Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 139
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
това със забравянето при мен е голям проблем. ходя като мухата без главата напред-наzад, защото или съм забравила накъде съм тръгнала, или съм забравила да взема/купя нещо и ми се налага да връщам няколко пъти. много зле! записвам си всичко- особено на работа- но и това не винаги помага.
а иначе не пуша от почти година, кафе спря да ми се пие като забременях, но от една седмица насам пак почнах да пийвам по едно на ден- с малко нес и много мляко.
аз самата съм била голяма проклетия като малка и се моля да не ми се връща сега тъпкано  Mr. Green.

# 196
  • София
и аз съм голяма забравана сега.В Понеделник ходих до личния лекар за направление и какво се замечрах,та си изпуснах спирката и трябваше да чакам автобус за наобратно сумати време. Blush

# 197
Моят приятел е свикнал с мен , нали съм с македонска кръв Laughing Та знае, че съм огън жена  Laughing По принцип за разлика от жените, аз не обичам да говоря и той понякога се чуди как да ме накара да говоря. Обаче като трябва да му се скрам и хвърчат искри Laughing Laughing Преди 2 дни му спретнах един скандал по чата и му заявих, че не искам да се омъжа за него  Joy А той милият се засегна и му стана много мъчно  Simple Smile Добре че за 10мин ми минава  Laughing

Купувате ли си списания за бременни и бебета? Аз днес се чудих кое от 5те които предлагаха да взема. Купих -'Моето дете'. Ако четете някое от другите и е интересно моля препоръчайте го  Wink

# 198
angels_zg  знаеш ли нещо за dolomite? Не знам на бг има ли си превод. Източник на калции и магнезии е. Дали е безвреден за бременни?

# 199
  • София
в БГ няма такова нещо или ако има ще е под друго име- тук има доста неща с тази комбинация.Но по прицип магнезия се пия от повечето бременни,които имат контракции- тук се казва Магнерич(БГ варянт) и Магнерот(чужд варянт).Хубаво е лекар обаче да го изпише,защото всеки пие различни дози.Аз например вече пия Магнерич 2 пъти по 1.
 И аз имам македонска кръв - баща ми е от Добринище(до Банско е).

# 200
JeniB аз си купувам бебешки списания. Много ми хареса Кенгуро, два пъти съм си взимала. А този месец съм си взела Моето Бебе, с близнаците на Крум Савов на корицата, страшни сладурковци:) Само тези двете съм купувала засега.
angels_zg много ми харесва в Добринище. Ходила съм там на почивка няколко пъти. Само на 5 км. от Банско а хората са със съвсем различен манталитет, топли и гостоприемни. Пък Банскалии #2gunfire...тях без коментар Mr. Green

# 201
Намерих малко на бг за него - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%82
Иначе на опаковката пише - 1 таблетка дава 115мг калции и 66мг магнезии.

ането Кенгуро и аз го гледах , ама не знаех дали си заслужава 4.50. Следващият път ще го взема него. То месечно ли е?

Аз съм родена в Петрич Laughing Пра-дядо ми се е бил в Илинденското възстание и като цяло за освобождението на македонския край , така че в мен тече буйна кръв  Sunglasses

# 202
Веднага се записвам във фен-клуба на Добринище. Всяка почивка ходим там, у едни приятели - Калинкови!

И ако се утежни проблема със забравянето, някой да ми напомни, че мъж ми се казва Петър.

Какво става с КикиНики?

# 203
И ако се утежни проблема със забравянето, някой да ми напомни, че мъж ми се казва Петър.

newsm62 newsm62 newsm62 така сладко ме разсмя.......

# 204
  • Пловдив
Славундер, обещавам при нужда да ти напомня, стига да не се разсеяме всички   Май е най-добре да си записваме, а   newsm62 smile3521

# 205
  • София
 JoyСлавундер, и моят мъж се казва Петър- дано не си ги объркаме  newsm62

# 206
Той твоя щом е само Петър...
Ние с една мацка в "Искам бебе" започваме един разговор - аз съм от Пловдив, ами и аз съм от Пловдив. Моят мъж се казва Петър, а и моят се казва Петър. Моят е роден на 28 февруари, а и моят е роден на 28 февруари. Точно наточих зъбите и ноктите и тя ми прати снимка - друг беше.

# 207
 hahaha  То оставаше и да сте с еин и същи мъж  newsm53 Щеше да е много весело, нали?
А пък ако и ние забравим да те подсетим за името на мъжа ти ще се поровим в темета и ще го намерим  newsm10

# 208
  • София
 Joy Ааааа не- ще се побъркам от смях! Не мога да повярвам- егати съвпъдъка! Joy
А момичта, вие спортувате ли нещо- или поне имате ли повече движение?Питам защото съм чувала, че доста движение е необходимо на бременните, а пък мен само на мързел ме избива  Blush  Tired

# 209
  • BG
Здравейте момичета,одеве бях вече н а преглед.Всичко е наред с бебо,термина ми излиза на 19 март,ако искате го оправете,но според ехографа излиза за 16 март.Видяхме сърчицето му,и ми пуснаха задължителните изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт