МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 345
  • 335
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
МамаРоси - добре дошла при нас! - много се радваме че ни намери и се присъединяваш!

Аз бях толкова ангажирана тези дни, че не съм влизала изобщо - така че: Честита ни нова учебна година! и всичко най-хубаво на рожденниците, които пропуснах!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Леле, това с диетата звучи супер- ще я попрегледам определено!
Да знаете пред каква дилема съм изправена сега!В петак ходих с Ели да я запиша на курс по английски и се оказа, че имат много подходящ курс и за мен - вече доста години го "доучвам" тоз английски, но още не се чувствам "в свои води". Обаче е с продължителност цялата учебна година po две вечери в седмицата- седя и се чудя - да го започна ли  и аз и много ли ще ощетя семейството си от внимание - а да знаете колко ми трябва английски в работата ми... и как ми се учи.......
Ох - кажете какво мислите за мама-ученичка????  newsm78
Аз не случайно настоявах за наш сайт - там   chef Габи и другите "пъргавелки"мами" можеха да слагат рецептите за тези дето имат нужда от съвети и рецепти!!!! Габи, присъединявам се към Наталка - и специално наблягам на рецептата с тортата!!!! Много "диетично" изглежда - поне аз си падам по подобни "диетични" храни! Аз искам рецепта и за това http://good-times.webshots.com/photo/2914592470101061701HxhQZq, a предполагам, че ще съм фен и на тожа http://good-times.webshots.com/photo/2839939830101061701cCpSBJ
Ани, ако някой път имаш време   newsm78 - помисли за дизайн на наш сайт, а?.....
Радвам се че Венко се възстановява... и пожелавам на всички успехи през учeбната година!

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 17:52 от радеток

# 106
Габи и тези бисквити,те са с овесени ядки?Пекат ли са?
Ето в тази салатка какво слагаш?
ето и това ядене с макарони ме интересува.
този карфьол варен ли е?
После пак ще продължа,че много бавно става.

Радеток въобще не се чуди щом имаш възможност да учиш направи го,няма да ти е в минус а в плюс.
Колко родители ощетяват децата си с внимание без да учат ,но не напредват а ти имаш тази възможност,годината ще мине бързо и после ще наваксате пропуснатото.

# 107
мама3,благодаря    bouquet

Hug HugНаталка,Раде,новите рецепти ще ги публикувам утре в готварския-тортата,салатата,пържолите...Белите неща са сиренца и се продават така ,готови за салати и за украси...А другите рецепти,за които ме питате са в темата ми ,повечето от тях... ето ги за ваше улеснение...

Солена торта със тортия
Macarrones a la catalana
Зеленчукова тортия
Пиле с ориз и шафран
Салата с паста тип панделки
Пържен карфиол
Ябълков каприз по рецептата на Морена
Солени макарони на фурна
Бисквитки със шоколад и овесени ядки

Другите момичета да ме извинят за тези линкове...  bouquet

Целувам ви!

# 108
Охооо,какви вкусни неща виждам тук?Изглеждат...хм подканящо!Габи,благодаря за рецептите!Само да имам време,ще опитам доста от тях!А пък за тортата-направо не ми се говори!! Hug
МамаРоси!Добре дошла!Много сме!Силни сме!! Hug
Мама3,Не се притеснявай!Всичко ще е наред!Само още малко! Hug
Раде,не се колебай!Заслужава си,щом е важно за работата ти!Така ще станеш по-квалифицирана!А това е важно за една работеща жена!А семейството ти какво мисли? Hug
Приятна вечер,мами!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Боби Мин.....сладкарничката ти няма да фалира ако цаниш Габи за майстор-готвач! Дори и от разстояние като съвети! Честита ви придобивка и на вас!

Не ви разбирам аз вас...Хем на диета,а като вляза в темата - добре се поддържате...То рецепти, то изкушения - чудни са всички неща! Поздравления!!!!!

Честито на всички ученици - да са живи и здрави,и по-малко да ги мъчат учителите!

Честито на всички празнували и празнуващи! От редови поздравител на мами и деца, станах за укор и забележки,че не следя редовно календара! но те децата и мамите да са живи и здрави,пък моите пожелания.... - нека те да са им кусура!

Свило ми се е сърчицето......Децата утре в ново училище, което е на едно от най-оживените кръстовища в града, до сега ми бяха под погледа буквално,а сега...Ако знаете как ми се реве, ако знаете как ми е едно никакво......Не искам да се оплаквам! Грижи и проблеми си има всяка една от нас! Поне кажете,че и вие се притеснявате за да не се комплексирам,че съм единствена паника! Ей, и затова не пиша в последно време често - не мога да се позная нещо аз......Изпаднала съм в едни такива състояния.....Лоши, гадни,дето ми пречат на всичко!

Поздрави за всички имащи повод за черпане в утрешния ден - Европейското Наде напр. Въобще всички Вяри, Софии, Надежди и Любови, както и рожденници(ако има) да се чувстват поздравени от мен! Само хубави неща им желая!

Поздрави и целувки на всички ви! Чета ви, с вас съм,но нещо ме е стегнало за гушата и клавиатурата и не ми се пише,едно ми е никакво......Чувствам,че се провалям и като майка, въобще...какво да ви приказвам...Затворила съм се в свой собствен свят в последно време и дали ще изляза от там...е под въпрос!

Утре и Йоан тръгва на ДГ...Сега се сещам...Цвете, може към вторник да сме в издателство Фют(борсата...)....просто като информация ти казвам.Гале, как е вашата ДГ?

Хайде наред с черпането, да си поговорим и малко за деца?????

# 110
Цитат
Не ви разбирам аз вас...Хем на диета,а като вляза в темата - добре се поддържате...То рецепти, то изкушения - чудни са всички неща! Поздравления!!!!!
То за диетата има отделна тема и не сме се отказали,а тези неща ги складираме за понатам. Joy
Цоци и на мен ми се случва да изпадам в такива състояние,но и това ще мине да знаеш, от мен  Hug Hug Hug

# 111
Хихи - зарибявай се народе! 5 дни - 5 кг. Mr. Green
Но вече започвам застой... Сега вече по по малко ще е, но пък надявам се сигурно. Най трудни са първите три дни...
Честито на именниците, рожденниците, щастливо изписаните...
Добре дошли на Роси и Скитничката!
Ремонтирам с пълна сила, но вече му се вижда края...

# 112
Добро утро!
Ето го моят ученик
Хайде на ясла
Не искам да отивам
На обяд ще си го взема,за да го водя на педиатър,от два дена нещо куца и днес повече от вчера.Незнам какво е  newsm78

А ето и закуската
Приятен ден,днес имам свобода  Laughing за да свърша куп задължения.

# 113
Наталия,сложи кафето, аз да ви подсладя живота още в началото на седмицата и за здравето на моята София!!!

Честит Имен ден на всички именници!!!Щур купон ви желая!!!

Честит празник и на всички софиянци!!!
За сега толкова. Лек и спокоен ден.Успешна седмица!!!

# 114
Честит имен ден на всички именници днес! Много здраве и щастие!
По тоя повод да ви почерпя виртуално, че ние половината рода имаме празник днес. Mr. Green

Честит рожден ден на Дарина на мама Магда! Да  е жива и здрава и да се радва на щастливо детство!

# 115
  • София
ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН  НА  ВСИЧКИ  ИМЕННИЦИ!!!
ЧРД  НА  ДАРИНА!МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!
Успешна седмица на всички! Hug Hug Hug

# 116
  • Пловдив
Здравейте всички!

Габи, благодаря за рецептите!
Наталия - за пръв път виждам Джо тъжен!
Дивна - да знаеш как се запалихме с мажа ми по диетата!!! - ама започваме след рожденния ден на дъщерята в неделя! Че много ги обичам тортите от сладкарница Неделя, а и нали трябва да тестваме рецептите на Габи.....
Красим - благодаря за окуражението - семейството ми ме подкрепя - съпругът ми е винаги "ЗА" това да се развивам, но аз не искам да злоупотребявам с доверието му.
Тедивас, мама3, надяевро - благодаря за пожеланията!
Цоци - не се предавай - птичетата излитат от гнездото - неизбежно е - а ти излез от това състояние! Знам че можеш!

