Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 192
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Поздрави и от мен за хубавата тема! Момичета, информацията, която чета тук е много полезна, много се радвам, че сте толкова активни и постоянно има нещо интересно. Аз не съм много активна в писането, но за сметка на това следя редовно форума  Laughing
За размерите на Бебо - и на мен ехографа все ми отчита една седмица напред - по едно време се бях притеснила, но виждам, че и при вас е така. За мое съжаление няма да мога да се присъединя към училището за бременни, защото лекарката ми каза да си стоя вкъщи и никъде да не ходя. Имала съм била контракции. Боже, вече не издържам, може ли някой, моля, да ми обясни, какъв дявол е това!  Sad  Вече нямам място без дупка по дупето. Извинявайте, че ви занимавам с такива въпроси, но ми е интересно някой минал ли е по този път! Иначе Бебо изглежда екстра - скача, мята се, лапа си пръстите, изобщо не изглежда нещо да го притеснява - а мен ме боли корема постоянно  Cry

# 76
Добро утро и от мен:)
 Илианче, по принцип когато се работи по ЗК се плаща потребителска такса, може би затова са ти взели пари. Аз имам час за д-р Власова за края на септември и мисля да се запиша при нея за ЖК по касата. Понеже тук чух доста добри отзиви. В интерес на истината не разчитам много много точно на нея, но поне да си използвам да си направя изследванията по касата.  Иначе все още съм в процес на непрекъснато колебание и чудене кой д-р да си избера и съответно се колебая между Майчин дом и Шейново.
 Аз за сега ще пропусна лекциите на 9 месеца, понеже работя на график и точно вторник и четвъртък работя сутрешна смяна:((( Обаче понеже съм самостоятелна бойна единица и сама си определям кога да работя, съм решила от октомври или най-късно ноември да си променя графика така,че да мога да ходя хем на лекциите, хем на йога/ нали тя е понеделник и сряда следобяд/. Така че след около месец и аз ще се присъединя към групичката за лекциите. Миналата година ми беше много забавно-не толкова заради лекциите, колкото заради новите познанства и иманно заради кафенцата/ или направо пиците:)/ след лекциите:) Лекциите се повтарят почти всеки месец, за няколко месеца някои от тях ги бяхме слушали поне по 2-3 пъти. Да не говоря за презентациите,които са супер досадни и дълги, но затова пък накрая раздават хубави подаръци:))
 Някоя почна ли я главоболието? Аз миналия път страдах от това чудо през 4-5 месец,много досадно нещо... И сега от снощи пак ме е подхванало,надявах се да ме подмине тоя път,ама уви,май няма..

# 77
Добро утро,майчета!Как сте в това мрачно време?Поне в Бургас е такова.Днес нашия тати се освободи за 2 часа сутринта от работа и ходих на първите изследвания-кръв и урина и си мислех,че поне утре ще са готови,но ми казаха,че в петък в 2 часа ще бъдат готови.Забавянето е заради кръвните изследвания.А доктора ще ме чака тази седмица да му ги занеса,но няма да стане явно.Та исках да попитам при вас близо 3 дни ли чакахте за резултати.А,и сега ми дойде на акъла още едно въпросче:като давах направлението от гинеколога,за изследванията ми искаха 2 лева,а като питах него дали ще се плаща нещо,той ми каза,че е безплатно.Та вие плащахте ли нещо дори и с направление?Искам да подчертая,че не издребнявам за 2-та лева,любопитно ми е за какво ги плащам. Simple Smile

самите изследвания са безплатни 2 лв са само за вземането на кръв така ми обясни моя доктор на мене а моите изследвания бяха готови за 3 часа но много зависи къде ги правиш

# 78
Terra, добре дошла!

Илияна22, аз днес сутринта ходих да си пусна моите изследвания и ми казаха, че утре ще са готови. Довечера ще мога да си ги проверя онлайн и ще ви пусна резултатите. При личния лека и яз не плащам, но в лабораторията се плащат тези два лева, пише го и програма Майчино здравеопазване, по която сме. Стискам палци всучо с изследванията да е наред!

А мен много ме вълнува и един друг въпрос: прави ли ви се секс и правите ли? Защото мен от една седмица ме е чатнал хормона, страшна работа....

# 79
Значи KikiNiki тези лекции ще ги има и следващите месеци така ли?

Ането аз живея в Обеля 2 и  с метрото центъра ми е за 15мин  Laughing Ама от там до Плиска... Едно време учих на Окръжна и като си спомня колко път с камили беше... Ако има същите лекции следващите месеци може, защото приятелят ми  в София живее в Дианабат и ще ми е близко(сега все още е в Лондон, а по принцип е от Пловдив). Само да не отидем да живеем в Пловдив като се върне в БГ newsm78
Или пък ако променят часа на провеждане - поне малко по-късно да е  Laughing Ти после да дадеш подробно инфо от лекцията, че и на мен много ме интересува темата  Laughing

Колко от вас ще се записват на курсове, йога и т.н.  и от кой месец?

