Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?

Ха ха...търсите вие на баницата мекото
и на мен ми се иска някой да дойде да изчисти вкъщи,ама те такива балами нема! 

Мисля че ако пуснеш темата при самотните родители и те биха могли да помогнат с нещо.Аз нещо нямам май достатъчно нерви да се поразровя още за което извинявай.
Ние никога не сме имали кола. Вече ни е толкова голяма необходимост пък и аз отдавна съм мераклийка да карам, че само мрънкам а тати обеща
че ще я имам. Кога ли
ЗлатоПерка,Каишка,добре сте се завърнали.
-виждаш ,че имам снимки.Бързо разкажи на всички!!!!

Зачетох се тук там,и ми домъчня за тези хора...Аз толкова се пенявя по разни въпроси,и си мисля че съм много изморена,и си мисля че наистина върша нещо,пък имало хора които нямат време за такива неща,просто защото трлябва да са и мама,и тате,и да се обичат,и да заспиват вечер сами,във студените чаршафи,и да няма на кого да се усмихнат когато детето е спечелило медал примерно...Ама че съм егоистка!Аз искам и още,и още,и все не ми стига,пък те...Кофти!!!