Животът на Симона е в огромен риск, заради бездействието на ЦФЛД!

• 59 968
  • 959
  •   1
Отговори
# 555
Българската сметка е в ЦКБ - Централна Кооперативна банка. Другата сметка е на болницата в Германия, парите се превеждат директно там, като в "основание за плащане" се пише името на детето.

# 556
Българската сметка е в ЦКБ - Централна Кооперативна банка. Другата сметка е на болницата в Германия, парите се превеждат директно там, като в "основание за плащане" се пише името на детето.
Благодаря.

# 557
  • София
Мисля, че това са дарителите за Добри. Поне над списъците така пише.

# 558
И други имена липсват от хора които обещаха че ще преведат пари вчера и днес и съм сигурна че ще го направят. Днес и ние преведохме пари и нас ни няма  Hug

# 559
# 560
Наистина, линкът на Херми е за дарителите на Добри.

Ето тук са дарителите на Симона до вчера на обяд, поместени в няколко поста. Проследете по датата, на която сте ги превели.

http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,7549/catid,42/

Още нещо да напомня - ако сте пращали паричките през easypay /червеното бутонче "Дари сумата", което сме сложили в статията "Търсят се 7 000 българи"/, със сигурност още не са отразени в сметката. Прехвърлят ги веднъж седмично. Сега ще ги помолим да направят изключение и да ги преведат с междинен превод, поради спешността на ситуацията.

Ако някой пак не си открива името, нека ми пише на лични. Ще го намерим, няма къде да се изгуби  Simple Smile

# 561
Ох, изчетох събитията от днес на един дъх!!! СУПЕР МНОГО се зарадвах, направо щях да се разрева от кеф  Mr. Green

Не че всичко е свършило, но сега съм сигурна вече, че ще успеем. Сега главният ни кахър стават не парите, а Симонка да се пребори  Praynig Но за нея не се съмнявам така че.... Ох, огромна тежест ми падна от сърцето, много съм щастлива, че ще успеем  Hug

# 562
  • под шипковия храст
гъделичка ли ви отвътре? Wink опитвам се да напиша нещо, но не намирам думи....
дано Ивайло /минахме на ти, вече  Laughing/  като отиде в понеделник да няма какво да уговаря с германците, а само да прегърне дъщеря си и от нас! Hug
приятели ми пратиха пари от вън, утре ще ги преведа! продължаваме до последната нужна стотинка!
браво на компанията!  bouquet

# 563
  • София
И аз се включих.  Praynig Господ да е с тях!

# 564
A kak e движението по немската сметка? Колко пари има там събрани? АЗ я пратих на няколко поzнати, но не искам да ги притискам и ми е неудобно да попитам.  Embarassed Дано да преведат и те малко парички.

# 565
  • София
Ах какви добри новини Hug Heart Eyes!

Браво ЛУКОИЛ, ударихте другите в земята!

Нашият последен превод (от онияден) също го няма, така че със сигурност сме събрали още пари!!!

Сега само остава да се помолим малкото слънчице да понесе добре лечението Praynig Praynig Praynig.

# 566
A kak e движението по немската сметка? Колко пари има там събрани? АЗ я пратих на няколко поzнати, но не искам да ги притискам и ми е неудобно да попитам.  Embarassed Дано да преведат и те малко парички.
Специално говорих с Ивайло за немската сметка. Той каза, че било по-трудно да се проверява, защото сметката е на клиниката, но утре жена му ще направи всичко възможно да получи справка.

Мисля, че вече няма нужда да призоваваме да се превежда по немската сметка. Тук ще съберем парите до утре или най-късно до понеделник.

ПОЧТИ УСПЯХМЕ, ДРУЖИНА! Още ден-два и край!

# 567
Мисля, че вече няма нужда да призоваваме да се превежда по немската сметка. Тук ще съберем парите до утре или най-късно до понеделник.

ПОЧТИ УСПЯХМЕ, ДРУЖИНА! Още ден-два и край!

Дано.  Praynig

# 568
 GrinningНямам думи просто!

# 569
Не е ло6о да се провери и там, 6тото аз там съм пратила и на 4ужбинските мами там им дадох да пра6тат. Надявам се да има и там раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт