Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа!!!

• 12 405
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Здравейте Simple Smile Аз черпя за имения ми ден !

# 121
  Привет от мен и от моята малка именничка Heart Eyes
  Да са живи и здрави всички други малки и големи именници  bouquetЧестито и на софиянки Wink
  Аз се позагубих тия дни,бях болна-гаден грип върлува,пазете се!Вече уж съм по-добре и съм на работа,следобяд ще водя София на църква,а довечера ще имаме гости-баби,дядовци... Crazy
  Вчера пък имах изключително приятна среща с Роня Grinning-изненада ме,че идват с малката Лина в Търново/вземете и другите пример от нея Wink/,снимковия материал е в нея PeaceГери,много се радвам,че се запознахме "на живо" Hug
   И докато не съм забравила-ще идваме на рожденния ден newsm44-говорих с мъжо,съгласен е,най-вероятно ще пътуваме с влак,няма как ConfusedДени,мила,пиши ни и нас-ще ти пратя паричките тази седмица Peaceзащото в петък заминаваме за Турция.
   Карил,може би късно отговарям на въпросите ти,но да си кажа и аз Wink
    за АМ-давам 2 или 3 пъти дневно по 200 мл.
    вода София пие по всяко време
     плод давам 2 пъти дневно
    чорапогащник вече й слагам
    шапка не понася Crazy
    Е това е телеграфен отговор Wink
    Хубав ден на всички  bouquet

# 122
  • София
Eто ме и мен Mr. Green

Благодаря ви за честитките!!! Да ви се връщат добрите думи многократно  Hug

И аз да почерпя, че сигурно още си чакате кафето
  Wink

И нещо разхладително за може би последните топли дни

Честито и на останалите празнуващи днес  bouquet

И Алекс вече е християнче!!! В събота се кръстихме в Пловдив. Снимки ще кача по-късно, но те и без това не са добри Tired

Снимките от събиранията са много хубави Heart Eyes Но пък с тези красиви деца..........

Дени, записах си адреса и ще пратя паричките Peace

Всички болнички дечица бързо да оздравяват и повече да не се разболяват Praynig

Дари, а и всички желаещи, хайде утре на кафе на хотел Витоша!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Слънчев и усмихнат ден!!!
   Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart Two Hearts Kissing Heart

# 123
Привет мами на ноемврийчета,
Много ме интересува дали има проходили ноемврийчета, защото моят син вече много смело се пуска и прави по 4-5 крачки сам или ходи като го държа за една ръка. Някой ми казват да не бързам, а аз не бързам той сам се пусна преди 2 седмици и все повече схваща, че на крачетата може и да се стои. Понякога като се пусне стои по минута, загледан в рекламите например  Laughing и като се засили, сякаш забравя че не може да ходи. Ще се радвам да споделите. Поздрави Маги

# 124
Страшни кафенца-тъкмо сърбам второто,но ще си взема и от почерпката Simple Smile

Честит имен ден на всички,носещи тези прекрасни имена! Да са живи и здрави  bouquet

Честито и на християнчетата,аз все още съм в чуденка,дали на рождения му ден да направим кръщенето или другата година,като поотрасне и се затопли newsm78

Ние Ам пием около 4 пъти на ден,плод давам един път и в общи линии доста неща му давам напоследък.Вчера докито ме скастри,но за да мирува по разходките-трябва да дъвче нещо.

Аз чорапогащници няма да слагам , и като новородено никога не съм слагала.Накупих му 3/4 чорапки,стигат му до над коляното-смятам,че е достатъчно.

MagieA,Владко също прави по няколко крачки,но само за ръчичка и на пръсти-ефекта на проходилката.

до скоро!

# 125
  • София
Честит имен ден на всички именници! Много усмивки  bouquet

Срещата беше прекрасна. Обещавам от сега нататък да правя всичко възможно да не отсъствам на нито една/ това прозвуча като честна пионерска, откъде го измислих?/
 Дечицата настина се чувстват  много добре заедно.

На Ники му беше много интересно в парка и не можа да заспи до 6 часа. То не бяха въртележни, кончета, играчки.

