ВАРНА - 27

• 16 317
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Момичета искам да Ви помоля за помощ. Мъжът на една от мамите се нуждае спешно от кръвопреливане. Умоляваме всички, които могат да помогнат - да го направят. Губи много кръв и всяка помощ е добре дошла.
Ако някой може и има желание може да дари кръв, няма значение кръвната група - само да не е с ниско кръвно, да няма диабет и да не пие ежедневно лекарства.
Да отиде в центъра по Хематология в Окръжна болница с ЛИЧНА КАРТА да каже че дарява кръв за:
КЛИНИКА ПО ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ ет6 ст. 11
за ЧАВДАР САВОВ САВОВ
Благодаря предварително !

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 12:06 от scorpionche

# 121
  • Откъм Варната
Аз не мога, кърмя още  Sad

# 122
Чавдар Савов Савов е името на момчето
Благодаря на всички отзовали се!

# 123
Опитах почти всичко. За секунда се занимава и после отново акробатични номера.В чудо се виждам. Shocked

# 124
Момичета, как успявате да сложите памперс и да облечете бебоците.При нас е кошмар, треперя от нерви, пред малко слагах памперс в продължение на 20 минути, като се местихме от мястото за повиване на спалнята и къде ли не. Такива писъци надава, че направо  smile3515. Толкова  малък а такива нерви.След като го облека всичко е наред, но докато го обличам - мале мила. Моля ви споделете как се справяте, ако имате подобен проблем!

Имам абсолютно същия проблем, както и почти всички мами от ноемврийската ни темичка. Всеки се справя различно - аз гледам да му давам разни предмети, но не винаги помага.

# 125
Зравейте, в Борсата Весела 89 - Склада може ли да се пазари , знаете ли нещо ? Вие от къде пазарите храни и памперси ?

# 126
Бела, борбата е обща. Всеки е с номера си. Моя го просвам и действам много светкавично, за да няма време да се маймуни и въпреки това пищи, реве, става на 4 крака и прочее удоволствия ...  Ива се сменят прави, иначе няма шанс ...
Скорпионче, намериха ли се кръводарители?
Магди! Следващия път като ходите до Бурлекс, вземи си чуващите уши  Wink  Laughing Виках след тебе, чак едно момиченце взе да ме имитира, но пък ти и с поглед не ме удостои  Laughing

# 127
Да, ние се сменяме прави, но в много от случаите, когато е оакан, иска да седне с голото "цветно" дупе, затова, освен прав, го сменям на стол, за да не му стиска да седне. Laughing Утре ще тропкам към ц-ра до у-ще. Някоя Hug мераклийка за кафенце?!

# 128
Зравейте, в Борсата Весела 89 - Склада може ли да се пазари , знаете ли нещо ? Вие от къде пазарите храни и памперси ?

Аз пазарувам от гаражите на Чаталджа. По-точно този, който се пада вляво, ако слизаш по пресечката от Ген. Колев.

# 129
Да, ние се сменяме прави, но в много от случаите, когато е оакан, иска да седне с голото "цветно" дупе, затова, освен прав, го сменям на стол, за да не му стиска да седне. Laughing Утре ще тропкам към ц-ра до у-ще. Някоя Hug мераклийка за кафенце?!

Ако не съм забегнала за владиславово съм на линия Peace Още не съм решила дали ще ходя или не Rolling Eyes
Днес бях на изложението в спортна зала -детски дрехи -пълна скръб ooooh! Но взех на Ники пижамки за по 6лв и тениски по 3лв Peace Български с готини картинки  Grinning А за мен 2 ризи -неможах да реша с коя да съм на кръщенето и взех и двете Mr. Green

# 130
Дилянка, ти поне си стигнала до избор на ризи, ние още не знаем даже къде ще е. Има още 3 месеца кажи-речи, но пък датата е твърде празнична и ще трябва да резервираме по - от рано. Давайте някакви идеи!

# 131
  • Откъм Варната
Ние ще се кръщаваме догодина, на лято, мисля да си подарим малко пътешествие до някой манастир и там да я свършим таз работа

# 132
  • Варна
Магди! Следващия път като ходите до Бурлекс, вземи си чуващите уши  Wink  Laughing Виках след тебе, чак едно момиченце взе да ме имитира, но пък ти и с поглед не ме удостои  Laughing
[/quote]
О много съжалявам!Но обикновено е така.Марти постоянно ми говори нещо или мрънка за нещо или Стела хленчи а ако се случат и двете неща направо се лудвам, а ти очакваш да те чуя.Аз като не съм се обърнала и да не те видя пак нищо не съм направила.Преди да отидем на Бурлекса щях да се блъсна в една позната и добре че тя ми се обади въобще не я видях.А и тия дни емоциите ми идват в повече че Марти от вчера е на детска градина.Между другото всеки ден ходя да го взимам около 16-17ч и ако е хубаво времето ходим на новия детски кът така че ако решиш някой път ми се обади да се видим.
Да ви почерпя макар и малко късно вчера Стела тана на 3 месеца!

# 133
  • София
Здравейте, варненки   bouquet сега като се разваля времето  Twisted Evil къде ще ходите да разхождате бебоците, че утре пътувам към Варна  Grinning, а нямам идея къде ше разхождам малката. Лятото бяхме в морската градина, ама за сега нямам идея  newsm78
утре преди да тръгна, ако някой е писал ОК, ако не- здраве да е  #Crazy

# 134
  • Откъм Варната
Ами пак в Морската, само че малко по облечени  Wink

Общи условия

Активация на акаунт