ДЕКЕМВРИЙСКИ ЛУДИ КРАВИ ПАК КРЪСТОСВАТ ШПАГИ

• 15 846
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ООоо забравих да ви се похваля:

ХОДИИИМ!

# 121
Честит първи учебен ден на всички ученици, ученички и учителки! Спорна учебна година!

А Дара като водя снимката в аватара на Милена, попита: "Какво прави тук Ванеса?" Grinning
Това пак е комплимент. Днес яко подмазване пада  Mr. Green

Нев, не ме огря фризьора естествено ... ама днес въпреки цялата лудница успях аз да си дръпна един дифузер, сложих си пудра и спирала та сега не ми се личат ужасно много тъмните кръгове под очите.

Криси, не се притеснявай за утре. Обещала съм.
За Седмочисленици и НДК-а днес съм на кантар. Идва ми се, но зависи кой в какво настроение ще се събуди  Rolling Eyes Ще се чуем. По-скоро съм навита за НДК-а.

Спейси, и аз не съм стъпвала в киносалон от лято'2004  Crazy Да живеят торентите  Sunglasses

Дара тази нощ се напика в леглото. Много странно, защото час преди това се събуди и пишка в тоалетната.
Някой да има представа от къде мога да купя протектор за матрак? Имам един, но той е за малкото легло.

ХУХУХУХУХУ ЧЕСТИТО ХОДЕЩО МОМЧЕНЦЕ, РАИЧКА! САМО НАПРЕД!

# 122
  • София
Ей, голямо гладене срещу косъма си организирах днес  Mr. Green Доволен, доволен  bowuu

Протектори съм виждала в Малечко и в Пинокио. Размери имаше 120/60 и 140/70. Иначе в аптеките има май също протектори за големи легла.

Честити ви ходещи крачета, Райче!

Честит първи учебен ден!

Аз определено към 17.30 ще завлека Ванеса към НДК. Който желае, среща там. Спейси, ще ме познаеш лесно - видиш ли русокоса, синеока, 1.70 висока, 55 кг - това не съм аз  Laughing

# 123
Спейси, ще ме познаеш лесно - видиш ли русокоса, синеока, 1.70 висока, 55 кг - това не съм аз  Laughing
а съм аз Simple Smile

# 124
Добре и ние ще дойдем към 17.30 на НДК, уговорено.

Спейси, добре дошла, повярвай няма нужда да се оттегляш , напотив ще освежиш нашите редици, Люската ти сподели опит как ще ни сърби по теб, ноо ще е весло Heart Eyes и рабзира се добронамерено. За вашите терзания какво да ти кажа, рабираме те повечето, останалите още не са изпискали, но скоро и на тях ще се случи, градините не са леко премеждие.

Като стана дума за филми, ще ви провокирам с една дълбокосмисловна тема. Гледах филма ТАЙНАТА. ХМ. Някой пускал ли си го е. Идеята е, че мислите се материализират. Ако много си представяш, мислиш, с емоция за нещо то се случва. Така хората които се фокусират да мислят и говорят за това което НЕ харесват са доста прецакани , защото енергията която се връща , пиртегля към тях точно това, от което се оплакват. И обратното , ако визуализираш хубави , приятни наща мисълта ти за тях ги привлича - и ето ти пари, успехи, здраве и т.н.
Почвам да си мисля за нещо, та дали ще ме огрее тази вечер Twisted Evil

Деси, не им се връзвай толкова на дофторите, ти знаеш отдавна повече от тях как да се грижиш за детето си, хайде да не задълбавам, че ме много яд на тях напоследък.

# 125
И ние сме на НДК-а. Румен щял по-рано да си дойде.

Райче, как му е на инглиш заглавието на този филм, за да го дръпна и аз? Може пък и аз следващия път да опитам със силата на мисълта да си издействам един фризьор  Laughing

Криската питаше за секс - не, мерси  Mr. Green

# 126
 Спейси, ще ме познаеш лесно - видиш ли русокоса, синеока, 1.70 висока, 55 кг - това не съм аз .
Аз мога много лесно всички да ви позная - все пак съм шпионин от доста време  Joy, глееееедала съм снимки доста. Но съм на работа, та за друг път ще се включа /след изрична покана/

# 127
...та за друг път ще се включа /след изрична покана/

И ти като Чоча искаш специална телеграма, а Simple Smile
Утре сме след 10 в Южния при Криска. Даже може некое пюре за Дара да взема да яде навънка и да се приберем по-късно.

# 128
Почвам да си мисля за нещо, та дали ще ме огрее тази вечер Twisted Evil

за какво лиииииииии........секс...................третооооо
Райче, честит ти ходещ мъж........нямам думи, как ме разрева тая снимка,пуууууууу, верно си е всичко във филма ТАЙНАТА - виж каква положителна енергия ти е проходила, все напред и никога да не пада Цар Калоян
Нелоооооо, кво прави Ясен маааааааааа, кво го потули това дете мааааа. В пигис хаус има протектори Party

# 129
Един цитат не мога да прикача като хората, ама хайде да не си оправдавам интернетското невежество.
Тези протектори по аптеките се продават като "чаршаф за еднократна употреба" и са с различни размери - за маки и големи легла.

# 130
Нелоооооо, кво прави Ясен маааааааааа, кво го потули това дете мааааа. В пигис хаус има протектори Party
тук напоследък никой нищо не пише за децата, кво и аз да пиша за ясен Simple Smile утре ще го видиш - ръмжи като тигър, яде по две цици, спи, иска все на ръце да е и като го сложа в леглото или количката почва да симулира разни болежки... ама както вика Янчето ние вече не сме от тая секта и бързо бързо му запушвам човката с биба Simple Smile

# 131
добре, крайно време е да стигнем и ние с естетчето до този детски център зад НДК, най-вероятно ще сме там... към 18 може би...

Райке, честито ходещо човече, ще се радвам да го видим днес!

# 132
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
МОИТЕ ГОСПОЖИЧКИ ОЩЕ КАШЛЯТ И ДНЕС ЩЕ ПРОПУСНЕМ СРЕЩАТА, ТО УТРЕ СМЕ НА ЛИНИЯ

# 133
  • софия
Здравейте мацки!!!!Можете да ме поздравите-почвам 1 клас JoyИскам да честитя на  Смайли  голямата радост,на младоженката-дълги години щастие и на всички други ,които са празнували. Ще кача снимки на първокласника по-късно.От понеделник пускам малката на градина и не мисля да пророня и една сълза по случая/толкова съм й насъбрала..../ Изкарах  2 "почивки" с X 2 деца на морето ,щото не сме били ходили 2 години...Специални поздрави на Райка и Боги,запознахме се в Бургас .

# 134
  • софия
Ето малко снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173308  -моя син е по-едричкия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт