Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 173
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Ани, и на мен доки ми каза, че имам бактерии в урината. Не мисля, че е опасно. Доки каза, че най- вероятно бактериите са от влагалището, но не ми е правил преглед и изследвания.

# 166
На мен ми направи преглед и ми взе секрет от влагалишето всичко е наред.

# 167
Мацки, казахте ли вече в службата, че сте бременни? Как реагираха шефовете ви?
Аз говорих с прекия си началник преди 2 седмици и всичко беше нормално. Той е казал на неговите шефове във вторник и изведнъж стана проблем, че съм бременна. Имало е дискусии дали да ми поемат курсове за доп.квалификация, които бяхме уговорили още преди да забременея. Просто съм бясна. В тая държава всичко е луда експлоатация. А уж работя в "американска корпорация". И това ако не е дискриминация...
Извинете за нервния изблик, но съм леко бясна.
Приятен и успешен ден на всички. Аз отивам на разходка - дано да ми мине.

# 168
Няма страшно за бактериите в урината, и аз имах - доки каза, че са от прекараната настинка, да пия мнооого течности и след 2 седмици вече нямах. Били, и този лекар вчера каза, че не се ангажира 100 % за пола, но все пак мисли, че е момиче Simple Smile Страх ме е малко таткото дали няма да е разочарован  Praynig - тоолкова искаше момче.....или само си втълпявам глупости newsm78
Момичета, само ми се плаче и правя скандали:) Вече няколко пъти счупих стъклото на холната врата (от тряскания) - не мога да се позная... Embarassed винаги съм била емоционална, ама чак пък толкова ...безпричинно нервна, не мога сама са се понасям на моменти  #Crazy Най-добрия ми приятел се бъзика, че на Коледа стъкларя ще ни се обади от Париж да ни благодари, че е на почивка там, благодарение на мен Laughing Sunglasses Вие как сте с емоциите? Аз просто не искам да съм на мястото на милия ми мъж, искам да му връча медал - когато всичко свърши Simple Smile - ако още ме търпи  ooooh! Иначе съм мнного грижовна и добра, ама ей на - превръщам се в грубиянка за секунди #2gunfire
Много хубав ден на всички ви и само положителни емоции! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 169
Ако мислиш, че ще започнат да ти правят номера и ще се ядосваш, направо излизай в болничен - аз така направих. Сега най- важното е бебчо да е добре, а ти да си спокойна

# 170
Мацки, казахте ли вече в службата, че сте бременни? Как реагираха шефовете ви?
polim , добре дошла в отбора на търпящите неблагодарност от началници... така е в джунглата- не си подходяща за инвестиция, щом скоро ще си неспособна да даваш дивиденти... бебето би трябвало да ти е приоритет, така, че не си го слагай на сърцето!
когато съобщих на шефа си новината, той възкликна: ОФ, пак ли? като че ли забременявам всяка седмица... държа да кажа, че с баткото отсъствах от работа от деня в който родих, още 3 месеца и се върнах в шибания офис. и не съм ползвала 45- те дни преди раждане, нито пък съм отсъствала от работа откакто съм се върнала...неблагодарна история...

# 171
Поли, не ти трябва да дадеш на мъжа си медал, а той на теб, като родиш. Ако е човек на място му е ясно, че сега ти бушуват хормоните. А и все пак и мъжете трябва да усетят малко от бременността. Нашия тати работи много, скоро го повишиха и има доста нови задължения, та като се прибере и вместо той да ме глези, аз го правя  smile3515 Някак си не е честно, но... май нямам избор. Дано скоро да се климатизира с новата длъжност и аз да усетя, че съм бременна.
Май все още хората покрай мен не могат да усетят, че съм бременна. Майка ми каза, че някак си и е нереално  #Crazy

# 172
...Проблем е обаче да се намери лаборатория,която да има договор с касата точно за това иследване,аз не съм намерила.Същото е и с микробиологията.
не си намерила за микробиологията лаборатория, в която е безплатно, правилно ли разбрах? на мен в Рамус ми го направиха безплатно с направление.  Peace

# 173
polim, не им се давай без бой! и аз така задочно се дразня на работодателите в България, само като чета истории по форумите.  #2gunfire
и понеже не мога да се включа компетентно по въпроса с изследванията, а много ми се иска все пак да кажа нещо  Laughing : не разбирам какъв е проблемът на мъжете, които отказват секс, за да "паzят бебето". ако вие искате и се чувствате добре, всичко е ок. аз на моя приятел още в самото начало му обясних къде се намира бебето и до къде може да "стигне" той и сега няма страх и притеснения и сексът си е както преди. не се лишавайте напразно от това удоволствие (освен ако лекарят не ви забрани), и без това с напредването на бременността Ще става по-трудно, наслаждавайте се един на друг, докато все още можете. звуча като някакъв гуру почти  Laughing, но наистина си ги мисля теzи неща и само споделям.
усмивки на всички  Grinning  Grinning !

