Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Какви са разходите за раждане в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
-
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Новородените автоматично получават канадско гражданство, но процесът на издаване на документи може да отнеме около 5 месеца. За да получите граждански документи, трябва да се консултирате с местните власти и да следвате необходимите стъпки за регистриране на раждането и получаване на граждански документи.
-
Какви са разходите за раждане в Канада?
-
Как мога да намеря подходящо училище за моите деца в Канада?
-
Как мога да се подготвя за раждането в Канада, ако не съм получил PR като член на семейството?
Отмина толкова бързо. ... . Нищо, догодина пак

,всякаква информация ми е от полза 
ако изяде кашата за по-малко от 1 час си е цяло щастие
С пюретата е същата работа. На майка си прилича, аз също съм била злояда като малка 
Аз я помня от едни снимки които по-рано беше пуснала тук (на 5 месеца), много сладка
. При първото налагане гипса беше много мек, а минута по-късно вече беше прекалено твърд. Затова за да не изтърва момента все пак, купих от Доларамата един цветен картон, една тубичка темперна боя, и с така отрязаните парчета картон и с неколкократно мазане на ръце и крака (и на дрехите на мама, и на дрехите на беба) най-после успяхме да отпечатаме 2 горе-долу свестни отпечатъка (една ръчичка и едно краче). Втори път с гипс няма да опитвам, нямам нерви. То и за боята не беше никак лесно, познайте как свива крачетата Флоранс когато я мажа с четка по стъпалцето

ами си направих солено тесто и така взех отпечатъци на бебка.