Извинявам се, че късно пускам снимките. След като Ники не можа да заспи и рева почти два часа, го изведох на разходка и  се прибрахме доста късно.
 Ето ги и тях
 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4010924

# 126
ЧЕСТИСТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СОФИЯНЦИ!

# 127
Лелеее, ама то днес било и Св.София smile3555...пфу, много съм разсеяна... Embarassed

Честит имен ден на всички малки и големи Софии!

Чудесна среща явно е било...винаги съм ви завиждала благородно Wink...а малчуганите са както винаги неотразими Heart Eyes

Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation
Момичета, ще ви помоля ако някой не е потвърдил двете си нощувки, да го направи, защото трябва да направя промяна във вече резервираните стаи!!! Имам потвърждение от gadamer, jenny_b, М и н а, ronja, kreo, klukarkata и моя милост...

Иве, чакам да ми кажеш 2-ка или 3-ка стая ще искате!!!
AngelsFallFirst, lina_d каза, че може би ще идват! Peace

Верче, благодаря за почерпката...особено разхладителните напитки много ми харесаха! newsm24

# 128
Аз все се каня да кажа за общия РД, че засега сме пас. Ако все пак успеем да дойдем, все някъде ще се подслоним  Grinning

# 129
  Лека почерпка от нас послучай днешния ми имен ден и вчерашното кръщене и 10 месечен мини рожден ден на Данни!!!
Слагам няколко снимки, които ще махна скоро, че не искам сина ми да го гледат голичък всички... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173757&photo=1
Целувки от нас!!!

# 130
  Честит имен ден на всички именнички - малки и големи! Да сте живи и здрави, много усмихнати и щастливи!

Момичета, страхотни почерпки, мерси! Мисля да наблегна на винцето  Wink! Другите мога само да ги ближа от екрана  Mr. Green!
Извинявам се че още не съм качила снимките, но снощи Боил заспа много рано, а днес се оказа, че Вали ми е спрял нета в детската и сега едва вдигнах Вили от компа, за да напиша 2 думи! Обещавам довечера и аз да кача снимките  Peace!
  Еййййййй, ама голяма съм патка  ooooh!! Не съм си записала телефоните на Верчето и на Креми, а днес бях в студ. град и се прибирах пеш през Дървеница! Търсих, търсих телефони да звънна на някоя от вас да се видим, ама пуста патица - не съм ги записала в телефона си  ooooh!! Много ме е яд!
  Габи, все ще ти пиша-нямаш грижи да пътуваш със София във влак! С Велизар сме пътували с влак много пъти и много добре си спеше! Не вярвам да имате проблеми  Peace!
  Хайде, ние излизаме че Боил е адски крив! Хубав ден   bouquet!

# 131
Честит празник на именниците днес!! и на всички софиянци!!

Софко,
честито християнче! Да е жив и здрав и мноооого късмет!

ДЕНИ, аз утре ще пратя парите, днес нямам помощници за Данаил..Ще спим една нощ, но незнам още първи срещу втори или..

ЕЙНДЖИ дано да можеш да дойдеш, много ще се радвам да се запознаем!!! ЧЕстит ви зъб! Mr. Green

СОФИ,
хубаво изкарване в Турция!

още нещо исках да пиша...ама Дани много шета из хола и..

ЧУДНИ СНИМКИ!!!!

# 132
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА !!! bouquet

качвам снимки. като начало ето тези от МОЛ-а :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173164&photo=20

# 133
Честито на всички Софии, Верчета, Надета и Любови!

Нещо не ми е много празнично, но ще се оправя!

Екстра снимки от срещите - голямо облазване е било в Мола, не мога да пиша спокойно - толкова ме е яд, че не сме били там и ние!

Ети, гледах репортажа, не успях да дойда в тази една неделя. имайте предвид, че ние подготвяме неща за дома в роман - сигурно водите статистика...

Целувки, целувки и хуубав ден!

# 134
ето и снимките от Южен парк : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173811&photo=40

само да кажа, че подредените мъже на саксията са много готини
Peace

Общи условия

Активация на акаунт