Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Какви са разходите за раждане в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
-
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Новородените автоматично получават канадско гражданство, но процесът на издаване на документи може да отнеме около 5 месеца. За да получите граждански документи, трябва да се консултирате с местните власти и да следвате необходимите стъпки за регистриране на раждането и получаване на граждански документи.
-
Какви са разходите за раждане в Канада?
-
Как мога да намеря подходящо училище за моите деца в Канада?
-
Как мога да се подготвя за раждането в Канада, ако не съм получил PR като член на семейството?

Аз също съм от новаците тук. Атмосферата в този форум е много положителна и това само е в синхром с радостта от раждането на нов живот, за което ви поздравявам
. 
Тъй като ни започват към 6 вечерта, сега в 6 без 15 го приспах малкия на гърдата и сега се радваме на спокойствие. За покупките - и на мен много ми харесва Сиър, а днес се възползвах от 50 %-ното намаление на някои стоки в Дъ Чилдрънс плейс. Много искам да ви пусна една снимка на бебчо, но хубавите са от болницата, сега се променя от ден на ден, ама за снимки не остава време 

,та исках да и питам(френскоговорящите)как премина при вас интервюто,ако разбира се ви се пише