МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 326
  • 335
  •   1
Отговори
# 180
Честито на рожденниците! Да са живи и здрави и от късмет и щастие да не се отърват!  bouquet

Аз съм гонена от куче като дете, в махалата имаше едно малко зло същество, никога не съм хапана а само лаена и гонена, но до ден днешен се ужасявам от кучета. А залаят ли ме отблизо мога и да се напишкам от ужас.
Та дано не и остане страх на малката душица!  Praynig

# 181
мама 3 и всички останали кафеджийки,айде на следобедното  Hug

Днес имате много да се черпите.

# 182
Сигурна бях ,че Наталия няма да остави нещата така.БЛАГОДАРЯ!
Да ти върна жеста ,а и за всички на диета-

и още за десерт-

# 183
Здравейте на всички Party. Най-после открих аз къде ми е мястото с моите 3 принцеси. Освен това човек трудно би подминал трапеза пълна с вкусотийки Grinning. Аз да се издекламирам коя е причината да "ви седна на масата"- нашите Магдалина родена на 30.10.2004г. и близначките Катерина и Деница родени на 30.07.2006г. Побързах да се представя, защото не знам кога ще мога ако не сега и не можах да прочета темата. Но схванах, че се спретват веселбички на определен период от време. Та се надявам и да се видим /само да разбера кога ще е следващото похапване/ Joy Между другото Наталия ако имах две деца щях да си направя трето-толкова си гостоприемна Hug

# 184
Добре дошла, jein77. Да са ти живи и здрави принцесите. Тук ще намериш много сродни души - ние сме си направо едно голямо семейство, макар и да не се познаваме лично всички.

Много ми харесват вкусотийките, с които ни почерпи Наталия. Благодаря.   bouquet

ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес. Пожелавам им много здраве, усмивки и любов!

# 185
    Майчета!В нашият квартал има една мама с три деца,на квартира...До сега все сама си се е оправяла,и е борбена жена,но мъжът и отново вчера вечерта я е посинил от бой...Днес влязох в магазина в който работи и тя се разплака...Не знае къде да отиде и към кого да се обърне...Обещах и да пусна тема,та ако може някой да ни насочи към някоя неправителственна организация,която помага на малтретирани жени и деца...До сега не е търсила помощ,защото не е такъв човек,но вече изнемогва,а и бащата е опасен и за децата и...Българка е,и е съвестен човек...Беше и на празника на многодетните,казваше че много и харесало,и отдавна не се е чувствала така спокойна,а и децата се радвали...Заслужава да и помогнем,но няма компютър защото сама издържа нуждите на децата си...Таткото естественно плаща само наема и алкохола си...Ми това е!!!Ако може някой да ми даде адреса на някоя такава организация,моля!!!

# 186
  • Пловдив
Благодаря ви много за пожеланията момичета! Да ви се връщат многократно!!! И да се почерпим за здраве!

# 187
Добре дошла на Жени 77  bouquet
Зла Вещица много богата трапеза.Дано все така да ти е на пълно!!!
Шапчице, много тъжен разказ...Този ако го видя #2gunfire
Вълшебна ,миличка пак имам въпросче.рибеното масло на сиропче ли или топченцата? А на малките може ли? Те са почти на две.
Това е за сега .лека и спокойна нощ!

# 188
  • Пловдив
Много благодаря за пожеланията!
Снимки и почерпка - в неделя след партито!
Наталия - благодаря за окуражаването - страхотен Колаж!
Пешеходке и с моят мъж правихме гоблен - веднъж преди мноооооого години преди да се родят децата - наистина беше приятно - но сега.... апсурд!
Мама3 продължавай със снимковия материал- аз като нямам време - грозен форум ли да четем!!!!
Жени - добре дошла при нас - искаме снимки!
Много гадно е това с тази жена - май имаше такива организации - ама не знам конкретно  newsm78
А от понеделник - забранявам публикуването на вкусотии - щото почвам диета - инак ще спра да чета по време на диетата!... НАЛИ РАЗБИРАТЕ........ newsm78

# 189
    Майчета!В нашият квартал има една мама с три деца,на квартира...До сега все сама си се е оправяла,и е борбена жена,но мъжът и отново вчера вечерта я е посинил от бой...Днес влязох в магазина в който работи и тя се разплака...Не знае къде да отиде и към кого да се обърне...Обещах и да пусна тема,та ако може някой да ни насочи към някоя неправителственна организация,която помага на малтретирани жени и деца...До сега не е търсила помощ,защото не е такъв човек,но вече изнемогва,а и бащата е опасен и за децата и...Българка е,и е съвестен човек...Беше и на празника на многодетните,казваше че много и харесало,и отдавна не се е чувствала така спокойна,а и децата се радвали...Заслужава да и помогнем,но няма компютър защото сама издържа нуждите на децата си...Таткото естественно плаща само наема и алкохола си...Ми това е!!!Ако може някой да ми даде адреса на някоя такава организация,моля!!!

За Шапчицата:
http://www.animusassociation.org/

# 190
Благодаря за почерпката, направо съм лепнала още 2 кила покрай нея  Grinning
Шапчице много тъжно, кошмар на яве. Дано намери спасение милата жена! (нося от детството си такива спомени Sad )

# 191
Добър вечер,
Цитат
Между другото Наталия ако имах две деца щях да си направя трето-толкова си гостоприемна Hug
така си е  bowuu и всички тук сме така   bowuu
Жеин 77 Добре дошла   bouquet
Зла Вещица благодаря за почерпката,бъди жива и здрава,защо ми се струва,че всички рожденни дни във вашето семейство празнувате този месец  newsm78Голям купон без прекъсване.
Червена Шапчице копирай го и го пусни ТУКтук и ще видиш че ще се намери това от което има нужда тази мила женица.
Ако ти нямаш време аз мога да го направя.
Момичета,милички,обичам ви,но си лягам ,нали знаете  smile3507
Лека ви и хубава вечер.
На мен ми едно такова любовно и плачевно Heart Eyes   smile3518  Kissing Heart

# 192
привет мами. отдавна не съм влизала тук- не можех да вляза- все ми даваше,че сървърът не е намерен  newsm78. та сега реших,че ще се ровя и ВЛЕЗНААААААААХ  smile3503 . виждам нови мами....иначе аз започнах работа, вече и малката е ученичка и сещайте се ,че тичането е невероятно-сутрин карам малката ,защото учи в Пловдив-както знаете аз съм в Труд. Та пада едно голяяяямо тичане сутрин,защото трябва да вървим доста пеша-полезно ,но не и приятно,особено когато е гарнирано с мрънкането на Мимка.....и после до работата на бегом   animal037и вечерта всичко се повтаря в обратен ред и всички знаете какво следва в къщи....... #Cussing out #2gunfireта така...с две думи това беше за извинение,че не влизам. обещавам да се  променя newsm03- прощавате нали?ЗлаВещица страшна почерпка newsm10.а и Наталка се е постарала smile3501за сега мога да ви кажа лека нощ и до скоро.

# 193
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
    Борис   на hella   bouquetЗла Вещица   bouquet Митко на  magda   bouquet Елена  на радето   bouquet    На всички празнували през изминалите дни  и празнуващите  днес  желая от сърце да са здрави ,обичани,безгрижни и щастливи  Hug
....тук едни страхотни почерпки виждам  Mr. Green дай Боже скоро и наяве да се случи така добре да се почерпим  Hug и най-вече да се видим
....нямам сили да чета сега какво сте писали,уморена съм безкрайно,а ще ставам в 04ч ,че имам нещо да правя и в 07ч. отпрашвам за Търново на лекции Sick
Мамо Цоци,въпреки огромното си желание да присъстваме на вашето семейно тържество..няма да можем,оказа се ,че и на срещата на осиновителите само ще отидем да се видим и ще си тръгнем ,защото възникнаха много непредвидени и неотложни ангажименти  Thinking а така ми се искаше да присъствам на това бракосъчетание, защото никога не съм присъствала на такова,знам само как е при нас венчането в църквата и ми беше любопитно да видя как е при вас,но ти си добра приятелка и ще пуснеш достатъчно снимков материал,а ако дойдем някой хубав ден в Благоевград,ще ни пуснеш и видео  bouquet
 Ние миналата неделя заведохме     Ваня в Троян   подпряна на вратата като сее загледала тъжно - тъжно   малко преди да си тръгнем    а тука сме на акцията на 14-ти за събиране на тетрадки и въобще всичко за учениците - сираци в нашият район       вече към финала на акцията  та така на кратко,сега отивам да мия чинии,да измета коридора лекичко с една гумена супер  метла и ще лягам  ooooh! Хубави почивни дни ви желая  Hug
  Stop Забравих да поздравя jein77   bouquet с добре дошла при нас  Hug

# 194
  • Пловдив

Зла Вещица благодаря за почерпката,бъди жива и здрава,защо ми се струва,че всички рожденни дни във вашето семейство празнувате този месец  newsm78Голям купон без прекъсване.

Всяка седмица рожден ден в къщи имаме - трите деца и аз  Laughing Остана само Васко - той е другата седмица и после има затишие  Crazy А твоята почерпка е в другата тема Wink На Дивна и Дидка също е там, щото за тукашните работи нали знаете, има      Joy

Общи условия

Активация на акаунт