Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?
Не знаех какъв е случая...

Като му казах, че трябва да тръгваме за детското училище и почнаха пазарлъците, гоненките и уговорките. Едва успях да го обуя, а преди да спомена градината, го облякох без проблем. В асансьора се спазарихме, че ще пътува до градината без да е вързан в столчето(
наруших един от най-твърдите си принципи: безопасното возене в кола) По пътя за градината (ок. 20 мин) се наслушах на мрънкане и мърморене: аз не искам детското, ти не бичаш ме, аз нямам майка
и още доста подобни. На входа се гушкахме доста дълго време, обаче не успях да му променя настроението и влезе вътре с рев. Към обяд се обадих и директорката ми каза, че е спокоен, даже е ял на закуска (а пък аз го бях нахранила в къщи
Пак не беше спал и ми върнаха спалното бельо, защото нямало смисъл, той не искал 
Ако искаш съмишленици влизай в темата за тинейджърите тук, която почти винаги е на 1 или 2 страница. Ииииииииии най-важното СПОКО. Ако знаеш какво те чака

А той е толкова живо и буйно дете.Много ми стана мъчно като го оставих тази сутрин и той отиде да си седне на табуретката .Все едно е наказан и чака да му свърши времето.
.Естествено нашата реакция беше"ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ ИЗОБЩО ,КАКВО ИСКАШ " и "ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН"-сърди ни се 2 дена,но вече му мина 

Дано скоро си намери и други приятели освен табуретката.За баткото не сте прави!!!!!! Вие да не сте забравили първото влюбване ?????? Толкова е хубаво .....
Браво на Йоана
Обещания