# 174
Мерси много за бързите одговори шом вие казвате см спокойна Hug

# 175
Момичета аз от днес съм в болнични и няма да се връщам на работа. Много започнаха да кашлят хората около мен и това адски ме притеснява.

Днес ходихме с таткото да видим бебчо - вече е 6 см. - 12 с. и 6 дни. Малкото не спря да се върти и доки каза, че е много жизнено. Маха ни с ръчичка, видяхме 5-те пръста на всяка ръка. Смучеше си пръстчето. След 15 мин. когато вече всичко си показа ни обърна гръб - явно вече му досадихме. Бебчо се беше разкрачил много добре и доки каза, че тъй като е много рано не може да е категорична, дали вижда пишка или опашната кост, но каза на мъжа ми, че може да има късмет и да имаме момче. Laughing На 04.10 съм на БХС В Майчин дом, а на 25.10 на ФМ при д-р Мазнейкова.

# 176
Момичета, относно направлението за ЖК - то си е различно. Това, което може да се ползва по това направление е описано в програма "Майчино здравеопазване" /напишете в гугъл и ще излезе подробна информация/. Към него са включени и гинекологични прегледи, мисля, че два.

Анина, днес съм на Док от 14:30 и ще ти пиша след това какво ми е казал. Има логика да е свързано с настинка, защото аз в момента съм малко хремава. А е по-добре Док нищо да не каже и да ти пусне още едни изследвания, отколкото да ти наговори куп глупости и да те шашне. Така че - спокойно!

Да стискаме палци на КикиНики за ФМ днес! И да чакаме добрите новини от нея  Hug

Относно работодателите - ами такива са. Вари ги, печи ги и не се ядосвай. Тиквен медал за храброст няма да ти дадат. Ако излезеш в болничен - винаги ще мрънкат. Всеки път, когато се ядосаш на шефа, сложи си ръка на коремчето и кажи на бебо колко много го обичаш и колко много значи бебо за теб. Един ден нашите бебочета ще ни върнат цялата любов и грижа.

Били, и нашия татко обича да го глезят. В началото като му казах, че съм бременна, ме започна - сега като си бременна, не си болна. Ще ходиш, ще тичаш, ще караш колело и т.н. разви чудесни теории. След това като имах зацапването и ми казаха да лежа, а той хем на работа ходеше, хем къщата въртеше, сега ми казва - ти по-полека, свърши каквото можеш, с другото ще се оправим. Но мъжете са си едни непорастнали деца - искат си своя дял внимание и грижи, без значение какъв е поводът.

РониБони, радвам се, че бебчо е добре. Стой си вкъщи и го пази!

# 177
  • София
aз с шефката нямам проблеми - казах и още в началото и тя се зарадва,каза че мога да изляза болничен когато поискам.Аз ще работя до другият петък.
 Моят мъж ми е златен и много ме глези.От както съм бременна само той чисти,пере,простира,пазарува и т.н.Обаче малко ревнува - вече няколко пъти ме пита дали ще обичам повече бебчо като се роди. Grinning
 Ники , чакам хубави новини и стискам палци! Heart Eyes

# 178
  • Пловдив
Честито на всички мами с хубави новини - от ФМ или от преглед, при който се е видял пола!   bouquet
Поли, и аз предните дни направо не бях на себе си от безпричинна ярост - с доста народ се изпокарах по телефона  Joy Добре, че сега съм си вкъщи иначе кой знае колко хора още щ Joyях да наругая качествено...Нормално е Wink Който не ме харесва - да не ме гледа. Важното е на бебче да не се отразяват тези настроения. Това най-много ме притеснява.
Хубав ден на всички! И късмет на КикиНики!

# 179
Здравейте и от мен!
Малееей, Зори, тоз котак ми взе акъла... искам да го мачкааааам!!!!!!!!!!!!!!!! 
 Благодаря ви за стиснатите палци, довечера след прегледа ще се отчета /стига да не ми резнат нета/. Тръпна в очакване. Не съм го виждала човечето вече цял месец и какво шубе ме е подгонило...
 Ронибони, Джонгова ли те прати на ФМ при Мазнейкова?

Общи условия

Активация на акаунт