Имаме си четири бебока вече, а ОКТОМВРИ още е далече!

• 11 119
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Коки стискаме палци да се оправяш бързо и да се прибереш в къщи  Praynig

Честит празник на всички каки и батковци !!! много приятели и шестици през новата учебна година !!!

Аз днес цял ден съм по улиците. Излязох в 10.00 сутринта и се прибирам сега. Нарочно ходя колкото се може повече, че да излиза вече малкото диване ама на. Снощи имах 5 -6 много болезнени и сравнително дълги контракции, но днес нито една такава. Само от време на време ме стягат от тези безболезнените, но аз вече им свикнах и не им обръщам внимание. Ако някоя от вече родилите мами може да ми каже как да му помогна на бебуна деа излиза вече моля да казва.    Peace

Айде лека от мен, пък да видим къде ще ме води татенцето сега...

# 196
И браво Гале,огън си,Бързо реагираш  HugДано да се оправи Коки,може и да са бъбреци,както казва .

Джена ,а така бе,давай отчет ,че ти си на мегдана първа,то ред не че има ,ама все пак. Wink
А пък ти не се тревожи, ще родиш ,няма никой да е останал цял живот с бебе в корема.Дето вика моя син,айде бе мамо,ти май цял живот ще го носиш туй бебе,няма ли да излиза вече? Laughing
Я кажи сега за патладжана?Кво прави?Аз знам за ананас,че в по големи количества предизвиквало раждане.
Айде оставям ви пак .

# 197
Успешна нова учебна година на всички батковци и каки!  smile3529

Маграт
,
Честит рожден ден ! /на патерица/ . Много здраве и щастие ти пожелавам!  nbirthday

Коки , с теб сме ! Стискам силно палци!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Може и фалшива тревога да е . Звучи ми малко на бъбречна криза. Нали и аз съм по принцип с пиелонефрит , та ми е познато.

Вчера изкарахме страхотно с мамите , но днес се влача като пребито куче. Нещо не мога да си събера краката .newsm62 Боли ме страшно много междукрачието. Наде , пускай снимчиците от вчера , че мъжо се е нагласил да гледа родилното!

# 198
  • София
Коки оправяй се бързо, че там ти е скучно, а и на нас ни е скучно без теб  Hug  Hug  Hug

Джена, това за патладжана не го знаех, а днес гледах ананасите, но не си взех, че искам на 01.10 да снеса, не сега.
За предизвисване на раждане СЕКС кючек и пак секс и да не се излъжете да пиете алкохол после упойката на хваща. Имам една позната, тя така писнало и да чака и взела, че цяла бутилка вино обърнала, е да де ама започнала раждането - пяна родилка, ама упойката не я е хванала а докато излезе бебето й вече била изтрезняла  Mr. Green та алкохола не го помирисвайте.

Говорих с Поли по телефона- още е хремава, но и писнало и е отишла на разходка до рупите, еххх сигурно е готино там. Ако се оправи ще дойде на лекцията във вторник.

Карина честитоо падане на тапата - първа си  Mr. Green по форума пише че може до ден два да родиш, но може и до седмица две.

При мен нищо ново освен че продължавам всяка нощ да повръщам от киселини, но поне след това спинкам.

# 199
  • София
Понеже не знам утре дали ще се доредя до компютъра, че тежка програма сме намислили:

Наде, за понеделник си остават тоновете, аз ще ида при всички положения. Предполагам, че до 9:30 ще стигна Simple Smile Ако закъснея, ще бъде с малко, не се съобразявайте с мен, дано този път имам късмет да няма опашка  Simple Smile

За тези, които искат да раждат вече: аз освен разходки и секс (е, и медикаменти, но това е друго), не знам друго да ускорява раждането  newsm78

Аз още не искам  Grinning Гледам да се движа много (нали се раждало по - лесно), ама не се претоварвам ...

# 200
  • София
И ние (3 в 1) стискаме палци на Коки. Дано я изпишат и изкара до края в къщи.

Аз засега нямам болки или контракции, ама и първия път стана изведнъж, та явно и сега ще е така. Обаче вечер е кошмар. Едвам лягам и ставам, цялата се схващам, че не мога да мръдна, толкова ми тежи. Иначе спя, като пън. Коремът ми вече според всички е огромен. Краката и ръцете ми са страшно подути, понякога ми се схваща и дясната ръка, но иначе се чувствам добре, ще изкарам още малко, няма начин.

Наде, Рали, аз в понеделник ще дойда към 11 ч. в Тина Киркова. Дано се засечем.

# 201
Момичета аз предният път когато раждах си го предизвиках нарочно с горещи душове, че каката беше тръгнала да става много едра. Изкъпах се с много гореща вода 2 дена подред и на третия стана, тапата ми падна и почнаха да ми изтичат водите. Но не го правете преди бебето да е слязло надолу защото ще се измъчите при раждането.

# 202
Здравейте, мамита!
Минавам само да се отчета, че още сме 2 в 1. И аз стискам палци за Коки, дано издържи поне до 9 месец. И аз съм на мнение, че от другата седмица ще започне бебевалежа. Време е вече, но само за влезлите в деветия месец мами. Другите да стискат кълки Praynig

# 203
  • София
МИЛИ МАМИ

АЗ СЕРИОЗНО ЩЕ ВИ СЕ РАЗСЪРДЯ

НЕ ИСКАМ ДА ИЗБРОЯВАМ НО НЯКОЙ ТУМБАЛАНИ НИ ЗАБРАВИХА

САМО  ВЛИЗАТ И ЧЕТАТ А НЕ ПИШАТ

МИНАВАТ НИ НА ОСТАНАЛИТЕ СТРАННИ МИСЛИ ПРЕЗ ГЛАВАТА

ПОНЯКОГА СА СТРАШНИ

ОБАЖДАЙТЕ СЕ ПО-ЧЕСТИЧКО

# 204
МИЛИ МАМИ

ПОНЯКОГА СА СТРАШНИ

ОБАЖДАЙТЕ СЕ ПО-ЧЕСТИЧКО

Меги мила, права си, така е!!! Hug

# 205
МИЛИ МАМИ

ПОНЯКОГА СА СТРАШНИ

ОБАЖДАЙТЕ СЕ ПО-ЧЕСТИЧКО

и аз се присъединявам към молбата на МЕГИ!  Naughty
Моля поне по  едно "Здрасти" казвайте!  Crossing Arms

# 206
# 207
МИЛИ МАМИ

ПОНЯКОГА СА СТРАШНИ

ОБАЖДАЙТЕ СЕ ПО-ЧЕСТИЧКО

Мда ,Меги напълно си права и аз засичам вече няколко мами дето май само четат пък не пишат,а ние тук се притесняваме за тях.Ще има ГЛОБИ. NaughtyПоне по един запис пускайте де.Мдаа

Абе момичета вас болят ли ви опашките?Ей тука да седна малко на компа и нали все си виря краката по столовете,че да не оттичат,ми повече от 15 мин и едни болки .Трябва да седна като едит тюфлек,разкрачена,корема между краката и тежеста да пада там ,че иначе после не мога да се размърдам 1 час.Пфуу,нямаха край тез оплаквания.Айде чао пак от мен.

# 208
Lollipop туй пък за горещите душове хич не го знаех. Мерси Heart Eyes Ех що не го знаех с каката, така исках да си е роди на термина 14.02. По цял ден трамбовах улиците, мих прозорци, кекс бе ко ли не правих, ама не можах да я изкарам. Сега само да мине 22 и да се смъкне и ще взема да ти пробвам рецептата Laughing

Да ви кажа, качила съм в албума ни в Нашите бебета днешна снимка на Калина, която Мира ми изпрати Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 22:32 от маграт чеснова

# 209
Ето ме и мен днес, малко ми е криво и постоянно ми се реве, та не ми е до писане много, ама да ви кажа:

Момичета, записвайте се поне с по едно "Здрасти, добре съм", че сега накрая всички се притесняваме Peace

Разходките - не са гаранция за скорошно раждане, те спомагат да слезе бебето надолу в родовия канал, да заеме правилната позиция и натискайки да спомогне за бързо получаване на разкритие. Но това става въпрос за активни разходки в продължение на 9месеца, а не последните 3 дни Naughty Thinking

Секса - е вижте за него можем да твърдим, че помагал, нали тоя прост простагланидин дето си го набавяме от спермата омеквал шийката на матката Sick

Стискам палци на всички желаещи да се обебят скоро, а на чакащите и стискащите - още малко да потраят

Джена - като толкова ти се ражда скоро се успокой и не мисли за това, може пък да има ефект Mr. Green, нали знаеш, че хубавите работи не стават бързо, той дудунко си знае кога да излиза Peace

Как ли са мама Мирама и бебе Калина? Сигурно се гушкат сега и се хранят в леглото Blush Heart Eyes

Стискам палци на Коки, другата седмица да си е у дома и всичко да  е наред Praynig

Цунки на всички тумбачета, а на близначеските - по 2  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт