Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?

. Най-после открих аз къде ми е мястото с моите 3 принцеси. Освен това човек трудно би подминал трапеза пълна с вкусотийки
. Аз да се издекламирам коя е причината да "ви седна на масата"- нашите Магдалина родена на 30.10.2004г. и близначките Катерина и Деница родени на 30.07.2006г. Побързах да се представя, защото не знам кога ще мога ако не сега и не можах да прочета темата. Но схванах, че се спретват веселбички на определен период от време. Та се надявам и да се видим /само да разбера кога ще е следващото похапване/
Между другото Наталия ако имах две деца щях да си направя трето-толкова си гостоприемна

)
и всички тук сме така 

. виждам нови мами....иначе аз започнах работа, вече и малката е ученичка и сещайте се ,че тичането е невероятно-сутрин карам малката ,защото учи в Пловдив-както знаете аз съм в Труд. Та пада едно голяяяямо тичане сутрин,защото трябва да вървим доста пеша-полезно ,но не и приятно,особено когато е гарнирано с мрънкането на Мимка.....и после до работата на бегом
и вечерта всичко се повтаря в обратен ред и всички знаете какво следва в къщи.......
- прощавате нали?ЗлаВещица страшна почерпка
.а и Наталка се е постарала
за сега мога да ви кажа лека нощ и до скоро. 
а така ми се искаше да присъствам на това бракосъчетание, защото никога не съм присъствала на такова,знам само как е при нас венчането в църквата и ми беше любопитно да видя как е при вас,но ти си добра приятелка и ще пуснеш достатъчно снимков материал,а ако дойдем някой хубав ден в Благоевград,ще ни пуснеш и видео
Хубави почивни дни ви желая
Забравих да поздравя jein77
А твоята почерпка е в другата тема
На Дивна и Дидка също е там, щото за тукашните работи нали знаете, има