# 80

А мен много ме вълнува и един друг въпрос: прави ли ви се секс и правите ли? Защото мен от една седмица ме е чатнал хормона, страшна работа....[/b]

В последната седмица и аз имам повечко желание, най- вече сутрин като се събудя. Ама няма мъж  Cry Cry ИСКАМ МЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЖ  Joy Joy

# 81
  • Бургас
Добро утро и от мен!
iliqna22 , може би зависи къде си си правила изследванията- мен вчера ме хванаха лудите и ходих самосиндикално  до лабораторията да си пусна изследвания за токсоплазмоза и кръвна картина. Та изследванията си ги проверих същия ден, някъде към 4 следобяд по интернет. За кръвната картина (понеже си отидох без направление-нали все не намирам време да се запиша на ЖК  Banghead) ми взеха 3лв.

# 82
Много съм тъпа:(( Сега се сетих,.че по принцип бременните са освободени от плащане на потребителска такса.  Не ме е срам... Banghead
 А лекциите се повтарят. Като четох списъка за тоя месец, спокойно мога да кажа, че някои съм ги слушала горе долу миналата година по това време. Въртят си се едни и същи всеки месец. То те и не могат да измислят толкова много лекции,за да има всяка седмица по 2 пъти нещо различно...

# 83
Много съм тъпа:(( Сега се сетих,.че по принцип бременните са освободени от плащане на потребителска такса.  Не ме е срам... Banghead
Защо се ядоса толкова ?

# 84
  • София, Борово

А мен много ме вълнува и един друг въпрос: прави ли ви се секс и правите ли? Защото мен от една седмица ме е чатнал хормона, страшна работа....[/b]

В последната седмица и аз имам повечко желание, най- вече сутрин като се събудя. Ама няма мъж  Cry Cry ИСКАМ МЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЖ  Joy Joy
Ние не правим. Желание имам огромно и постоянно, ноооо много ме е страх.
Да си призная редовно имам еротични сънища.  Embarassed EmbarassedТе спасяват положението.

Jeni защо ни е да ходим на семинар за татковци?
На 20 септември ще има в училището на 9 месеца лекция “Нормално физиологично раждане.” На Плиска в пицария "Мис Каприз".
Засега сме се разбрали аз и още една мацка от мартенките, айде присъединявайте се Simple Smile

Аз ще дойда, живот и здраве.

# 85
Ние не правим. Желание имам огромно и постоянно, ноооо много ме е страх.
Да си призная редовно имам еротични сънища.  Embarassed EmbarassedТе спасяват положението.

И аз така 4 месеца. Но вчера най-накрая си сгащих мъжа натясно. Страх не страх, срам не срам...

# 86
Добро утро и от мен:)
 Илианче, по принцип когато се работи по ЗК се плаща потребителска такса, може би затова са ти взели пари. Аз имам час за д-р Власова за края на септември и мисля да се запиша при нея за ЖК по касата.
Илианче, двата лева са за вземане на кръв и не са потребителска такса. Мисля че са си задължителни независимо дали си по ЗК или не. По принцип бременните не плащат потребителски такси като ходят по здравна каса на лекар или зъболекар.
КикиНики аз също ходя при д-р Власова в Св.Панталеймон. Тя ще ме следи по ЗК и имам час за 27.09 в 9.40. Може да се засечем някой път там  Grinning

# 87
и аз имам желание, но мъжът ми е решил, че не е редно  Rolling Eyes
хихи, почти до изнасилване стигаме... не че той се оплаква де, но ако ми се яде чипс в 2 през нощта- скача и отива на магазина, а ако искам секс- се почва с уговорките- да не ме смачкал, да не повредел детето, да не ме заболяло...

# 88
Vlady и моето дупе го надупчиха яко. И аз съм с контракции, от началото до към третия месец ме дупчиха редовно. Сега съм само на Но-шпа, но то като че ли вече не ми действа. Пак си ме боли.
KikiNiki и аз имам главоболие, но се търпи засега. В началото около 6 г.с. имах два дена зверски болки, никога в живота ми не ме беше боляло така, щеше да ми се пръсне главата. Дано да не се повтаря пак.
Абе вие хора и секс ли правите, аз забравих какво е това Grinning С тия контракции засега не мога и да си помисля Crazy
Diana радвам се че ще се запознаем и с теб Simple Smile

# 89
мда, хора без грижи сме, създаваме си ги  Laughing
пожелавам на всички мами да нямат болки и грижи, желанието за секс само ще си дойде... май не е то най- важното сега!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт