Мами в НОРВЕГИЯ - 6

• 18 671
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Искам и аз такъв хороскоп, не знам заШто не попадам на такива ценни нумеролози newsm78... на мен само ала бала ми говорят все. ОбШти приказки дето могат да ги кажат на всеки.

квине, желая ти скороШно оздравяване, не им се давай на ганите вируси. Какво е това 4акане дето му удряте, направо безумие. На вас ви се оформя май половин година 4акане. #Crazy
буб4енка, успех с диетата, но все пак се пести, трябват ти сили сега... а от опит знам, 4е храната помага... newsm62

ркб, я кажи колко бебета изроди ти днес? Simple Smile И искам да те питам за преекламзията... аз имах с Мартин накрая и сега много ме е страх да не се повтори със следваШто бебе,  изобШто какво е твоето мнение по въпроса, добре ли се контролират неШтата с тестове и т.н.? newsm78

# 91
Палачинке, има си професионални астролози, които не говорят ала-бала Simple Smile
Мога да ти препоръчам моя, ако искаш Simple Smile
Консултацията ще стане по Скайп, ако си в чужбина, а ти му превеждаш парите по банковата сметка Simple Smile
Ще ти дам сайта му и координати, ако искаш Simple Smile
А знаеш ли си часа на раждане?

# 92
Славс, знам си го...

# 93
Вървя си днес по една почти централна улица в Осло и .... тишина... 10 мин не минава никаква кола.На отсрещния тротоар вървят двама мълчаливо... Бе кога ще намериш в София такава улица! Някой може тая тишина да го кефи,ма аз излудявам!
И не мога да разбера как някой злословят за България,за родината си! Като ги четеш,ще кажеш че България бетер Афганистан! Ми и там живеят хора и там деца тичат по улицата и даже други деца ги черпят със солети! Аз също псувам България,ма се връщам в нея за да я направя по добра,а не се Женя за някой чужденец да ме измъкне!
Като ви кефи Норвегия живейте си в нея,ма недей те да изкарвате България,че била "ивицата Газа"!

# 94
Българката, патриотките си имат техен си клуб и гуру - облачната кака Шанел
обърни се към тях за подкрепа и разбиране
тук няма да го намериш

# 95
Абе какви са тези постове не ми е ясно, 4ак да сме се изказвали толкова кайно не мога да си спомня...
А изобШто няма да споменавам какво мисля за анонимните тарикати, който нямат за 5 пари смелост да стоят зад това което казват.

# 96
  • Stavanger,Norway/ Varna
Абе какви са тези постове не ми е ясно, 4ак да сме се изказвали толкова кайно не мога да си спомня...
А изобШто няма да споменавам какво мисля за анонимните тарикати, който нямат за 5 пари смелост да стоят зад това което казват.

newsm10 точно така. Таман си мислех какво да напиша, а ти палачинке го каза и за мен  Peace

# 97
буб4енка   bouquet

# 98
Българката, патриотките си имат техен си клуб и гуру - облачната кака Шанел
обърни се към тях за подкрепа и разбиране
тук няма да го намериш

Joy Joy Joy  А тя Българакта дето е в Осло...като толкова обича България кво дири из улиците Осло...не мога да рзабера...  newsm78 Ами да си седи у София щом полудява тука   Mr. Green   Българката..покажи се де.....какви са тия потайности... Mr. Green Подозирам кой се крие зад това... Whistling

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 13:53 от roza66

# 99
Роза макар 4е го смени...Simple Smile първото беШе много горино и емоционално... добре казано...Simple Smile Оцених го

# 100
Роза макар 4е го смени...Simple Smile първото беШе много горино и емоционално... добре казано...Simple Smile Оцених го

Hug Мога да го редактирам... пак.  Wink

# 101
Абе каква е тая пуста българска злоба, бе?
Каква е тази завист?
Българке, опитай се да видиш разликата между ДЪРЖАВА и РОДИНА.
Българите, които бягат от тук, бягат от държавата, а не от родината.
Причини най-различни.
Но когато срещнеш любовта, тя не пита кой от коя държава е - тя просто идва и те трясва по главата.
На всяка причина да остана в България, която ти ще ми изброиш, мога да ти дам 5 причини да я напусна.
Това е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР.
Аз съм си видяла 5-те пари от ДЪРЖАВАТА и съм в правото си да си потърся късмета и реализацията другаде.
А ти като си толкова некадърна, патриотична и милееща за несигурност в живота си, стой си тук в България.
10 минути тишина кога ще видиш в София?
Никога - тук освен боклуци, задръстване и простащина - друго няма да видиш.
Като те кефи, никой не те кара насила да заминаваш.
Може би има бракове по сметка, но аз съм 100% сигурна, че всички в тази тема са омъжени по любов.
Дори и да не са - евала, че са намерили кураж да избягат.
Като ти харесва в блатото, стой си там, но не дърпай и другите в него.

# 102

На всяка причина да остана в България, която ти ще ми изброиш, мога да ти дам 5 причини да я напусна........

Никога - тук освен боклуци, задръстване и простащина - друго няма да видиш.

Като ти харесва в блатото, стой си там...
.

Joy Joy Joy  Много съм съгласна... Hug Hug Славс ...е ся Българката пак ще се появи...да опровергава факти...  Joy Тя явно е патриотка   само на думи...щото гледаме че не си седи  в България ами е дошла чак до Осло.... Joy

# 103
Славс, изобШто не се 4увствай длъжна да се обясняваШ, всеки си знае сам най добре.
А Роза, тя няма да се появи... да влезеШ като гост само ей така, зна4и хи4 нямаШ и намерение да отговаряШ по някакъв на4ин за думите си. По скоро може и да се появи ама като някой друг. А ние няма какво да се занимаваме... Аз като гледам половината моми4ета по 4ужбинските форуми не искат даже да напиШат къде живеят, сигурно то4но от притеснение, 4е Ште цъфне някой (анонимно) да ги съди и те Ште се по4увстват длъжни да се обясняват.
А искам само да споделя впе4етления на бързо от разликите м/у този форум с мамите в 4ужбина и примерно "Дом и семейство" и безумните теми който се дискутират там. ЗаШтото няма ниШто ама ниШто лоШо в това да попътуваШ да видиШ, да свериШ 4есовника и ако реШиШ, 4е си видял неШто което си струва, да се промениШ към по добро. ЗаШтото ина4е 4овек не е ниШто пове4е от разните там "мангалоидни, джикитайци", който хем искат хубав стандарт, сигурен и подреден живот, добро здравеопазване и образование идвайки и Европа, хем искат да могат да убият дъШтерите  си (примерно) ако реШат, 4е са накърнили 4естта им, или да живеят от социални помоШти и т.н. И хи4 не им е ясно, 4е уредената държава става с граждани, които са склонни да спазват правилата, които оби4ат реда (и тиШийната в това 4исло).

# 104
Ами, Розе, тя явно е от онези, които са на принципа `Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле`.

Палачинке, така е.
Ние си знаем какво ни води по чужбина.
Лично аз първоначално мислех просто да завърша в чужбина и да се върна.
Лека-полека започнах да се питам има ли смисъл да се връщам.
А после срещнах него   loveuuu и нещата съвсем се подредиха.

Общи условия

Активация на акаунт