Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 179
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
На мен личният лекар ми каза, че не се дава направление за токсоплазмоза. Аз си го направих миналата седмица в ХЕИ - 16,50 лв.

# 151
  • София
уф,аз явно съм объркала,ще стискам палци.
 Ани,мен миналата година от ЖК ми дадоха направление,но не намерих лаборатория,която да ми го направи без пари.
 Като стана въпрос за котета,искам да ви покажа 2-3 снимки на моя сладур,че много си го обичам : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=17018&AlbumId=102375

Ето малко информация и за БСХ :http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=132

# 152
  • София
и аз да се отчета, днес бях на преглед, вече сме 13см всичко е ОК и утре ще ходя да се запсвам на ЖК и да си правя изследванията. 

относно секса таткото пази бебчо  Laughing

# 153
  • Пловдив
Виви, минало е - не го мисли  и просто се успокой!
Славундер, аз правих токсоплазмоза преди да забременея, че си имам котарак и един мисед преди това, не ми го пое касата. Зори е права за бременните и, че е добре да се направят и двата показателя. Вярвам, че всичко ще е ок!
Ники, много хубави емоции утре!

# 154
  • София
Пишете ме и мен за лекцията на 9 месеца- и аз искам на кафенце и подарък  Blush
Относно секса- правим значително по-рядко, а и желанието при мен е по-малко,незнам защо...
Днес се записах на ЖК най-накрая newsm44 (в Токуда,ама чак за 12.10)!!!
Виви, не мисля, че на бебо му е станало нещо-но все пак мама трябва да е спокойна.
 Hug за всички!!!!

# 155
Момичетааааааа!!!!!!!!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Прегледа мина супер! Отхвърлихме риска от Даун (на този етап) Лелееее, сякаш камък ми падна от сърцето Praynig За пръв път и мъжа ми беше с мен на прегледа, все пак ФМ - не е типичното рутинно гледане Wink - та да ме подкрепя морално Laughing
Червейчето не спря да се върти - като рибка. Всичко си има: ръчички, крачета,пръстчета,очички,цепка за уста, "прави крака" - според доктора Simple Smile и - какво да видиш- НЕщО СТЪРЧИ МЕЖДУ КРАКАТА- и мъжа ми се нахилва като тиква!!! НО - НЕ БИ - доки каза, че в тази "крехка възраст" - "и пишките и клиторите им са огромни" - та издебна да снима централно стърчащата загадка и ясно видя две ладийки - а именно - срамни устнички Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Но - все пак каза, че още е рано и не се ангажира 100 % с определянето на пола ( толкова си мечтаех за момиче - но мислех до последно, че е момче - е, ще видим след още малко време, обичаме го - каквото и да е!)
Другото по-интересно инфо от доки беше, че според него - няма смисъл от БХС щом сега съм била на ФМ и пак ще отида след 18-та. Бях във Фемина, при Димитров, много съм доволна, имаме си и диск със снимки на червейчето - ще опитам да кача някоя, 5 см - без палавите крачета:)
Славундерче, и аз съм с нисък хемоглобин и еритроцити - ама доста ниски, предписаха ми желязо - ама без особен ефект за сега, месото хич не го уважавам и не знам какво да консумирам за да си набавям железце Simple Smile Сподели какво ще ти каже доки утре Hug
Виви, горе главата! Мен ме бутна луд бакшиш миналата седмица, ама малките рибки не се влияят лесно от нашето несъвършенство, те си плуват безгрижно и добре защитено в свои води Simple Smile Simple Smile Мисли положително и бъди сигурна, че всичко е наред!
Прегръщам ви всичките!!

# 156
Моята лекарка ми каза вчера, че бебо е момченце....така че може да запишете една пишка в отбора на бебоците......също ми каза, че бебо е нависоко, седалищно и мога да правя секс....мен малко ме е страх, но ми се и прави.....ще тормозя таткото утре  Laughing

# 157
  • София
Така ви завиждам, че вече знаете пола  Rolling Eyes ...Аз в понеделник бях на преглед, но док каза, че е много рано да се определи- явно не е съвсем прав  Crossing Arms
polina13 , terre, много се радвам и честита ви мома и момак  newsm04

# 158
Момичета, някой може ли да ми каже дали направленията за преглед при гинеколог и за ЖК са различни?

# 159
  • Тук и там
Така ви завиждам, че вече знаете пола  Rolling Eyes ...Аз в понеделник бях на преглед, но док каза, че е много рано да се определи- явно не е съвсем прав  Crossing Arms
....

И на мен ми се иска вече да го знам, но се надявам при следващият преглед да ми кажат  newsm53

# 160
  • София
направленията са различни поискай си специално за ЖК иначе ще те върнат

# 161
... и как тежат пущините! ама дано да са пълни с мляко, че да компенсират неудобството!!  Laughing Laughing Laughing

# 162
  • София
Поли,браво за прегледа,дано всичко е така и до края! Grinning
 На узналите пола - честито и аз нямам търпение.

Нашият тати е много кекаф и му става лошо на прегледите,за това вече чака отвън.Представете си, какво ще стане ако присъства на раждането. Crazy Mr. Green

Евето е права за направленията - различни са !

# 163
За пола - и на мен доки ми каза, че е рано. Каза, че много доктори се ангажират да казват пола толкова рано, но доста често грешат и за това той не би се ангажирал.

За направленията - аз съм си взимала само едно направление и не знам какво пишеше на него, но доки не ми е искал второ направление. Аз ходя само при един лекар.

# 164
Момичета пак утре ше давам урина имам бактерй в урината. Много се притесних. Докти си замлча и нишо не каза. Може би иска да види следвашата урина каквшее Имате ли инфо дали е опасно ,ако някоя е чувала нешо да пише моляви? Мацки сега вече мее много страх за бебо нешо да не му се случи направо този път ше полудея. Confused

Общи условия

Активация на акаунт