Какви са ви половинките?

• 35 347
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
# 106
По-добър от мен.

# 107
Различен, цвят мляко с какао, луд по мен ! Моят мъж!

# 108
Зла и ината ,но със сигурност най добрата която познавам.Е,  виждал съм и привидно по добри, но за кратко-мн кратко- докато си разгледат  новия подарък.

# 109
Ние сме скорпион и дева (девата е той Mr. Green).
Той е голям (аз само съм висока)
Той е....
Той е такъв, какъвто съм си го избрала (нали за него се омъжих Embarassed)

Всъщност моят мъж е най-добрия от всички (за мен), защото само той знае как да ме направи щастлива bowuu Отваряла съм си очите на 4 като съм го избирала Joy hahaha

# 110
Абсолютно се допълваме  Hug  Странното е, че моята половинка се е случила доста далеч от вкъщи... през девет града в десетия, ама успяхме да се намерим  newsm44

# 111
  • София
Винаги и за всичко сме на различни мнения.И така вече 9 години.Свикнахме.

# 112
Ами да ви кажа има си трески за дялане ама аз си го харесвам така,ако беше идеален нямаше да е реален.

# 113
мъж- злато съм си взела  bowuu да ми е жив и здрав

# 114
  • гр.София-Красна поляна
И двамата сме зодия ЛЪВ

# 115
Моято половинка си пада малко нервак и инат Wink В общи линий сме си почти лика прилика по характер. Много си го обичкам, много ми е добричък и се старае да ми огажда с каквото може Wink Абе красавец голям Simple Smile

# 116
  • София
Чаровна палавница , инат до безобразие и хитлер по даване на заповеди.Много си я обичам . Heart Eyes
Ти, да не би да се казваш Сашо и да живееш в нас?  Mr. Green

# 117
и аз да кажа за моята половинка....майка ми се изразява така " И да си го търсила такъв да не си го намерила! " Много внимателен и винаги всичко ми е прощавал и мога с ръка на сърцето да кажа, че не бих го заменила за никой и нищо на света.

# 118
Голям пич е мъжът ми понякога е малко своенравен но в рамките на разумното ,взаимно се допълваме много си го обичаам !!!!!!!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 119
Какви са ви съпругите/приятелките .... половинките в живота?
Мойта е голям чешит  Twisted Evil

Грамадна е мойта половинка Blush
И моята така, ама е кротък и се води.

Общи условия

Активация на акаунт