Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?

Мама 3 почерпката ти е страхотна благодаря. Радвам се че ни харесвате-стараем се
Всъщност трябва да си призная ,че Киро качи снимките. Ще се науча! Сигурна съм, но когато пусна малки и големи кой на ясла кой на градина
Беше ми търсене защото се амбицирах аз да си го свърша. Киро също имаше търпението да ме чака и гледа децата докато се потя... но накрая и двамата не издържахме. Той каза "айде" и... цък тук цък там.. но било сложно да ми покаже та така ще е-аз избирам снимките той ви ги показва. Тези са от прощъпулника на Кати и Дени и кръщенето на децата. Хайде приятен обяд от мен на всички 
Не мога да ви видя.

А момченцата които те целуват кои са? Те май са близнаци? А и на теб приличат 

[/i]
не мога да се вредя.
Толкова много ми се идваше,но... нали знаеш ,задълженията на Ваньо го принуждават да отсъства от дома точно тогава.Ще си мислим за вас
.Голям смях падна тогава,но то не е до смях,когато работиш с мозъка си и той ти трябва