МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 336
  • 335
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мама3,повторения на предаванията има на  http://www.neterra.tv/bg/index.php   но вчерашното предаване още не са го качили.Може би утре.Трябва само да се регистрираш.

ЧРД на Акага! Да расте здрава и щастлива!

# 166
Честита ти рожденичка Маня!!!Честит Рожден ден на принцеса Акага!!!

Феичке,здравей! Стискам палци за изследването.Пази се... и си поспивай
Тедивас, Hug
Цитат
Момичета, искам да ви попитам дали във вашите училища децата се преместват всеки час в различни кабинети?
Цитат
.Защо е това тогава  newsm78
На някой му е по- удобно така,какво го интересуват децата smile3516
Алмичке, spoko
Цитат
Мразя да чистя. Tired
А основното чистене го мразя основно.
Уф, оплаках се.
Мразиш, ама после е мно-о-о-го приятно.Дръж се на финала сте newsm10

Цитат
Мама3, ти си сътворила тази красота!? Направо онемях - кога ти остана време и нерви!
Пешеходке, този гоблен го шихме двамата с Венко.И ние много си го харесваме.Често се шегуваме ,че след децата ,той ни е най- хубавото творение Joy Иначе,го започнахме преди около три години.Спирахме, почвахме ...И най накрая го завършихме.Честно казано ,не бих се справила без мъжа ми.Особенно лицата и ръцете - не биха издържали моите нерви
Раде, Hugне ти е било лесно - но са супер!Честно казано особени трудности не съм имала в отглеждането на децата.Венко е много всеотдаен съпруг.В готовност е да ми помага даже и след двадесет и четири часов наряд.Аз затова толкова му треперя на минискуса...Че без Венко съм на никъде
Момичета, много ви благодаря за комплиментие,За мен и моите дечица.
Много съжалявам ,че късно видях това:
Цитат
На гости на Милен Цветков в 17,30 ще е таткото на Криско!
Обикновенно Наталия прави възможно да ги гледаме отново.Може и сега да имам късмет.

До всички многодетни мами- не писали отдавна, не писали от няколко дни, тези които ще пишат по- късно-прегръщам ви!!!

Специални поздравления за това
Дидка

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АКАГА!
ДА БЪДЕ ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И МНОГО ЩАСТЛИВА - ТЯ И ВСИЧКИ ОКОЛО НЕЯ!

Благодаря ви, момичета, за загрижеността и подкрепата. Знам, че изследването си е доста сериозно и малко се страхувам. Но леля ми работи в тази област и, след като се посъветва със свои колеги, ми предложи да преминем направо към амниоцентезата, за да сме възможно най-сигурни в резултата. На моята възраст БХС често пъти дава лъжлив лош резултат, който се дължи само на възрастовите изменения, а не на проблеми с плода. И накрая пак се стига до другото. Затова тя ме посъветва да ида направо на амниоцентеза. Дано всичко е наред!  Praynig  Остават 3 седмици дотогава.

Добре дошла, Мери.   bouquet  Винаги се радваме на нови попълнения.

За всички мами  Hug , а за мамите на ученици - много здрави нерви.

# 168
     Хей здравейте от мен!!!Аз нещо пак изчезнах?!И оставете това,ама не мога и да се намеря?!Но пък вие винаги сте тук,и това ме радва!Жалко че сега виждам това за учебниците Crazy,само как щях да.......-------.......Ама не ми обръщайте внимание!Нали си ми знаете дяволите кое най-ги боли...Ще гледам по късно да ви изчета,че сега отново трябва да Shocked  #Crazy Shockedработа,работа,задачи...А дави се похваля,вчера се записах и на колеж по мениджмънт!Следващата ми стъпка е да си запазя място в лудницата в Суходол,поне ще съм си почти у дома...И накрая,но не на последно място-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ИЗПЕСНАЛА...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН...И ЗА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД-МНОГО ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И РАДОСТ,и за тези с диетите-в безвкусието голяма сладост...

# 169
мОМИЧЕТА, предаването "Часът на Мил....... вече е качено.Гледах го. За сетен път се убедих ,че НЗОКе изтъкана от абсурди и противоречия.Бог да пази наси децата ни. Praynig
Благодаря ти Теди!
Извинете ме за грешката.Отново съм се постнала два пъти.

# 170
Добър вечер!
Цитат
Обикновенно Наталия прави възможно да ги гледаме отново.Може и сега да имам късмет.
Гледам Теди ми е изпреварила и аз днес гледах да е качено предаване,но уви,ще го гледам утре.
Цитат
Хей здравейте от мен!!!Аз нещо пак изчезнах?!
Шапчица изчезна,изчезна,5 неуспешни опита имах да те намеря в скайпа,глас в пустинята  newsm78
Има рожденици Честито!  bouquet  bigdance2
Цитат
Наталия - благодаря за рецептите! Ти с олио ли готвиш - че мъжът ми ще откаже да яде ако няма мазнина!
Радеток всичко е въпрос на свикване.Някога ядох много солено,постепенно се ограничих,заради малкото съвсем,сега ям почти без сол,и ми е вкусно точно толкова както и преди.Също и със мазнина,преди едни блажотии на село,свинско,мас и така нататък,сега с тефлонови тигани няма нужда от олио въобще,всичко задушавам,ограничих мазнината отдавна,сега и да искам не мога да ям,едни киселини ми тръгват.
Чула съм за хора с кафето,аз понеже не пия и незнам,но се свиква и без захар и не им прави впечатление.И така,време е да започнете здравословно хранене в къщи и ще свикнете.Успех
И вижте какво открих,още един талант,по стъпките на майка си дъщерята създаде това,много ми харесва

Отивам да лягам,много ми е зор,мислех че ще си почивам когато Джо е на ясла,напротив,никаква почивка и само работа,Той заспива в 8 аз след нето в 9  Mr. Green
Както през зимата на село.
Лека нощ милички и за всички  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани мълчиш ,нищо не казваш, а аз как да знам

# 171
     Наталия,страхотен колаж!!!  bouquet

# 172
  newsm79 wash hang prostor 1ironing 1dishes newsm55 newsm39   goodscale  bath atwork kaffeetrmker_2 1countingsheep ku-ku
Това правих днес,вчера,онзи ден...
А хората правят красиви колажи,записват се в колежи...баници се въртят, Mr. GreenСамо при мен ли е скука?!?! WearyДа нямам аз какво да напиша... Sad
На всички мами- smile3525 smile3525 smile3525

# 173
  • София
Здравейте, аз също се загубих напоследък като Шапчицата, но вече се намерих. Взех се в ръце, с вашата подкрепа разбира се и сега даже се ядосвам на слабостта си. smile3538

Цвети и Бори са доволни и ходят с желание на училище. Пускам ги сами да ходят и да се връщат. То ни е на 5 минути от къщи,през една пресечка и няма голямо движение. Само дето тази сутрин Боряна се изплаши от едно куче. До нашия блок има 6 такива, но са кротки. Тя обаче много се страхува. Гледам от терасата едно отиде до нея и започна да маха опашка. Тя стои и не смее да мръдне. То реши да я подуши и Бори се развика: "Не, Игривко! (така са го кръстили децата, защото обича да се закача) Ако ме пуснеш да мина, ще ти дам нещо!" Викнах и от терасата да не се плаши и да тръгва. Тя замина, а аз така се ядосвах цял ден. Отидох да я посрещна след училище. Сега не иска повече да излиза сама. Реши да тръгва половин час по-рано с баща си за работа,само за да не среща кучето . Говорихме , обяснявахме, не иска и да чуе. Няколко дни мисля да я изпращам, докато се поуспокои. Как не намериха решение с тези псета #2gunfire! В Ст. Загора да видиш такова куче е изключение.

Видях че сте обсъждали ваксините . Аз също съм против тях. Давам обаче или Осцилококцинум или рибено масло през зимата. Сега реших да пробвам с пчелно млечице. В предишната тема mama3 , ме пита как го давам. Прави се смес от 5 гр пч. млечице в 150 гр мед ( бурканче от пюре). Медът трябва да  е стоял 10 минути на водна баня за да се разрушат ензимите , които могат да повлияят неблагоприятно на млечицето. Като истине  се добавя млечицето. Добре е да се сложи и пчелен прашец ако има, особено при нисък хемоглобин, в съотношение 1:2.  Значи на 150 гр мед: 75 гр прашец. Дава се на гладно във вода, 15 дни до 2 месеца, зависи от състоянието.
До 3 г. се дава по 1 к.л.
3-5 г. се дава 10 гр смес т.е. 1 непълна ч.л.
5-7 г...............15 гр дневно =препълнена ч.л.
над 7 г и при болни деца.....2 по 1 ч.л. сутрин и обед

Дидка, искам рецептата на тази вкусотия. yes

Кабо, мен такова чистене ми действа доста тонизиращо. Само че ми трябва доста време да се навия. Grinning

Наде, Ани и всички започващи градина, дано свикнат по-бързо мъниците! Много зависи от подхода на госпожите. Кажете им да им обръщат повече внимание. spoko

Поздравявам всички пропуснати рожденици!   bouquet

Добре дошли на новите мами!

Бременните да се пазят! Целувки на коремчетата!

Отивам да лягам, че утре пак имам много натоварена програма. smile3507

# 174
Честит празник и от мен на Акага! Да расте здрава, усмихната и много щастлива!   bouquet

Още веднъж благодаря за милото посрещане!  Hug
Вълшебна това за какво се дава, имуностимулант ли е? Звучи чудесно и лесно!

# 175
Днес да почерпят - Мама Хела и Борко, Злата Вещица, Магда за Митко, Радето за Елена!
Честит празник деца и мами! Да сте живи и здрави и все така усмихнати!

Вълшебна, преди години ме нападнаха и ухапаха едни псета - оттогава не смея да минавам покрай куче! Детето не е виновно...
Краси и Алмето, като сте толкоз работни - каня ви в събота на Ленински съботник у нас! Ако, има и други желаещи да заповядат! Работа ще има за всички!
Нат, твоя Джо вече има нужда от мениджър, май...
Феичке, пиши как си...
Раде, направо си представям как мъж ми боцка гоблен! Не и в този живот! Браво на Венко!

# 176
Честит рожден ден на празнуващите! Много здраве, радост и късмет в живота им!

За кучетата - чух отнякъде, че като минаваш покрай куче трябва да си много спокоен, защото долавят адреналина и могат да те нападнат.

И аз съм фенка на гоблените и скоро може пак да почна да боцкам. Mr. Green

Лек ден на всички и весело изкарване на празнуващите!

Ние пък днес имаме годишнина /5/ от сватбата! Черпя !
[
url=http://smiles.33b.ru/smile.52630.html][/url]

# 177
Наде, честито! 5 години - 3 деца! Е, това е пример вече!
А, за кучетата - не е вярно, аз покрай споменатите си минавах най спокойно, даже не ги бях забелязала...Да не говорим, че докато ми се роди Сами - все кучета съм гледала - никакъв страх не съм имала!

# 178
Добро утро,момичета!
Цитат
Нат, твоя Джо вече има нужда от мениджър, май...
Пешеходке препоръчай някой  Wink
Аз тази сутрин гледах предаването на Милен Цветков,стана ми тъжно,най-вече от това че чета за нашата скъпа Ели а не мога да помогна с нищо.
Джо от днес не иска да ходи на ясла,плака,добре че спря щом излязох.
Приятен ден на всички за какво да черпят
Цитат
Днес да почерпят - Мама Хела и Борко, Злата Вещица, Магда за Митко, Радето за Елена!
Честито   bouquet

# 179
Честит рожденник Магда!За големия вече Митко-
Честит Рожден ден скъпа Вещичке!!! Да си жива и здрава и безкрайно щастлива.
Честит Рожден ден на Борко!!!За Хела
За Радето, с пожелание да е жива и здрава рожденничката Елена!!!

Шапчице, Hugпоздравление за колежа. hahaha
Цитат
Следващата ми стъпка е да си запазя място в лудницата в Суходол,поне ще съм си почти у дома.
При нас - днес махнаха конците на единия разрез на операцията на Венко."Самовдъхвам" си спокойствие.от понеделник и Софи е в къщи - три дена стачка на учителите.А в нас истински купон.Най-вече в кухнята - моята слабост Joyне ми е проблем да наготвя ,а да измисля менюто .Да хареса на всички, да редуваме постно с местно, и да не сеповтарям newsm78.......Ще успея !

Наталия, май вече се повтарям ,но нямам думи ...Джо е роден за фотомодел! Ани мълчи...Ама аз ще попитам.
- Ани този шедьовър на дъщеря ти ли е?
Цитат
Чула съм за хора с кафето,аз понеже не пия и незнам
Е ,аз пиех, когато го приготвяше рано сутрин ти.... smile3503
Вълшебна HugМного ти благодаря за рецептата.Да питах ,но този ден замина за Раднево и мислех ,че не си прочела .Още един път  bouquetЗа кучетата-вяра им нямам.Такива случаи знам ..че ми настръхват косите.Не пускай детето само.Свеки има домашно ,но два пъти вече хапе племенницата на Венко ,която всъщност и го гледа.А какво да кажем за бездомните озверели  и освирепяли... Те не са виновни,дори често ги съжалявам ,но ...далеч от децата ми.Днес пък с друго ме заинтригува .Пишеш за рибеното масло.Една дружка също ми каза за него + витамин С.Всяка сутрин на гладно.Ама аз се опасявам ,за Софи- за килограмите Sad.Ти като си го пробвала ,забеляза ли повишаване на апетита?

Пешеходке,Феичке, Красим,Габи Hug
С риск да ме бият Цоци и Габи(Защото те пускат новите теми, а заради моите картинки,скоро май ще трябва да пуснат нова)
Честита годишнина Наде! Желая ви здраве и да остареете заедно!

Общи условия

Активация на акаунт