Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?
и пожелавам по-бързо преодоляване на кризата!
Чувала съм от една позната, която е учителка в някаква гимназия в Княжево, че и те имат електронни бележници и всеки петък предават справка за написаните оценки. Просто си зависи от ръководството на всяко училище, дали да въведе такава система.
..че и да пиша.
..иначе влизам 100 пъти за по 5 секунди.Надушват ме дребните,и точно тогава решават че са гладни,жадни,имат пиш и т.н.
много добре те разбирам... 
В никакъв случай не си лоша майка!Това,което правиш-пак за семейството ти е!След време,когато береш плодовете на труда си,ще си кажеш-ето,затова беше всичко!.Как да те успокоя незнам...Ама ние сме тук,да те изслушаме и да ти дадем рамо!

Всички имаме право на своите кризи и неуспехи, даже и многоотговорните многодетни мами 
в Благоевград, а в неделя
на Цоцоланка.
И на живо ли си такава бърборанка?
, аз да работя тук....А незнам защо,но много обичам да идвам в Сф и да обикалям с него издателствата......Да разглеждам книгите, да ми мирише на мастило...Но няма кой да остане тук да продава и естествено, жертвата съм аз!Ще се лиша този път от тази романтика - обикаляне на Сф борси.Иначе по принцип той около и след 10,30ч. ще бъде в Сф и там някъде и по издателствата.......Съжалявам много, но няма да можем евентуално да се видим!
! Майтап, де. По бързо излизайте от тия кризи и не си създавайте излишно напрежение! 
Направо е нещо страшно щото с неговите 1,70 да се изпружи...а и трябва цяла нощ да дежуря за да го вардя.
Чака ни учебна година,никакво отпускане!