# 117
Здравейте,

честито на всички именници днес. Бъдете здрави и много щастливи Hug
Честита нова учебна година и на всички ученици, малки и големи  bouquet
От днес Мати също е ученик в десткото училище. Миналата седмица го водих на посещение, за да се започнае с обстановката, госпожата и децата. Много му хареса и не искаше да си тръгва. Днес нарамихме чанти, пантофи, документи, купихме и нещо за почерпка и хайде вече и ние като големите. Докато го карах в колата весело чуруликаше, обаче като влязохме вътре сви устни и се скри зад мен, но не се разплака. Дадоха му гардеробче, обух му пантофките, поседях 5 мин., за да се запозная с директорката (миналата седмица я нямаше). Гушнах го силно и той влезе вътре доста притеснен, като си стискаше книжките, които си носеше от вкъщи да покаже на децата. Като излязох от градината пуснах две сълзи, обаче ме досрамя от охраната и набързо преглътнах останалите. Към 11 ч се обадих на директорката и тя ми каза, че няма никакви проблеми с Мати, първо си е играл с една кола, а сега са на двора и участва в организираните игри с децата, весел е и спокоен. На мен пък ми е едно криво, бях се наканила да свърша сумати работа докато е на ДГ, защото нали съм само с Криси и татко е тук, обаче нещо ми е тъпо, мисля само за Мати.  Cry
Пепи пък почна новата учебна година в ново училище, дано да е за добро, защото вече не издържам да го юркам за всяко нещо. Обърнала съм се на пъдарин и много често съм така #Cussing out В новото училище ги държат доста строго и имат електронен бележник за всяко дете, така че вече няма да живея в информационно затъмнение по отношение на оценките и поведението му. Laughing
Това е новото от нас. Гледам диета са почнали някои хора тук. Браво, даже отлично. Смятам да се присъединя скоро Mr. Green

# 118
: В новото училище ги държат доста строго и имат електронен бележник за всяко дете, така че вече няма да живея в информационно затъмнение по отношение на оценките и поведението му. Laughing

Галче, това за електронния бележник нещо ново ли е  и във всички училища ли е въведено, и какво точно представлява?

Радеток, и аз мисля, че ще бъде в полза за цялото ви семейство, ако се дообразоваш така да се каже. Децата ти също много ще се гордеят с теб, мъжа ти, а и ти самата ще се чувстваш добре със всичката тази подкрепа. Сигурно ще ти е трудно, но все пак е само една година. И аз искам да почна езикови курсове, но само такива по Интернет ще мога. Успех!

# 119
Здравейте отново.Аз почти съм готова с приготовленията за празника.Затова пак се връщам при вас.Първо, да не забравя рожденничката
Честит Рожден ден Дарина!!!

Скъпа Цоци,взимай се в ръце smile3513Какви са тези думи
Цитат
Изпаднала съм в едни такива състояния.....Лоши, гадни,дето ми пречат на всичко!
Ама ти стана собственик на книжарница ,а скоро и булка ,и вместо да летиш....Знаеш ли колко жени си мечтаят за тази независимост(имам предвид книжарницата) и тази романтика(подновяването на брачните клетви)Стреснах ли те?
Сега истината,а тя е - и аз скъпа изпадам в такива състояния.Не знам при теб в резултат на какво е ,но аз не обичам нищо ново.В смисъл плаши ме и ме депресира .Обичам си познатото старо ,независимо от осъзнатия факт ,че новото е много по- добро,За мен и околните (най вече близките)Така че, ако е като при мен,ще отмине скоро.Като мине седмица ,две и видиш че децата се оправят въпреки новото у-ще и кръстовището, и не умирате ,въпреки нездравословния начин на хранене и живот,и ви е о-о-ще по- хубаво през почивните дни когато сте заедно,защото сте имали време да оцените липсата на другия ,ще сияеш пак.Само че нямаш много време младоженке.Желая ти скоро да излезеш от тази дупка.

Пешеходке,това твоите резултати ли са? Ами страхотно smile3501Къщата -нова и стгопанката-също!

Раде записвай се, учи.Аз се възхищавам от такива жени! newsm10

Галче,съчувствам ти за Мати.Знам, първите дни просто сърцето ти остава там- в детската градина spoko Ще свикнете и двамата

Наталия, плаче ли Джо?Чак на мен ми стана тъжно....

Габи, newsm22

Красим,и всички, всички мами Hug

Специално за Надето 

Общи условия

Активация на акаунт