Мами от ЧИРПАН къде сте,хайде във форума влезте!

• 22 431
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
О, вие сте много нпред, но си мисля, че с времето ще се опарви.
И аз искам Ици на нар.танци да го запиша, мъжа ми иска футбол.... ooooh!

# 46
Добър вечер,ние се върнахме днес следобед от балкана бяхме за една вечер с децата много хубаво си изкарахме за пръв път ги водим някъде те са много щастливи и доволни вчера през деня бяхме на басейн беше разкошно децата толкова много се радваха,че Криси трябваше с доста усилия да го извадим от басейна и рева половин час след това за водичката,ние сигурно няма да ходим тази година на море,но малки почивчици по често пак ме удовлетворяват,полудяхме от тичане и двамата с мъжа ми но накрая цялото семейство остана доволно Crazy
inka2005,радвам се за кака ти наредила си ги е и момиченце и момченце,че нашето общо така казано нещо изобщо не си заслужаваше PeaceА за детенцето че върви едричка не се притеснявай може изведнъж да порасне на височина и няма да има и помен от пухкавината й,ти гледай да хапва плодове и зеленчуци пък като я запишете и на танци съвсем ще се втали Peace
И пускайте по някой снимчица и тука де стига с това айсикю и ние искаме да видим вашите хубави дечица,аз като ми пратят снимки от днес ще кача албумче и ще ви покажа нагледно как се забавляваме в двойна доза с близнаците Mr. Green

iniici честита книжка и от мен,леко и безаварийно шофиране ти желая   bouquet  car003аз също имам огромно желание да имам книжка и да карам кола но всичко с времето си,сега се надявам от бюрото по труда да се запиша към септември Blush

# 47
здравейте мами,най накрая и аз се включих, имам две деца-момченца. Баткото завърши първи клас, а малкото ми момче е на 1г.7м.
може да бъда полезна на бъдещи мами видях че има такива,радвам се че в градчето ни има деца

# 48
като прегледах темата се оказа че се познавам с inka2005, а организатора на темата ми е много добра приятелка нищо че е далеч от мен,аз не мога без нея

# 49
  • Розовата долина
Eто малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257138&view=1&photo=1
Разбира се,че се познаваме Доре!!!Сега се сещам,че може да предадеш на една друга бъдеща и настояща мама да се включи и тя WinkКолкото повече,толкова по-добре!!!!
jinjer_78,браво на вас щом сте си прекарали добре,човек има нужда понякога и от малко развлечение LaughingСега ще чакаме снимки да видим близнаците,аз съм ги виждала веднъж на снимки(майка ти ги показваш),ама те вече са доста порастнали и променени сигурно.Направо ти се чудя как се оправяш,аз понякога с едно не мога,сигурно не ти остава грам свободно време.
Сегаааа,честит рожден ден на iniici   bdbaloni
Да си жива и здрава,много обичана  bouquetПожелавам ти много късмет,много щастие,много успехи,нека грабиш от живота с пълни шепи!!!Да те слушат мъжете в къщи иии шефовете на работа!!! Laughing

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 09:14 от inka2005

# 50
досещам се за коя бъдеща и настояща мама имаш предвид inka2005 ще и кажа

и аз да честита рожденния ден на iniici нищо че не  се познаваме, от сърце желая за напред-здраве,щастие и късмет

# 51
iniici,скъпа честит рожден ден,да си ни жива и здрава вечно усмихната и много много щастлива,желая ти любимите ти хора да те обичат и подкрепят и вече да се замисляш да станеш майка отново че Ицко вече порасна!
Hug
Ще гледам снимките на Танчето след малко и ще пусна от нас.
И да не на последно място добре дошла в нашата групичка мила ми приятелко Dora Petkova,да си активна! welcome
inka2005,разгледах снимките много сте хубави не си се променила драстично от времето когато съм те виждала,мъжа ти си е същия,малката е много сладка прилича и на двама ви,вие явно обичате да се разхождате из България и това е чудесно защото тези снимки са от сегашният край в който живея-Пиринският. Замислила съм и аз другият месец като ни дойдат на гости от Чирпан приятели на който съм кума да ги водим по тази дестинация на долу през Мелник,Рожен,Рупите и Сандански.
Красив край е не споря има много живописни места като в цялата ни страна де. Peace 

Последна редакция: пн, 23 юни 2008, 14:30 от jinjer_78

# 52
  • софия
Благодаря Ви мами за милите думи!
Не мога да пускам снимки с почерпки.... Laughing
Аз направих на Ици албумче, но довечера у дома ще се науча как да го пусна.
Целувки!!!! Heart Eyes

# 53
  • софия
Пишете за второ дете...уф незнам, сега есента започнах мн.добра работа и не знам кога ще се реша за изляза пак в майчинство

# 54
# 55
супер са снимките приятелко ,добре сте си изкарали и тати Жоро е голям помощник, ти си щастлива мама ,винаги се възхищавам на снимките ви

# 56
Здравейте мами от ЧИРПАН!Аз съм мама на две момчета-две козлета.Много палави и много добрички Hug.Мисля ,че  и аз мога да бъда полезна и да давам добри съвети и идеи.Доре, поздрави за регистрацията.Аз съм се регистрирала отдавна и все се чудех защо няма мами от Чирпан,но ето ви и вас вече.  bouquet

# 57
Аз пък съм добра приятелка на Дорето и дечицата са ни на една възраст.Поздравления за smarfieta  bouquet.Радвам се от сърце,че ще си имаш бебче.. Hug.Аз много обичам децата и да ти кажа честно,няма от какво да се притесняваш.Самото раждане не боли нито пък е много страшно.Ако можеш си намери книга на Лоранс Перну(мисля,че така се казва авторката) и прочети как да се отпускаш,много е полезно и на мен много ми помогна smile3521.Пожелавам ти лека бременност,повече разходки пък и кой знае може и да се познаваме smile3506

# 58
  • софия
smarfieta аз я имам въпросната книга за бремеността. Ако искаш пиши ми на лични адреса и ще ти я изпратя препоръчано. На мен няма да ми трябва! Peace

# 59
iniici,нали имаш в предвид че само за сега няма да ти трябва книгата Winkили си я изучила вече искъм да кажа по натам мислиш и за друго дете нали newsm78
Здравей Pavlina Petrova  Hugрадвам се че и ти взе да се разписваш тук в тази тема,ние дали се познаваме с теб Thinkingно щом си приятелка на моята голяма приятелка Дорето няма начин поне на физиономия да не се знаем.Ако може малко повече за теб newsm78да разкажеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт