МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 320
  • 335
  •   1
Отговори
# 195
След двумесечено киснене на морето, уморително двуседмично прибиране- път, оправяне на къщата, някаква зимнина и прочие, стягане на децата за у-ще, скапан компютър и липсващ нет- ЕТО МЕ !
Трите ми девойки са на у-ще... Невероятно... Аз на работа- още по! Загубила съм тренинг и направо се бях разболяла първите три дни. Добре, че виждам Дивата Ирландка, та не губя връзка съвсем...
Мното ми липсвахте и много се радвам, че се върнах.
Благодаря на Хела и Супер-Теди, че не ме изоставиха в морското ми приключение!
Теди , оставих ти съобщение на скайп-а.
Лека нощ!

# 196
   Добро утро на всички ви!!!Едно виртуално кафенце от мен,кой както го обича!И много фкусотиики за тези които НЕ пазят диети,и много смъкнати килца за другите!!!
    Наде тази организация има домейн който не съм виждала до сега,и нещо не мога заради него да им изпратя писмо?!Не знам защо?!Но пък записах тел.,и ще им се обадя.Благодаря ти!!!
    Добре дошли на всички нови,и стари но позагубили се мамита!!!Купона започва!!!Поздрави!!!

# 197

Добро утро!
Добре дошла на Джейн 77!  bouquet
Цитат
всички рожденни дни във вашето семейство празнувате този месец  Голям купон без прекъсване.
Наталия,и вкъщи е нещо подобно.Криси е ноември,Живко е декември,Пламен и Наталия-януари,Свеки и девера ми-февруари...А помежду са Коледа,Нова година,Свети Валентин,Осми март...И аз посредата-юни.  bouquet
Кой ме беше поканил на Ленински съботник? newsm78Ха ха...търсите вие на баницата мекото Grinningи на мен ми се иска някой да дойде да изчисти вкъщи,ама те такива балами нема! smile3516
Пешеходке,страхотен гоблен!Мноооого хубав!!  bouquet
Цитат на: Каишка
с две думи това беше за извинение,че не влизам. обещавам да се  променя - прощавате нали
spoko newsm47
дидка,Перка,Мама3,Шапчица,Надя,Вълшебна,Цоци,Хела,сто процента пропуснах някоя мама Blushи всички знайни и незнайни  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Червена Шапчице до сега четах в Самотните родители с надеждата да видя нещо което ще помогне на твоята позната. Е, видях.... ДА БЯГА ЖЕНАТА. Не знам може ли да си го позволи но щом търпи този пън, тъп и .... ще и е по лесно без него. Отивам да си поплача за всички които не са случили на човек до себе си Cry Мисля че ако пуснеш темата при самотните родители и те биха могли да помогнат с нещо.Аз нещо нямам май достатъчно нерви да се поразровя още за което извинявай.

# 199
Влизам набързо....Ще бъда кратка...Повече и аз не знам кога,но ще се постарая да направя нова тема с различна първа страница тези дни!Не съм ви забравила...Виждам има и нови мами....Моля ви, пишете си ЧРД-тата на децата и вашето, ако желаете да бъдете вписани на 1 стр.

Та - първи въпрос - Общо взето тези,които поне малко са сигурни,че ще дойдат на 30.09. от 11ч. на църковното ни бракосъчетание - да ми пишат на ЛС.

Втори нещо - Черпя ви! Имаме си вече по-голяма кола! Шапчице, Рено Еспейс! Снощи я платихме(почти), днес е вече пред нас. Не съм я снимала, но ще направя всичко възможно да ви пусна снимки довечера!Ще ви замеря с вкусотии друг път, като имам време!

Честито на всички имали повод за черпане!

Обичам ви много и никой не съм забравила от вас! Страшно много ми липсвате! Моля ви, не ми се сърдете и ще се върна пак...нека мине още малко време....Просто и допълнителен стрес от това,че децата вече пътуват до училището си и това оказва влияние...Но я няма СуперТеди да каже как е първокласничката...А и Стела Мария и тя ми липсва.....И още куп други.....

Перке  bouquet

# 200
Искам да съм на първа страница разбира се. Аз съм родена на 12.01.1977г тати Киро 03.04.1972г. и малките пак Маги-30.10.2004г. Кати и Дени 30.07.2006г. Разбрах за църковния брак-супер сте. Честито и за колата  bouquet smile3501 Ние никога не сме имали кола. Вече ни е толкова голяма необходимост пък и аз отдавна съм мераклийка да карам, че само мрънкам а тати обеща Naughtyче ще я имам. Кога ли  newsm78?

# 201
   Много съжалявам че съм те натъжила с поста си!Това което не е свързано с божиите дела,е поправимо!!!Ще намерим начин!!!Благодаря ти за отзивчивоста!!!И добре дошла сред нас!!!Виждам че имаш добро и отзивчиво сърце,и затова ти желая искренноа и на вас да влезнете в клуба на Еспейсите,и то много скоро!!!
   Мамо Цоци,честито!!!Сега разбираш какво удоволствие е!!!Пожелавам ви само безценни моменти,и да обиколите поне българия с него!!!

# 202
bgЧестит Национален празник!!! HugЗлатоПерка,Каишка,добре сте се завърнали.
Хубавата Ваня,като си намери един троянчанин, хич няма да и е тъжно Joy
Цитат
Благодаря на Хела и Супер-Теди, че не ме изоставиха в морското ми приключение!
Морско приключение newsm78.Звучи много интересно ,но ...документация-никаква.Да не е тайна?А пирати имаше ли?-виждаш ,че имам снимки.Бързо разкажи на всички!!!!
Честита нова придобивка на мама Цоци!!! Както се казва- вие да я оставите ,тя вас никога!!!!!!
Момичета ,извинявайте но днес ми го няма настроението. Хайде да не ви зареждам и вас с отрицателна енергия. Даже любимите ми картинки, не ме вдъхновяват.Спирам.
Прегръщам ви Лека нощ

# 203
Вижте ме колко съм примерна! Кое време е станало, а аз влизам във форума- не! В темата!
И то след като прехвърлих през ръцете си около 300 тухли за новата ни (кога ли?) къща, сготвих три манджи, 4 пъти нахраних четири човека( без да броим многодетната ни кучка и нейните 6 кутрета), пуснах 2 перални, миялна и прочие...
Класическа форма на лудост....

Цоци, честито! За всичко! Нали знаете, че и аз съм от подклуба на Еспейците  (днес замалко зян да стане заради някакъв кретен). Четох тази тема твърде по диагонал, но това, което разбрах от питанката ти за Църковния ти брак ме кара да ревна. Отгока се опитвам да събудя нещо подобно в моя съпруг поет-материалист...
Ако обичаш дай повече инфо. За да не се повтаряш може и на лични или по скайп-а. Принципно съм за!

Мама3, само звучи интересно!  Най-обикновена двумесечна почивка на море без особени екстри. С Теди и Хела успяхме да се видим и беше мнооого хубаво, топло, приятелско и всякакво друго, въпреки, че с Хела се виждаме за първи път!

Много искам да ви разкажа за моята работа и за Демира, която вече пет дена е на градина, но най-вероятно ще е по нататък. Пренесените тухли и изпитата бира пред комп-а си казват думата...

Лека, топла и любовна!   Heart Eyes

# 204
Честит празник и от мен на всички!   bouquet
Мамо Цоцоланке честита придобивка! Със здраве да си я карате толкова дълго, колкото ви се иска!

Момичета един поздрав за всички ви! http://myrik.multiply.com/video/item/3

# 205
 bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloniНа Иван на Оливети!!!Много радости да носиш у дома!!!
   Ставайте,ставайте,огрявайте наляво,огявайте на дясно...!!!В този хубав слънчев ден,да не пропуснете от него всичко хубаво!!!Дишайте с пълни гърди!!!Сигурно ви звуча малко налудничаво,но днес просто ми е гот!!!Дано остане така до края!!!И се почерпете от мен,с кафе и ...по свое осмотрение!!!

# 206

Мери, благодаря за поздрава!!!!
И на теб Шапчице ,за кафенцето!!!!
Перчице Златна, радвам се за вашата среща с Хела и Теди.Разказите ще чакам...с нетърпение Hug
Раде, стискам ти палци ..от утре
Цитат
Не съм я снимала, но ще направя всичко възможно да ви пусна снимки довечера
search
smile3509Чакаме снимчици Цоци.......
Джейн 77,виждам че сме от една порода-ТЪЩИ.Пусни снимчици да ги видим сладурките Hug(в предния си пост май те прекръстих на Жени? Извинявай ,ще ти купя тоалет JoyТака се правело)
Наталка, как е любимото ми шоколадово момче?
Илиева,загуби се.
Бо Славова-също.
ГабчоВиж колко много използувам ,това на което ме научи.Липсваш....
Ани ,а такситата нямат ли почивка? hahaha
Красим,синеочка как е?  love001
Наде, Галче,Теди,Дидка,Вещичке
Цитат
А и Стела Мария и тя ми липсва...
Д-а-а,и тя изчезна.Ако влизаш Мими ,поне да четеш ,знай че те  Hug
Честит Рожден ден на Иван на мама Оливети!!!
Момичета ,снощи гледах страхотен филм" Пърл Харбър"Може някои от вас да са го гледали.Който не е горещо го препоръчвам.Но си пригответе и кърпички...Аз доста си поплаках.
Това за сега от мен.Който е обещал нещо- почерпки,
Цитат
Ще ви замеря с вкусотии
снимки и др. ще чакам smile3503

# 207
Здравейте, момичета!

Благодаря за поздравленията за моето най-голямо момче - Иван.

Забравила съм май вече как се слагат снимки или картинки тук, затова - благодаря пак и виртуално ви черпя от сърце за негово здраве и щастие!

# 208
   Току що влязох заради моята приятелка във "Самотни родители",там нямаше нито една весела тема... SadЗачетох се тук там,и ми домъчня за тези хора...Аз толкова се пенявя по разни въпроси,и си мисля че съм много изморена,и си мисля че наистина върша нещо,пък имало хора които нямат време за такива неща,просто защото трлябва да са и мама,и тате,и да се обичат,и да заспиват вечер сами,във студените чаршафи,и да няма на кого да се усмихнат когато детето е спечелило медал примерно...Ама че съм егоистка!Аз искам и още,и още,и все не ми стига,пък те...Кофти!!! Sad
     Да ви кажа,ние май сме най-щастливите хора на света!!!И големи късметлиики!!!Е това е!!!

# 209
И аз се почувствах по същия начин. Направо ужасно Cry Аз всъщност исках да ви кажа че започвам да се отраквам тепърва с компютъра. Трябва ми едно Ани което прави страхотни колажи на заем да ме образова Embarassed Ще се опитам да кача снимки но не обещавам че ще стане днес. Пожелайте ми успех.

Общи условия

Активация на акаунт