American "Friends" темичка # 26 (The one with... "no name")

• 14 347
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
ja01, добре дошла, настанявай се удобно и се обаждай често Laughing

Вчера ми беше бейби шауъра, девойки. Много хубаво беше. Бяхме 10-12 човека, организаторката се беше подготвила страхотно ( тя има този навик, в организирането на празненства). Слава богу, пропуснахме игрите, и общо взето се превърна в много приятно женско парти. Имаше много подаръци, общо взето почти нищо от реджистрито Simple Smile, мнооооого дрешки, много сладурски неща. Аз много обичам празненства и подаръци, съвсем като на рожден ден се чувствах. А и хората бяха много мили, създаде се чудна атмосфера. Хайде, по-късно ще кача снимки да видите.  

# 211
така и предположих ....много мерси бенсон Hug

# 212
Аз съм голям фен на Франкен, разочарована съм, че е бил надменен.  Confused

# 213
Tandoori, моля те кажи ми как го правиш? Къде е Елена и Калин и какво правят те докато разчистваш Rolling EyesУф само моите деца ли са такива но аз като сме в къщи не можем нищо да направим-те все около нас 110%. И аз искам гаража да пренаредя и да освободя една стая-не знам кога ще стане EmbarassedСлушам приказките на Анет , но не всички деца са такива и режим да налагаш и не -не става. Сега понеделник на мама момчето го чака първи ден на детска градина-много ми е едно такова смесени чуства -тои е почти на три но все едно е на 18 за мен и излиза от в къщи и заминава далече Embarassed
Бистра има един software WILLMAKER или нещо подобно му беше заглавието с който могеш да направиш завещание и да посочиш кои иска да се грижи за децата ти, тръст и подобни-около 40 долара е в Костко и после моге да платиш стотина-двеста  на някои адвокат да прегледа и отговори на въпроси.

# 214
Честит рожден ден на малката София  Tada

Зори, чакаме  Mr. Green

# 215
 hbday ЧРД на София. Да е жива и здрава и да я слушат родителите  Mr. Green happy bd

бенсън, ние 2005 подновихме паспортите с пълномощник в БГ, обаче пак трябваше заверка от консулството. Тогава заверката ставаше по пощата, но после някой каза (май беше Джи), че вече не може и трябва лично на място #2gunfire. Вие май се водите към това, дето е в ЛА. Иначе чрез посолството наистина отнема много време, защото документите и после паспортите пътуват по дипломатическа поща, която пък пътува веднъж на два месеца. (Не помня тази информация откъде е  Thinking)

Tandoori, честито ви мазе   bouquet. Дето имаше един виц, ако пиехте бира така както не играете карти...  Laughing

ja01 welcome. Къде сте в УИ? Моя близка приятелка живеят в Мадисън - много е приятно там  Peace

Embarassed Някой да знае как е 'кифличка' на английски?

# 216
Juturna, мерси за инфото. Hug Ще се обадя в понеделник да питам  в LA. Мъжо каза, че кифла е bread roll. Не звучи добре, но май нямат дума и аз само за тaзи се сещам.

Зора, честит ти шауър и нови придобивки за Шутла. И аз се присъединявам към Пумпал в чакането за снимки. Mr. Green

# 217
Juturna кифла може и bun или crescent bun

# 218
Да е жива и здрава мъничката, хубава София. Да е талантлива, умна и упорита, с отворени за чудесата на света очи! Да са весели и слънчеви дните и, както и твоите, мамо MrsG! Целувки от нас и честит празник!   bouquet Heart Eyes

# 219
МрсГ, честито ви голямо момиче!!! Пожелаваме ( групово в къщи) всичко най-хубаво на малката кукла, но най=вече много здраве!
Тя утре има и имен ден дори Wink Леле какъв празник ще е у вас не ми се мисли, пусни снимки Wink

Juturna
, я го кажи, че не го знам този виц Simple Smile

SG1, ами при нас бяха, в мазето. Елена в преносимата кошара, Калин активно "помагаше" и то така, че след него колко чистихме не е истина, ама какво да правиш.  Rolling Eyes

ja01, добре дошла! Напиши там малко данни за списъка в началото на темата   bouquet

# 220
Честита малка рожденична на МрсГ! Да е много щастлива, за радост на всички около нея!  bouquet

# 221
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ!!!
Да расте здраво и усмихнато дете!

newsm38 Gift

# 222
 newsm67 Честит Първи Рожден Ден на София, честит празник и на мама MrsG!

Да ви е жива и здрава малката хубавица!
nbirthday

# 223
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, НА МАЛКАТА, СОФИЯ!!!!   bouquet
MrsG, ако не се лъжа тя има и имен ден утре, твоята прекрасна дъщеричка, нали?

А Данни от днес е християнче, да се похваля аз  Grinning...

# 224
Честита ви рожденичка MrsG!!! Много да ви радва, да ви е здрава и красива и талантлива! И да се справя с езиците без проблеми!

И на мои близки приятели в Швейцария им се роди момиченце миналата седмица и я кръстиха София, а той е холандец, тя аржентинка. Не знам как решиха, ама много ми харесва.

ja01, добре дошла. Къде в УИ? Аз бях година в Ла Крос, малко голямо село, ама се биваше. Но в Мадисън е доста добре.

Речника казва за кифла - bun, roll, crescent roll.

Препоръчвам ви да си свалите KBE dictionary sidebar. Ако ползвате Firefox вместо Internet Explorer, имате възможност да го добавите в Bookmarks Toolbar и като пишете само кликвате на него и ви го извежда от страни на екрана. Много удобно. Ето линка: http://kbedic.sourceforge.net/online/index_en.html

Пумпал, радвам се че си си в къщи.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт