! Може пък така да се отваря врата към една по-добра ситуация! Горе главата и мисли положително  Hug

Гери,Доколкото знам е нужна туристическа виза. Намерих и ето това:
http://dominican-republic.visahq.com/requirements/Bulgaria
За всеки случай звънни в тяхното посолство.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 20:25 от denzul

# 78
  • Торонто/Сливен
Включвам се и аз да се похваля, че взех G1, без нито една грешка. bowuu Много съм щастлива, за което. Grinning

Мернах преди време, че дъщеричката на Саня, се казва Надя - Честит имен ден, както и на всички останали именници, празнуващи днес.  bouquet

# 79
Наде,4естито за книжката, Peaceмоля те кажи по-подробно нещо за изпита колко вьпроса има и иска ли много 4етене,защото сега с двете мишлета нямам много време за 4етене а трябва да взема и аз поне G1.

# 80
  • Торонто/Сливен
Кивито, писах ти на лични. Peace

# 81
Честити бебчета на Dunn и heureuse  bouquet Да са ви живи и здрави малките съкровища и много да ви радват Hug

Честит имен ден на всички именнички и именници. Носете си имената със здраве  bouquet

Специални поздрави от мен и мъжа ми за именния ден на Rosemontia   bouquet

imaznachenie, и от теб чакаме бебешки новини, крайно време е, стига се е ослушвала бебата ти, ми да вземе да се появява вече baby_neutral

# 82
  • Pierrefonds, CA
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СИМЕОН  !  КАРОЛИНА,  ДА ТИ Е ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕНЦЕТО !  bouquet 

# 83
Благодаря ви много за поздравите момичета!
Честити рожби на Dunn и Kivito  bouquet Честит първи рожден ден на Симеон!
Ние от вчера сме си вкъщи с малкия Габи и вкъщи сме толкова щастливи, че понякога ми се струва нереално Embarassed Бебчо се чувства добре, наддава бързо, още в болницата успя да загуби и възстанови 300 грама за 3 дни Heart Eyes Сега се опознаваме, нагаждаме се един към друг и много се гушкаме Heart Eyes Аз съм много неориентирана за много неща, не знам с кое първо да започна, имам проблеми със свръхлактацията и не мога да реша какво да правя, бебчо непрекъснато си мени режима, т.е. няма такъв, ама постепенно ще си намерим някаква рутина. Снощи в полунощ сме размествали мебели (е, безшумно надявам се Mr. Green), сложихме креватчето по дължина до нашето легло, за да спи в нашето легло и да не падне. Сега креватчето си стои празно с така старателно подбираните чаршафчета, а ние тримата (с татито) спим заедно, като бебчо на всеки 2-3 часа минава ту между мен и таткото, ту междо мен и креватчето в зависимо от това от коя гърда му е ред да суче Mr. Green Човечето не иска да спи само и ние не можем да не му уважим желанието Grinning Та с две думи, при нас е весело Mr. Green

# 84
  • Canada
Честит 1-ви Рожден Ден на Симеон!

Много щастливо детство и весел празник!

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 17:14 от rosist

# 85
  • Торонто/Сливен

Честит рожден ден на Симеон!

Да е жив и здрав, много да радва мама и тати!

Каролина, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 86
  • Canada
Честити бебчета на Dunn, Кивито и heureuse! Да са ви живи и здрави дечицата!

Честит първи рожден ден на Мони! Да расте здраво и щастливо момче!
Каролина, чакаме снимки на порасналия бонбон Hug

Снежи -малко ме притеснява пращане на пари в брой по пощата.. няма ли друг начин? Има ли конкретна сума която да пратя или по осмотрение?
Еми, няма проблем с изпращането и получаването на пари в брой. Момичетата ги увиват в бял лист хартия и не си личи какво има в плика. Събираме по 10$.
Благодаря на Кафява мечка и Надя Hug Днес получих писмата ви. Така, че събраната до момента сума е 50$.
Снежи и аз бих искала да ти изпратя пари, трябва ми адрес Simple Smile
Пепи, виж си личните. Благодаря ти!
Роси, Деси, Саня Hug

Sneji, благодаря за отговора- там е работата, че ние още не сме взели PR като семейство, а за да дойда толкова скоро възнамерявам да дойда с виза, а оттам да си оправям нещата както успея?! Доста смело, нали, не знам дали въобще ще се получи, затова искам да съм подготвена финансово и най-вече психически за този момент. Дори в момента се чудя дали да не мина за по-бързо през Квебекската процедура вместо федералната, макар че съм живяла 6,5г. предимно и само в Онтарио...
Честно, аз не бих родила тук, при описаните от теб условия. Първо, тепърва ще задвижваш процедурата, не се знае колко време ще отнеме. Второ, ще си сама тук, без подкрепа от най-близките, за дълго време. Трето, поне в Онтарио един ден престой в болница за раждане беше 2000$, сега не вярвам сумата да е по-малка. Да не говорим за разходи по жилище, бебешко легло, количка, столче за кола и т.н. Добре прецени! На бебчо канадското гражданство няма да му избяга, ако само това е причината да искаш да родиш тук.

# 87
  • Canada
Добро утро и много слънчев ден ви пожелавам с две усмивки на Йоана! Hug Hug
http://images21.snimka.bg/004025681.jpg
http://images21.snimka.bg/004025680.jpg

# 88
Снежи, май си много права, ще помисля сериозно върху думите ти. Тези причини бяха същите, които ме възспряха да родя и първото в Канада-присъствието и помощта на близките е просто незаменима! Ако бях взела PR-а досега, щеше да е друго, макар че пак щях да съм сама и да търся място за престой, без да се натрапвам на познатите си в Торонто.
Честити беболини на всички нови майчета тук   bouquet

# 89
Добро утро и много слънчев ден ви пожелавам с две усмивки на Йоана! Hug Hug
http://images21.snimka.bg/004025681.jpg
http://images21.snimka.bg/004025680.jpg

Пу-пу, mного сте хубави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт