Какви са ви половинките?

• 35 310
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
Той си ми е половинката, ама от време на време малко чепата половинка  Crazy, е ама какво да се прави и аз така понякога то иначе не е интересно  Grinning

# 151
  • Пловдив
Страхотна ми е половинката! Пу-пу Heart Eyes

# 152
  • София
хрисима и добричка Heart EyesПу пу да му не е уроки Peace

# 153
Ами страхотен е -с еййййййй такива дебели нерви , че ние в къщи сме си две близначета с дъщеричката ни Laughing , но преди всичко си ми  е приятел и голяма тръпка Embarassed Heart Eyes

# 154
Абе, много се пали като се скараме, ама и аз сам една подклаждам огъня докрай  LaughingДруги недостатъци няма, идеален си е за мен.

# 155
малко опак но страхотен  Heart Eyes

# 156
Моята половинка е едно голямо smile3522

# 157
Рак е...има ли нужда да го описвам повече?! Laughing
За мен няма!Защото и аз съм рак
и знам какво се случва със съпруга ми·
Добрина огромна носим, но сме нечовешки особняци Mr. Green

'ич не съм съгласен  Laughing
И аз съм рак, но съм по-разбрания във връзката ни. Мойта арбалетка (стелец) е един чешит, втори като нея няма!  Grinning

# 158
Душица..... ама въпреки т'ва ме издразва понякога  newsm66

# 159
Човек със всичките му положителни и отрицателни качества Simple Smile Но той е МОЯТА половинка и не го заменям за никой друг Simple Smile

# 160
Татковци и майки,не е зле да прочетете и това.Има интересни неща.

http://worldsatelliters.com/za_muzete_aforizmi_index.php

# 161
  • София
ами бях писала някъде по-напред, че обича да си седи пред ТВ-то и да си пийва ракийката и да си почива, но дойде деня в който да се поправя. Тати се промени. ДОсега бебка не беше много интересна все ревеше, пищеше и беше само моя грижа, но от скоро детето се укроти доста и тати се влюби Simple Smile, играят, само на него се смее с глас и той е на 7-мото небе от радост ама и аз подклаждам радоста Simple Smile
инак аз съм опако човек, той е много мил и кротък пу пу пу.

# 162
малко нервна (вика за какво ли не)но си е моята женичка и си я обичам.като ме ядоса  след 3 мин. ми минава и забравям за какво ме е ядосала.

# 163
Абе моята си половинка си е супер, нали е част от мен. Не си я давам за нищо на света. Naughty

# 164
Той Телец - вечно с рогата напред, инат, неотстъпчив и нетолерантен. Аз Стрелец - мила, добра,  грижовна  Crazy

Абе, имаше един такъв филм, хаос голям сме, но добре си живеем, изключая някои негови изпълнения......то пък и той така за мен май ще каже  Wink

Но пък е много добър и грижовен баща - за малката е готов на всичко, голяма любов са те двамата.

Общи условия

Активация на акаунт