Животът на Симона е в огромен риск, заради бездействието на ЦФЛД!

• 59 948
  • 959
  •   1
Отговори
# 660
А на дневен ред идва дело сре6ту фонда и келеШа ДобревClose

Подкрепям!! Нека не допускаме повече този индивид да се гаври с хорското нещастие! Дано заедно измислим най-добрия начин да му потърсим отговорност!

В тази връзка погледнете това: http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … /id,8093/catid,7/

# 661
  • София
При толкова много народ във форума все някой би могъл да го познава, или да познава човек, който го познава.
Поразпитай.

Познавам го. Колега ми е. Надявам се да го засека в Дарик радио. Ще му кажа за Симонка.

# 662
Новини за Симонка има ли ? Как е тя  Thinking

# 663
Влизам с надежда да прочета най-добрите новини за прекрасната Симонка. Как е тя, може ли да продължи лечението, спря ли да повръща милото?

# 664
Първата химиотерапия на Мони е приключила. Сега ще си почива 20 дни.

По-рано ви бях писала, че лекарите препоръчват за тези 20 дни да се върне в България, защото това било най-доброто за психическото състояние на детето - да е в родна среда и дом, докато си почива.
Но няма да стане. Мони е вдигнала температура и не бива да пътува. Особено пък при грипната епидемия, която се вихри в момента.

Остава там. Не спи в болницата, но всеки ден ходят на прегледи и наблюдение. Да се надяваме, че ще се сбори с температурата скоро.

Ивайло все още не е получил от администрацията на клиниката окончателната калкулация за следоперативното лечение. Досега казваха "до 50 000 евро", но сега са обещали да сметнат точно колко ще струва, за да може таткото да допреведе нужната сума.

Все още и не са ни изпратили списък с дарителите по немската сметка. Ще трябва да им пиша ново писмо-подсещане, ако и утре не получа нищо. В първото им писахме, че средствата за детето не се поемат от държавата, а от мащабна благотворителна кампания, поради което ги молим за редовен отчет и списък на дарителите. Веднага отговориха, че ще го предоставят. Тогава дадоха и събраната до момента сума в клиника Мюнстер - 16 110 евро.

Не съм ви забравила, момичета и момчета! Ще имаме списък на дарителите, та ако ще чудо да стане  Grinning

# 665
Дано скоро и падне температурата на Мони. Добре че не е в болницата. Сигурно иzвън нея се чувства по добре.

# 666
Дано да падне температурата на малката героиня и наистина да може да си почине от леченията.  Praynig Praynig Praynig
 Hug Hug Hug

# 667
  • под шипковия храст
познайте какво!?
получих отговор от приемната на парламента!

По повод Вашето писмо до Народното събрание да се окаже спешно финансова помощ за лечението

на 4-годишната Симона Ивайлова  Стойнова проведохме разговор с директора на център „Фонд за лечение на деца”.

Получихме уверение лично от г-н Николай Добрев, че държавата е поела изцяло финансирането на по-нататъшното лечение на детето, за което са уведомени лекуващите лекари и клиниката в Мюнстер.  Не съществува опасност Симона да бъде изписана и лечението й да бъде прекратено.

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА             

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ:   /п/

МИРОН ГАВРИЛОВ

И нали се сещате, че последва отговор от моя страна... hahaha имам усещането, че ни предстои дълга кореспонденция!!! Twisted Evil

# 668
mit*bul останах без думи просто  Sick Дръж ни в течение моля те и ако има нужда казвай да се включваме  Hug

Моля се мъничката Симонка да сваля температурата и да оздравява бързичко  Hug Hug Hug

# 669
Държавата изцяло била поела финансирането! Не съществувала опасност да изпишат детето...смешник!

Някой може ли да ми даде линк, не мога да се ориентирам къде бяха имената на дарителите от петък 12.10 нататък.

# 670
И аз писах до парламента, и аз получих същото писмо:
По повод Вашето писмо до Народното събрание да се окаже спешно финансова помощ за

лечението на 4-годишната Симона Ивайлова Стойнова проведохме разговор с директора на център

"Фонд за лечение на деца".

Получихме уверение лично от г-н Николай Добрев, че държавата е поела изцяло
финансирането на по-нататъшното лечение на детето, за което са уведомени лекуващите лекари и
клиниката в Мюнстер. Не съществува опасност Симона да бъде изписана и лечението й да бъде прекратено.

НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА

НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ: /п/

МИРОН ГАВРИЛОВ

Това са единствените от които получих отговор, също изпратих писмо в отговор на това, ама този Добрев е супер нагъл.

# 671
Eee... то бива наглост, бива, ама това вече... ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ!  Shocked
Момичета, според вас към коя европейска институция трябва да се обърнем по този случай? Все някой от горе трябва да се заинтересува.. Все пак при положение, че действията на Добрев излагат на риск живота на деца, които са граждани на Европейския Съюз, същият този Европейски съюз би трябвало да предприеме нещо, нали?  Thinking

п.п. ще пиша и аз на НС, че в твърденията на Добрев няма нищо вярно.

# 672
Това е безобразие  Mr. Green. Не стига, че развъртаха родителите и мотаха Симонка, не стига че нищо не направиха за нея, а сега и най-нагло и безобразно лъжат  #2gunfire
Нали има документи, Добрев да докаже че е превел сумата /ама по-скоро в случая няма какво да покаже, а и никой няма да му търси отговорност Twisted Evil/. Тази кореспонденция май се води само с някаква си секретарка, която пише писма наляво и надясно без изобщо да се влага смисъл и да се търси истината в тях, просто ей така - поддържа Интернет кореспонденция колкото да не заспи...Отвратена съм, простете за дългото излияние    bouquet

# 673
Изумена съм колко лесно се оплете в лъжи Добрев! Не очаквах, че е в състояние така открито да излъже  Shocked Сега вече го закъса сериозно, защото трябва да докаже, че ги е превел - разходни документи от превода, а и декларация, подписана от родителите. Тя е задължителна, когато ЦФЛД отпуска пари. С нея роодителите се задължават да се отчетат с фактури и отрязъци от самолетни билети за разходите. Такъв документ никой от семейството не е подписал!

Ивайло и днес потвърди, че нито една стотинка не е пристигнала за Симона от държавата! А и ние държим контакт с клиниката в Мюнстер и никой не е писал, че са получени такива средства.

Сега вече стана наистина интересно!

# 674
Ох, пиши, пък дано някой чуе какво му казваме.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт