Имаме си четири бебока вече, а ОКТОМВРИ още е далече!

• 11 122
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Тапата каква е на цвят? При мен за първото раждане сигурно е  паднала с водите и не съм я видяла, сега се чудя как ще почне раждането.

# 181
Честит 15ти септември на всички бактовци и каки! Много приятели, много емоции и разбира се да се учат Simple Smile

Ама да си кажа честно хич не го харесвах този ден едно време  Whistling

mishonka, преди няколко месца сънувах, че раждам и вчера се мъчихме с мъж ми да се сетим момченце или момиченце бях родила в съня си Simple Smile Но имаше една серия в Такъв е живота, та там чак като я приемаха едната родилка и казаха, че всъщност не е момче, а е момиче  Laughing Тъй, че...може да се окажеш права, не се знае  Crazy

Да ви питам възможно ли е бебето да не слиза надолу, а да се качва нагоре? newsm78 Вчера май се качи (сега ми подпира много нависоко) и някак се обърна...вече ми е твърд корема от лявата страна, а не от дясно. newsm78

Карина, и на мен ми прилича на тапа. Четох, че като количество била около 1 лъжичка, може и малко повече...

tanya_p, слузеста, може да има кървави нишки...Поне така пише насам натам

# 182
  261uu Здравейте сладки тумбачета и от мен!!! 261uu
От давна не съм влизала, но общо взето съм постоянно в движение и навън. Аз съм добре, моят бебчо е пораснал много, докито каза, че е едър и дълъг и вече не му стига мястото, но не е тръгнал да слиза и затова много ме болят ребрата. Това общо взето е единственото ми оплакване. Аз съм готова за болницата, багажа е стегнат и с покупките съм почти приключила. Това е от мен засега. Отивам да ви чета, че сте изписали многоооооооо.    261uu   261uu   261uu

# 183
Рали, много ще се радвам да си направим Младовска среща, но сигурно преди това ще се видим във вторник на училището  Grinning “Масаж на бебето” ми е много интересно и ще си отменя всички ангажименти Joy ...щот съм много ангажирана  newsm62
Коремът ми вече е токлова голям, че живее самостоятелен живот и само да мине девешката зодия и ми се ражда вече  smile3521

# 184
Здравейте на всички!  Hug
Благодаря за хубавите пожелания относно първият учебен ден! да са живи и здрави дечица много умни и много хубави емоций да имат през новата учебна година!
Джиджа те човеците се въртят постоянно един ден дупето е от ляво а на другия от дясно!
tanya_p тапата е точно като желе може да бъде със нишки цветни - розови кафяви а може и да си е прозрачна!Първото раждане ми се проточи и се залепи на краката ми и аз я издърпах и я занесох на акушерките защото не знаех какво е това и те ми обясниха че е тапата!
Карина и аз снощи се притесних защото малкия човек толкова много си въртеше главето абе направо като свредел и мушешеи това беше съпроводено със болка! Едвам съм заспала мислех си че ще се пукне мехура при всяко следващо движение!Явно просто им е много тясно вече на душиците!
Mpulle какво стана с твойто кръвно? на прави ли консултация със лекар?
rally явно вчера трамбовката ни е разказала играта! Щом всички сме решили че ще зараждаме  Rolling Eyes  а в понеделник остава ли за 9.30или 10.00 за тоновете?
маграт чеснова Неда е много сладка в креватчето на бебка! нищо чудно да се внедри да спи при бебата!
И да кажа че стискам много палци за Коки  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Дано да е добре и да стиска здраво кълките!
Отивам да се отдам на заслужена почивка!Айде чао за сега от мен!

# 185
Наде ами кръвното ми яко си играе ту е високо ту ниско....ужас. Ходих на кардиолог прави изследвания и ЕКГ каза че всичко е наред. Да си пия Допегита и това е.
На вас мишоците ритат а? А моя само от време не време се обажда най-вече сутрин и  вечер през деня нещо го наляга мързела и само леко побутва. Вчера даже по едно време си мислех да се поразходя до болницата да го видя добре ли е. Ама предния път като отидох така и една от лекарките ми вика"тебе колко пъти ще те гледаме, ми той вече е голям и няма на къде да мърда"...................та затрова реших да изчакам. И слава богу вечерта се разрита както той си може Laughing та се поуспокоих.
Хайде сега ви оставям че ме е налегнало едно желание за чистене и подреждане не е истина  newsm53 до сега  newsm79 newsm28 wash hang и вече горе е чистичкооооооо за бебо остана само проклетия килим  doh бях го оставила на свеки като се прибере да го изпере че не мога да хукна да търкам и да го вдигам ама госпожата дойде си за няколко дни фръцна се и вчера преди да тръгне ми вика ти като переш килима еди си кой препарат ползвай и еди си как го простри smile3515 без малко да я оскубя ама на.............и сега утре стискайте палци да хвана мъжо че иначе ще вдигам скандал и ще накарам мамчето да ми прати новите килими от Бургас пък свеки да се оправя!

# 186
Здравейте мамчета. Май всички сме доста развълнувани от предстоящото раждане.
Колкото по-малко време остава повече се притеснявам. Днес бях на преглед и доки установи, че пъпната връв е още около вратлето на бебока, а той е станал около 3200 гр. и не спира да шава. Не знам дали това е много добре, но и аз и татко му сме родени големи бебета- над 4 кг. А на всичко отгоре съм и с тесен таз, коремчето е почти постоянно твърдо и доки препоръча секцио около началото на другия месец: най-добре било на 01.10.
Аз вече всичко съм приготвила и въпреки страховете ми нямам търпение да си гушна момченцето. Редовно преглеждам и покупките на другите мами в албумчето и ми става едно такова...радостно.
Ох да ви се оплача от няколко дни съм с адски киселини, имам чувстово че ме изгарят, направо не се търпи. Не съм спала легнала от седмица. Пробвах какво ли не, но нищо не помага.

Честит първи учебен ден на батковците и каките и от мен.

Ами това е засега от мен лек и хубав ден. Моля, сменете ми термина в началната страничка и стискайте палци всичко да е ок.

# 187
 Hug  Hug  Hug

И аз скачам с два крака в деветия месец.

Преполовихме септември, а Wink

# 188
Ехоо,добър ден и от мен.Абе момичета цяла нощ корема ми е на камък,отпуска много за малко и пак,не ме боли ,ама ми е едно такова стегнато.При вас така ли е или аз съм само?
Карина,може да е тапата,наблюдавай се,тя може да падне наведъж или малко по малко.Слузеста е и в повечето случаи е прозрачна с кървави нишки.На някои им пада веднага преди да им изтекът водите а на други известно време преди раждане,на мен предният път ми падна 3 4 дена преди да родя.При всеки е различно.

Джиджа не знам ,май не могат пак да се качват нагоре,един път като се смъкнат,може да са крака или дупе,дето те натиска.
Моя корем е сравнително паднал вече,защото дишам много по спокойно и вечер не ми пречи да спя по гръб,което малко ме радва,защото само на една страна,ми те ми изгниха хълбоците.

Мпулле абе таз твойта свекърва що не й теглиш един сектир.Гледай я ти,като переш килима да сложиш еди кой си препарат,аз ако бях на тебе  щях да й кажа,че килима няма да го пера ,ами да си го взима мръсен ,а на мен майка ми ще ми прати нов hahahaАй сиктир бе, ще кара бременно момиче да й пере килима и да го простира,ама че се ядосах.Патка ,тя сигурно е забравила кво е да си бременна.

Джена къде си бе моме,да не роди?
Момичета хайде всяка от нас която вече е в деветия да се разписваме колкото се може по често ,че да не се мислим,кво ще кажете?До два дена ако не се разпишем,значи има нещо.
Аз отивам да си сипя още кафе,че не ми стигна,после пак ще надничам тук.

Иии,забравих да честитя на каките и батковците ,честит първи учебен ден,само хубави емоции и добри оценки . Аз пък само в началния курс имах големи мераци,после хич не ми се ходеше на училище.Нашия батко  ще почва на 20 и ,та затуй съм малко разсеяна.Айде чао.
Коки  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig(Гале да докладваш ако разбереш нещо)

# 189
 Здравейте и от мен. Аз за няколко дни тази седмица бях приета в болница, заради бебчо, че е мъничък - движи се с две седмици назад. Пих някакви хапчета, сложиха ми системи с аминокиселини, предписаха ми белтъчна диета-повече яйца, сирене, месо, а също и протеин 3 пъти дневно. Пия и някакви съдоразширяващи хапчета, защото изглежда някакъв съд бил посвит и изглежда това е пречело на храненето, абе не знам...Искат да го подсилят малко преди да дойде време за раждане. До раждането едва ли ще достигнем 3 000г., надявам се поне 2500 г  да мине. Важното е всичко да е наред и така ще бъде  Grinning! Другото е, че ще трябва да раждам секцио по препоръка на лекарите в Шейново. Искаше ми се да е нормално, но нищо, може би дори е по-добре в моя случай.
 Имам ужасни киселини, направо ужас. Както и много от вас споделят и ме н "треска ме тресе",предродилна...Ама така ще е ...
И да кажа че стискам много палци за Коки    

Хайде, чао засега Peace

# 190
абе много ясно, че докладвам аз за КОКИ ама стига да разбера нещо! Hug
пратих и смс-ама не е отговорила,несмея д азвъня направо за да не я притеснявам-все пак си е болница.Ако има нещоо веднага сигнализирам  bowuu

а дотогаваа продължавайте да стискате палци и да се молите бебо да седи у мама коки поне докато влезе в 9 месец  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 191
И мен ме подпира понякога беба в ребрата, но това е защото много обича да се протяга. Като разтегне ръцете имам чувството, че ще ги извади навън през пикалото. Откак се смъкна, обаче, мога да си полежа по гръб и съм много доволна. Само дето снощи мъжа ми ме събуди да се обърна, че съм хъркала.. Embarassed

# 192
Тука съм и аз: на отчет.

Разхождам се като луда, и патладжани ям, поне някой "предродилен" симптом да намажа, но НЕ БИ!!!  doh
Ей ги на - 10 дни останаха (на мене всъщност ми е 21ви септ термина по последна менструация, та реално даже са 7 дни!!!) и нъцки, ама нищо бе.
Три контракции за целия 9ти месец (две безболезнени) и тва беше. Нали казвах, че ми се е смъкнал корема,... ми явно само съм си мечтала...

Тапи и води... хахахахаха... такива екстри изобщо нямам.

Сънувайте ме как раждам, щото може само със съня да си останете...  Joy Joy Joy

Сега пак да си кажа, че не искам да раждам преди 22ри, в къщи ОЩЕ не сме изчистили, но ме е страх от предизвикване (което ще правим на 26ти, ако оня шушонко не се натутка) и затова искам да имам поне малко симптоми и да чувствам, че има "мегдан" да се ражда скоро естествено...

Карина, усещам ги нещата, до седмица си родила, мацка  Mr. Green

Аз се заклевах, че до 15ти септ ще имаме баре 10 бебока, но със сигурност от следващата седмица се започва с бебевалежа....  Laughing

Айде мами, стягайте сеееееееееееееее  Hug

# 193
КОКИ отговори

"болките намаляха, но сега имам темпертатура.На системи съм и горе -долу бивам.До понеделник съм тук за по -нататък ще видим.Много ми е скучно без нет бееееееее"

уффф значи е по-добре..с таз температура явно май са бъбреци.Ко има нещо ново- ще докладвам  Hug

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 17:22 от galentinass

# 194
Слава Богу че Коки е добре и се е разминало Simple Smile Хайде сега стискаме палци Praynig да оздравее бързо и да се прибира в къщи че в болница е гадно

mishonka95  аз на свеки хич не и цепя басма тя нарочно го казва да ме дразни............ама на мен хич не ми дреме Naughty.....ако иска да ги пере ако не, нейн проблем Peace

Общи условия

Активация на акаунт