ВАРНА - 27

• 16 319
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
да, ама валиииии! Mr. Green

# 136
Здравейте! И аз щях да питам къде водите мъниците в лошото време. Едно заведение няма за деца и да не се пуши  Crossing Arms

# 137
Затова сме наказани в къщи.

# 138
  • Варна
пуууу най после ми оправиха нета,аман от профилактики ooooh!
сега ще кача и мойте снимки в албума.

днес имаме годишнина с моя мъж и ще ходя да се разкрасявам Flutter
черпя по случая! (мързи ме да ровя за картинки,използвайте въображението си Mr. Green)

кръв бих дарила но още не е минала 1 година от раждането  Sad дано се оправи човека  Praynig

храна пазарувам от колхозния, Пикадили и Бебо. а наща леля си купила една книжка с бебешки рецепти и ни готви от време на време  Whistling
дрехи - където харесам нещо  Sunglasses

# 139
  • Варна
Знае ли някоя мама има ли някакви занимания за деца в Читалище Асен Златарв в Чайка?Или въобще някакви занимания(танци, спорт, рисуване) подходящи за 5-6 годишни деца в района?

# 140
  • Откъм Варната
Знае ли някоя мама има ли някакви занимания за деца в Читалище Асен Златарв в Чайка?Или въобще някакви занимания(танци, спорт, рисуване) подходящи за 5-6 годишни деца в района?

Ами провери в Портокал

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223747.0

Вержи честито, я кажи ти почна ли режима на ДюкЯн или само ни зариби  Mr. Green

# 141
  • Варна
Здравейте! И аз щях да питам къде водите мъниците в лошото време. Едно заведение няма за деца и да не се пуши  Crossing Arms
В "1001 приказки" ходих вчера и бях приятно изненадана, че не се пуши. Иначе ние ходим в Елитис-там най-много й харесва на Дария.

# 142
  • Варна
ами не съм още... Embarassed
то как да стане?! вчера мъж ме измрънка да му готвя кюфта по чирпански а днес по случай повода ще се събира родата и ще правя пържоли с картофена салата.....слаби са ми ангелите Twisted Evil Rolling Eyes

а Патракал го отварят на 24  Wink

чакайте да ви се похваля: Лора ми беше приготвила подарък сутринта - много шарен и ароматен!!! беше се "нарисувала" до под мишниците+чаршафа,одеалото,възглавницата и обиколника.та по тоя повод отивам да простирам  Rolling Eyes

# 143
Вержи, честита ви годишнина! Много любов, семейно щастие и разбирателство! И честит сутрешен подарък  Laughing
Dahlia, къде е това 1001 приказки? За запетайки на по десетина месеца става ли?

# 144
  • Варна
Цитат на: Булка Марулка
[b
Dahlia[/b], къде е това 1001 приказки? За запетайки на по десетина месеца става ли?
На ул.Струга-дългия блок. Става-имаше майчета с колички вътре.

# 145
[color=magenta]Вержи, честита годишнина! Бъдете здрави, обичайте се много и както беше казал някой да гледате цял живот "в една посока"![/  :bouquet:color]

# 146
Здравейте, варненки   bouquet сега като се разваля времето  Twisted Evil къде ще ходите да разхождате бебоците, че утре пътувам към Варна  Grinning, а нямам идея къде ше разхождам малката. Лятото бяхме в морската градина, ама за сега нямам идея  newsm78
утре преди да тръгна, ако някой е писал ОК, ако не- здраве да е  #Crazy
И аз се вълнувам за това с разходките, че стоенето в къщи хич не ни се отразява добре. Най вероятно ще търся закрите места с детски кът, ако не се пуши ще е още по добре.  Ако има идеи, ще се радвам и аз да ги науча   bouquet

# 147
Вержи, честита годишнина! Hug  bouquet Hug

# 148
Здравейте варненски майчета!Можете ли да ми кажете някъде във Варна продават ли пюрета Sunval.Благодаря предварително. Grinning

# 149
Здравейте на всички, искам и аз да се запиша във варненската тема. Казвам се Силвена на 23г. и съм бременна в 6-ти месец, терминът ми е за 23.01.2008г. Искам да се запиша на йога за бременни, но тук не мога да намеря никакви координати за Варна. Някой може ли да ми каже дали въобще има има такова нещо във Варна?  Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт