МАРТеснки хлапета

• 17 891
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет и от нас Grinning
Sallys, не сме те забравили, аз често се сещам за теб, защото има две кандидат мамчета от февруарките  с аватар като твоя  Grinning между другото   теб ще раждаме има-нямадетина дни разлика Grinning

Цветина, кърмих Георги 2г и 2 седмици, отбих го аз по мое желание, защото планирахме второто, исках да си почина 2-3 месеца, планирахме го пак мартенче, ама нямахме търпение и почнахме от май месец да го правим, то взе, че стана от първия път, та сега ще е февруарче. 
Да ти е жива и здрава Неда, много да ви радва, много закъснели поздрави, но а от ърце Grinning

Мамо Веси, поздравления за прическата- отличен резултат, аз все така продължавам да подстригвам Георги докато спи и милия все накълцан ходи, ама какво да напрвя като по никакъв начин не дава да доближа ножица до него.

Мишолина, страхотни снимки- ама как успяхте да намерите на малката мишка котщм и то по мярка  Grinning

Живанка, добре дошла Grinning

Момченцата обичам само на снимка да ги гледам .  Laughing

що така, бе Горската, Дариа за снимка ли ще я жениш Grinning

Иска ми се повече да пиша, но за момента е голяма мъка...лека нощ  Grinning

# 151
Благодаря ви момичета за топлото посрещане!Скоро ще пусна снимки на моя юнак да се запознаете  bouquet

# 152
  • Габрово
Привет и от мен Живанка!

В групата на Мишо има варицела, в очакване съм  Sad.

# 153
Здравейте отново ,
моля запознайте се сега с Владислав   bouquet

# 154
tchara , мерси за топлите думи. Аз чак сега виждам, че си сложила още едно тикерче. Да ти е лека бременността, че мойта последните месеци е направо кошмарна. Само седми месец съм а вече съм с размерите на танк, да не говорим как се движа Grinning
Живанка много е сладък твоя мъник, да ти е жив и здрав

# 155
..................

Последна редакция: нд, 04 ное 2007, 17:42 от НЕ тази вечер, Жозефина

# 156
...Живанка много е сладък твоя мъник, да ти е жив и здрав
Благодаря ти ,дай Боже,че това е най важното!  bouquet
Разбирам ,че скоро ще ставаш отново мама!Както и  tchara !Желая ви лека бременност и ...ех,как искам и аз още едно бебееее!

# 157
Ето ме и мен .  Grinning
Нямахме интернет 4-5 дена, мъка .  Twisted Evil
Жозефина,  какво си се вихртила чак толкова , че после и си го изтрила?!  Simple Smile

Добре дошла на Живанка ! Голям сладур е Владислав.  Simple Smile

misholina, аз обичам да разглеждам снимки. Та особено се радвам като видя линкове в темата.  Simple Smile   Жестока тигрица е Маринака!  Антон панда ли е ?  Simple Smile

Момченцата обичам само на снимка да ги гледам .  Laughing

що така, бе Горската, Дариа за снимка ли ще я жениш Grinning

А , моля , моля!  Simple Smile Мъжът ще си го избере сама.  Laughing 

Аз  особено се забавлявам като категорично кажа, че момчета не раждам  Mr. Green, колко се шашкат хората. А мъжките майки веднага ме намразват и тайно или явно с присвити очи ми пожелават близнаци!  Joy

# 158
Благодаря много !

...Аз  особено се забавлявам като категорично кажа, че момчета не раждам  Mr. Green, колко се шашкат хората. А мъжките майки веднага ме намразват и тайно или явно с присвити очи ми пожелават близнаци!  Joy

Еее,хорската злоба край няма  Laughing Joy

# 159
Аз  особено се забавлявам като категорично кажа, че момчета не раждам  Mr. Green, колко се шашкат хората. А мъжките майки веднага ме намразват и тайно или явно с присвити очи ми пожелават близнаци!  Joy

Ама аз наистина не раждам, гледай вече второ момиченце чакам.... Моят се майтапи с мен, пита- а трети път ако забременееш пак ли момиче ще искаш? Аз естествено- дааааа, ама като се замисля и едно мъркащо момченце няма да ми дойде зле... Laughing
Ох, само да можех да прескоча тая част е бременеенето и раждането още пет мога да гледам...

# 160
Ето ме и мен. Laughing
Живанка,добре дошла. Голям сладур е Влади. Да ти е жив и здрав.
Sallys ,привет и на теб. Лека бременност ти желая.
Феичке,много ме разсмя с това за мъжките майки. Joy Е,не сме чак толкова гадни,де. Laughing
Мишолина, наистина страхотни снимки. Марианка е много фотогенична,направо приказка. А Тони като какво е облечен? И по-важното - къде намерихте толкова интересен бебешки костюм. Много е сладък.
Чара,как върви бременността? Я ни вдъхни малко кураж на тези мартенски мами,които още седим с по едно мартенче. Grinning

# 161
Хайде, хайде, момиченца - момченца, нищо не връщам аз  Simple Smile

Ама по-различно е, де, с момченце сега  Simple Smile Антон е един голям сладък пух; доста по-шишо върви от Мариана, добре хапва  Mr. Green Ще го теглим тези дни, става на месец, и според мен е трупнал кило и половина поне, само на кърма Crazy

Жозефина, защо махна снимката на Стани; голям сладур, много е пораснал. И добре дошъл на Влади; много сладки снимки, какви стойки чупи  Simple Smile

Не съм се охарчила за специален костюм за Антон, това му е палтото, така да се каже. Ще си го носи още месец-два; иначе е панда, според мен, и крава според мъжа ми (ама той не разбира). На Мариана костюмите все от еbay ги взимам, и след това си ги продавам пак - детски костюми се търгуват лесно около Хелоуин...та не е голям харчлък.

В четвъртък идват нашите на гости, купон!

# 162
Щом обичате да гледате снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188874&photo=16 Ран е на фаза не искам да се снимам, само сестра ми успява да го излъже от време на време да погледне във фотоапарата, на мен не само че е ми позира, ами и само да ме усети и бяга като дявол от тамян.

Чара, на теб казаха ли ти какво бебче очаквате?

Аз също не връщам момче или момиче, но при мен поне за сега госпожицата върви къде-къде по- дива. При сестра ми е същото положение. Така че който ми каже, че момчета се гледат по- трудно да има да взима, вяра не хващам!!!! Simple Smile

Ран от днес е на детска градина и учудващо за мен си влезе в групата без протести Simple Smile

# 163
А Цветина , мерси!  Grinning
Неда е разкошна! Малка, чаровна бузанка. Ако бях по на близо с удоволствие бих й спретнала една фотосесия.  Heart Eyes
Дариа , когато я уговарям да позира на думите ми "усмихни се" получавам - това  Simple Smile

# 164
  • Габрово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЦВЕТИ! Желая ти много здраве и още милиони прекрасни мигове със страхотното ти семейство. Весел празник!... И комплименти за двете ти сладурчета!

Дариа , когато я уговарям да позира на думите ми "усмихни се" получавам - това  Simple Smile

И от Мишо ще получиш същото  Mr. Green! Иначе той все така умира да го снимат.
Не знам момчета или момичета се гледат по-трудно, но Мишо се гледа много трудно. По принцип искам две момчета, но май една госпожица ще ми дойде по-добре  Thinking.

Жозефина, добре че успях да видя Стаси колко е порастнал преди да си го "прибереш"  Mr. Green.

ЖиванкаHeart Eyes за Влади!

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 08:58 от ivap

Общи условия

Активация на акаунт