ВАРНА - 27

• 16 304
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Откъм Варната
Здравей kler

Някой пазаруват от гаражите на колхозния, други от гаражите на чаталджа, Пикадили има храни, има много магазинчета вече, зависи в кой квартал си и каде ще ти е най-удобно

Чорапки има навсякъде по детските (а и не само) магазинчета, чорапогащници незнам, в БЕБЧО май бях мернала, но още е топло и не съм се интересувала

# 106
Иве честит рожден ден и от мен.  newsm51 Искаше ми се лично да ти го честитя, но телефона ти не беше включен, а и не дойдохте на срещата щот от рано сте се  Drunk поне такива слухове тръгнаха   tooth Но ще трябва да приложите снимков материал, от това измъкване няма  Naughty

# 107
# 108
Все едно сме се наговорили с тоя Дюкан Simple Smile Дано си бъдем подкрепа  Hug като сме повече начинаещи, че там, в темата, като им гледам линийките на хората и . . .  Embarassed само дето имам много неясноти какво точно ще се яде и как ще се приготвя. Да вземем да се уговорим и всеки ден да готви една от нас ли  newsm78 нещо като детската кухня, а другите ще ходят с бурканчетата  Laughing  Joy
Най-добри пожелания за всички празнуващи   bouquet

Ко ши ни сготвиш утре Mr. Green колко големи бурканища да си донесем Joy
Сготвих ето това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215340.msg4729401;topicseen#msg4729401
лошо няма, но участвах и в унищожаването му  Embarassed
Така, че запазете бурканчетата за друг път  ooooh! Брей, не мога и не мога да си надвия на лакомията  Sick  #2gunfire

# 109
  • Откъм Варната
 Ааааа m_a_y_a я не сдавай багажа, аз от днес я мятам, току що закусих с едно кисело млекце, ще си сваря яйчица за по късно, и сиренце, а а ко излезем на разходка с бебо може да сгуна някоя пилешка паржолка нейде, и само вода, биричка няма да пия скоро  Mr. Green

# 110
Ей ви на 4 снимки с лошо качество ooooh! Ама кат не ми казахте че снимам срещу слънцето Rolling Eyes   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=152

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 12:09 от DVV

# 111
Май се получило застъпване на твойте и мойте снимки, защото явно сме качвали по едно и също време. Та линка ти води към снимка на Буба на Муцанка, която е на фокус щото съм я снимала аз  smile3534 Хайде и другите, които снимаха да не се помайват ами да качат техните произведения.

# 112
  • Откъм Варната
Ама като качвате снимки пишете кой кой е и дата

# 113
Аааа то туй работа на модераторката  Laughing

# 114
Оправих го

# 115
Толкус съ напихми, чи ни са снимахми, но за сметка на това сварих да фиксирам котешкия косъм в китайската джурканица

# 116
Добро утро! Много сте слаб джин от вчера! Аз си оправих зъбите и вече нямам следобедни ангажмо, тъй че...

# 117
Момичета, как успявате да сложите памперс и да облечете бебоците.При нас е кошмар, треперя от нерви, пред малко слагах памперс в продължение на 20 минути, като се местихме от мястото за повиване на спалнята и къде ли не. Такива писъци надава, че направо  smile3515. Толкова  малък а такива нерви.След като го облека всичко е наред, но докато го обличам - мале мила. Моля ви споделете как се справяте, ако имате подобен проблем!

# 118
Момичета спешно се нуждая от мнение за др.Рангелова , детски кардиолог в МЦ Младост.Някоя от вас да е водила детенце при нея.Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 119
  • Варна
Bela, пробва ли да му даваш нещо интересно в ръцете докато сменяш памперса - кърпичките, дистанционното или нещо друго, което да вземе вниманието на детенцето?

Общи условия

Активация на акаунт