Какви са ви половинките?

• 35 361
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
и двамата сме инати,но се търпиме Wink

# 91
  • Пловдив
Моят е сметаната в кафето ми...
Допълва ме.
Търпи несъвършенствата ми.
Обожава ме.
Угажда ми твърде много,може би.
Слуша ме.
Уважава ме.
Търпелив е.
Спокоен,разсъдлив.
Изслушва ме и ми помага във всичко.
Незаменим е!
Пръв и ненадминат помощник в отглеждането на детето.
Страхотен татко!
Идеален любовник!
Абе немога да искам нищо повече от един мъж!

# 92
  А пък моя е ...ОВЕН!!!! Аз пък съм рибка. Ужас! Това е единствения човек ,който може да ме изкара извън релси /във всяко отношение обаче/javascript:void(0);
#Cussing outjavascript:void(0);
Love Много си го обичам! Влюбена съм в него от дете! Заедно сме вече доста години, но чувствата ми не са се променили!

# 93
Късметлия,че има мен Laughing.Иначе е много добър,духовит и почти без дефекти Mr. Green

# 94
Моята по принцип е добра и сговорна женица  Laughing
Ама понякога има уникалното качество да ме ядосва- например като вземе да ми се кара  #Cussing out в събота сутрин за някаква глупост (че си пея например тъпи ретро фолк хитчета  Laughing)

# 95
Лъв и Овен.
Огън и страст, ние сме родени един за друг, заедно можем да се справим с всичко.

# 96
моята половинка е супер винаги мога да разчитам на него

# 97
Моята половина е заядлив и неотстъпчив Mr. Green
Peace

# 98
аз просто сам касметлика  newsm76 до мене  е най страхотният маж както и семейството му newsm10 а за приятелките не мога да кажа сащото newsm12

# 99

Ами не е от най-лесните,но аз си го обичам такъв какъвто е

# 100
Ами такъв, какъвто съм си го харесала - умен, хубав, добър и грижовен, много гальовен.Мъж с характер и дух на ловец,  обичащ природата и хората. Simple Smile Heart Eyes

Лоши черти няма да казвам, те са тези, които поддържат интересът ми към него и са "подправката", както пишат по книжките, в една двойка. Wink Simple Smile

# 101
Моята половинка, приятелка и спътница в живота - това е жена ми newsm51 ! Тя е много красива и щастлива, защото се е омъжила за мен!  newsm53 Не съм я търсил, но я намерих! Засега нямам оплаквания!

# 102
Човек с голяяямо сърце, защото ме обича и ми прощава всичко.  Див, своенравен, нахален, умен, прагматичен, прозорлив. Обаче много лесно обещава и после забравя. Супер ме ядосва когато за едно и също нещо говорим по десет пъти, и всеки път е като за първи път, той все не бил разбрал... Mr. Green Готин е! Обичам го Heart Eyes

# 103
Моята половинка е един невероятен съпруг. Много е добричък, прощава ми за глупостите и настроенията, които ме прихващат от време на време. Освен това - умен, грижовен, романтик, с чувство за хумор  Wink Wink Wink

# 104
Чаровна палавница , инат до безобразие и хитлер по даване на заповеди.Много си я обичам . Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт