МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 357
  • 335
  •   1
Отговори
# 75
       hbday happy bd hbday
   Честит рожден ден на Гери,и на Стоян!!!Желая ви много здраве,щастие и успехи!!!
    Е новините за Криско не са добри,но са по добри от друг път...Все пак има надежда!!! Praynig Praynig Praynig
    Кобо,вече се чудех дали ще се върнеш,или си забягнала на някъде... Wink
    За сладкарницата,пожелавам ви успех!!!Това също е едно от моите изкушения!!!
    А на пешеходката-не и вярвам,око да види,ръка да пипне...Как се свалят така от само себе си 4кг?!

# 76
Днес Криско има имен ден!

За рождениците днес това

Обичам ви   bouquet и си лягам.
Кабо Алма драго ми е да те видя отново  Hug

# 77
Днес Криско има имен ден!

Вярно,и то много светъл християнски празник!!!Дано светиите го пазят,и му дават сили да издържи,както той,така и семейството му!!!

# 78
  • София
Да му се не види и интернета! Писах писах и накрая нищо не излезе! Ще вземем да сменим доставчика. Пак нямахме интернет два дни. Сега пък проблем с тока имали! Ще яхна метлата най-накрая!

Бях ви обещала снимки от Раднево Ще видите новия търговски център и чешмата пред него. На панаира имаше много нови въртележки и всякакви атракции. Почти навсякъде оставихме по 1,5-2 лв. на човек.  Rolling Eyes Боряна за пръв път се престраши сама да кара блъскаща количка. Беше много доволна. Всяка година в Раднево се провежда и фолклорен фестивал с международно участие. Участниците са предимно от балканските страни, но сега имаше групи и от Чехия и Украйна. Едната вечер се предвиждаше нестинарски танц, обаче такъв порой се изсипа, че провали всичко. В Раднево освен свекърва имам и баба. Беше дошъл и брат ми. Ние с него така се срещаме най-често: по средата на пътя между София и Варна. Laughing

Ученичките долу-горе ги стегнахме, но има да купуваме още неща. Ще изчакаме до заплатата., че лимитът за миналия месец свърши.

Във вторник ходихме при джипи-то да ни напише здравните картони за училище и ... на другия ден и трите госпожици започнаха да подсмърчат. Прихванаха някакъв вирус от там. Цвети даже кашля от вчера. Сега се чуди утре как ще ходи на училище и ще я гледат всички как си духа носа! ooooh! Та с цел да оздравее по-бързо вече втора вечер и топим краката в топла вода с морска сол и правим инхалации с лайка и босилек. Това от мен за сега!

Да не пропусна да честитя рожденния ден на Гери и Стоян!
Много щастие и късмет в живота!

Честит имен ден на Криси! Щелая му жастливо бъдеще и много, много здраве!

Кабо Алма чакаме разказ и снимки!

# 79
 bg smile3529 smile3523 smile3529 smile3523 smile3529 smile3523 smile3529 smile3523  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2
    Успех през новата учебна година на всички малки и големи ученици!!!И повече издръжливост за техните мами Grinning Grinning Grinning!!!Това беше майтап...Пожелавам само да ни радвате!!!

# 80
  • Варна

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ!

Пожелавам Ви спорна учебна година, пълна с много шестици,усмивки и добро настроение!
На първолаците да се научат бързо на четмо и писмо и много нови приятелчета!
На по-големите сбъднати мечти и добра реализация в бъдеще!
На майките здрави нерви и удовлетвореност от постиженията на децата си!
Попътен вятър и много успехи на всички!

Днес кафето ще е изпито почти на крак. Всички сме с приповдигнато настроение,въпреки това което се случва около учителите.
Гладят се тоалети, бърза се със закуската, букетите готови, раниците също.
Моята кака ще бъде 5-ти клас и не мога да и се нарадвам, че вече толкова голяма....ох, как бързо минава времето.Дано се справи с новият и труден материал през уч. година.Ще има нова класна.Какви са първите впечатления, ще разберем после.

Лек и спорен 15-и септември на всички!

# 81
честит първи учебен ден

ето по едно подаръче за Тедивас и Наталка

# 82
Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители! С пожелания за много здраве и късмет през цялата година!Успех!

# 83
Добро утро и аз се присъединявам към пожеланията за УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА   на всички малки и големи ученици.
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИ ДНИ на Анди да расте здраво дете за радост на мама и тати                                     на едни големи каки Моника и Цветелина да са живи и здрави и успешно завършване на учебната година         

В улисията покрай учениците няма кой да почерпи сутринта с кафе

# 84
Добро утро маминки!

Да върви на всички по вода и на учениците и на техните родители.
На мен ми се случвало да не мога да помогна с домашните  hahaha
А днешния ден не го усещам,средния започна още преди две седмице,и днес заминаха още когато сме спали.Джо ще започва ясла в понеделник.
Понеже не бързам ще сложа кафенцето а вие ще го пийнете когато имате време.
Ани,благодаря за подаръчето,много е сладко искам и аз да мога да правя такива неща.

# 85
Специално за Ани,за отделенното време да ни порадва с таланта си

Забравих да се похваля,Джо вече казва "бичам"и го казва често след което ме целува и прегръща,толкова ми е хубаво в такива моменти,направо се разтапям и си мисля че заслужаваше борбата която съм имала "да бъде или не"

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 09:45 от natalia_viktorovna

# 86

За техните мами

Честит първи учебен ден на всички ученици!!!

# 87
Честит Първи учебен ден на всички деца в България!

Честит Празник на рождениците,които съм пропуснала-Ема,Ванко и Гери! И на родените днес дечица Анди,Моника и Цветелина!Да растат здрави и послушни!

Момичета,аз и Стоян ви благодарим за хубавите пожелания за рождения му ден.Направихме си семейно празненство,а след това Стоян беше поканен на собственият си рожден ден от приятелчета испанци...не знам как е минало,защото още спят батковците...Сигурно е било забавно.Ето и почерпката ни...С много любов  Heart Eyes Руло от сирене за предястие,картофена салата -цвете ,задушени пържолки във вино и торта -парфе от мандарини.Да ви е сладко!

Не мога да ви изчета...но в понеделник и това ще стане,като ги изпратя в училище и тримата...Извинете ме ,че влизам рядко,но Стоян и още едно момче от клуба на МАС правят някакъв проект и не мога да седна на компютъра...а в стария нямам кирилица ,ни смимки,ни нищо мое...С къщата нищо не стана.Дори не отидохме да я гледаме...Оказа се ,че няма ток и вода прекарана...а това прилича на незаконно строителство от всякъде...Та така...Търсенето продължава.

Обичам ви много и много ви се радвам!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 11:56 от gaby_s

# 88
Честита нова учебна година!
Много шестици и пълни със знания главици желая на всички ученици!

Честит празник и на всички учители!

На патерица -Честит имен ден Криси!Скъпи малчо,желая ти скорошно оздравяване!
Чедтит Рожден ден на Моника, Цветелина и Анди!!!
За всички мами на рожденици и именници
Вълшебна, много хубави снимчици.А близначките  love001.Кога ли и моите ще пораснат толкова? newsm78
Габи ,страхотен кулинар си smile3501 Стискам палци да намерите домът, за който мечтаете.
Цитат
Всички сме с приповдигнато настроение,въпреки това което се случва около учителите.
И нашето беше преповдигнато ,но бързо ни падна...Ами детето нямаше на кой да си даде букетчетата.Нашата група -без учителки на първия уч. ден.Сега пък откриването на уч. година, било в понеделник #2gunfire

Ани,страхотни колажи! Ама и моделите си ги бива.
Наталия,мерси за кафето!
За всички от Многодетни мами 24 Hug
О-о-о-о,имало още рожденици:
Честит Рожден ден на Гери и Стоян!!!

# 89
Тя Габи е кулинар то се знае,да даде и рецепти към снимките.Тортата ти ли я прави?
А който се съмнява че Дивна е отслабнала толкова истина е smile3521
Има и по-добри постижения за 10 дена 14 кг.Хубавото на тази диета че не си ги връщаш обратно както при другите.

Общи условия

Активация на акаунт