Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа!!!

• 12 403
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Добра вечер мами!!!

Днес беше страхотен ден! Акцията на Движение на българските майки, надявам се е минала успешно и са събрани достатъчно помагала, тетрадки и средства за душиците по домовете.
Нашата среща в Южния парк мина чудесно, аз съм възхитена от бебоците - съвсем безпристрастно мога да кажа, че няма по-красиви и артистични деца от НОЕМВРИйчетата!!! Видяхме се с ЖЕНИ, ИВИЧЕ, БИНАЙТЕД, КРЕО, ЦВЕТИНА, МЕРЕЛИН, ДАРИ М..да не пропуснах някой  newsm78 Дечицата се опознават много странно - толкова са нежнички един към друг..МАМИ, много са полезни тези срещи, отсега нататък ще гледам да съм винаги на линия.

ЧАКАМ снимки!!!

МЕри, дай отчет за акцията, Тео каза, че има вероятност за повече домове да има тетрадки и помагала..Относно нашите събрани средства, предлагам да вземем нещо по-практично за децата, може книжки, разни рисувални  Mr. Greenсредства, ...ако трябва да им вземем ДВД и дискове с някакви филмчета, МЕРЕЛИН ТИ НАЙ-ДОБРЕ знаеш какво е най-необходимо - ХРАНА, ДРЕХИ,  newsm78лакомства newsm78 За колко големи дечица става въпрос???

# 106
........Божкеее  ooooh!къде сте бе хора,  newsm78 newsm78 newsm78ДАРИ давай снимковия матРиал, ..Рениии?!?! и ти снима, ей...къде си...?? Rolling Eyes айде че нашия татко иска да види бебоцитееееее???

май сама си пиша тук

не боМба - БОнБа е паднала Sick

# 107
  • Бургас
Добра ви вечер момичета!

Аз до сега ви четох че вече не мога да съм много активна нещо за съжаление  Tired А като започна и работа от октомври направо не знам.Много ще ми липсвате и ще гледам като има възможност да ви навестявам, че да не ме забравите.За общия рожден ден със сигурност няма да можем да дойдем, заради работата на мъжа ми и моята.Той на 30 е на работа а един ден след смяна имат домашно дежурство, на повикване ако се наложи нещо трябва да е на близо.А и аз започвам нова работа и това също е спирачка.Но за новата ми работа по-нататък ще ви разказвам, че нали знаете - нов шеф не се хвали  Wink А колко ми се идваше само да се видя с всички ви  Cry

benighted мерси, че си се сетила.То аз му бях забравила празника на човека, ама добре че му звъняха колеги да си честитят един друг та да се сетя  Laughing

КЛЮ много се смях и аз на клипчето, развесели ме в тази самотна нощ, че мъжото пак служи.

Снимките от срещата са наистина страхотни.Много е хубаво да се събират така децата, да се опознават, да общуват едно с друго.То аз и за това съм привърженик на детските градини и яслите.стават по-самостоятелни мънъците, а и това общуване с другите деца майка или баба не могат да му го предложат.Въпреки всичко ми се свива сърчицето като знам че трябва да си оставя детето там ама няма начин.Тази седмица ще ходя да подавам молба за ясла и се надявам февруари, март да го вземат, че свеки няма да може да го гледа дълго.Към пролетта смятала да започва и тя работа, че сега е съкратена и с пенсията на свекър ми и парите от борсата няма да могат да се оправят много много.То ние им предложихме помощ ама свекъра категорично отказва да вземе пари от синовете си, въпреки че много се разбираме.Пуста му гордост.Та така за яслите стискайте ми палци да има свободни места и да го вземат, че не знам какво ще правим иначе.

За акцията много се радвам, че е минала добре.Аз новини не съм гледала тази вечер, така че научавам всичко от вас.Дано да сте помогнали за тези дечица.А за другите (за театъра или каквото решите) къде мога да пратя и аз някой лев  newsm78

Ей как забравих:

Честито на учениците и на техните мамчета, честито и на рождениците, месечковците и на всички имащи поводи за празнуване че май сте много.На всички желая много успехи, здраве, щастие, късметИ и всичко най,най,най!

Пети и Лина (а и някоя друга бургаска мама мераклийка) дайте и ние да се организираме за срещичка (аз пак подхващам темата, май бях писала скоро а  Whistling ) Тази седмица нямам ангажименти, за сега и съм на линия.В петък има вероятност да пратим следобед дребния на бабин дом, ако майка ми в събота не е на работа, но ако го водим то ще е чак след 17:30 така че през седмицата съм свободна.Казвайте само кога   love001

Е то май това е от мен за сега.Лека нощ и спокойна нощ  Hug

# 108
Здравейте мами!
Отдавна не съм писала, но стягахме второкласника за училище. Няколко дена все бяхме на шопинг от който намаза най-много баткото, после таткото и Каан, а аз  Sad Но понеже съм отслябнала с някой друг килограм и смятам да отслабна още не бързам да си купувам каквото и да е било.

Поздравявам всички християнчета, проходили бебоци (скоро ще се гонят вече) и ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН на патерица. И аз като останалите мами съм много разочарована от празника. Отидохме към 10.00 часа подарихме си букета и към 10.10 всичко беше приключило  Rolling Eyes
Рени и нашия батко има нова класна, ама не е младичка, че старата ще ражда  Grinning
Снимките от срещата са страхотни, съжелявам че не можахме да се присъединим.
Да се отчетем и от последната консултация - наддали сме с 500 грама и 1 см, това ще рече 9 400 грама и 74см. А с крачките малкия става все по- добър и по добър. На прощапулника си хвана шаха. Така,че ще има и шахматисти в ноемврийския отбор. Той и батко му това си беше избрал, за което нашия татко много се радва. Той е много запален по шаха.
Мерилин, ако трябва да съберем по още някой друг лев.
И на мен много, ама мноооооооооооого ми се идва на рождения ден, но за съжаление няма да можем по простата причина, че нямаме кола  Cry
Хайде чакам снимки от днешната среща!
Това е от нас! Лека нощ!!!

# 109
Добро утро!

Продължава мъртвилото тук, така че аз кафе няма на кой да предложа Rolling Eyes
Надникнах за снимки но...нъц(((

Чао и лек и хубав ден!!

# 110
Добро утро!   bouquet
Честит имен ден на малките и големи принцеси, носещи имената Вяра, Надежда, Любов и София! Да сте здрави и щастливи!
Кафенце ще почерпи някоя от именичките, а те в нашия отбор са много  Wink
За акцията много се радвам, че е минала добре........Дано да сте помогнали за тези дечица.А за другите (за театъра или каквото решите) къде мога да пратя и аз някой лев  newsm78
??? И аз бих искала да се присъединя 
Успешен и усмихнат ден!  bouquet

# 111
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Честно да си призная, аз се сещам само за Верчето и Надето! Embarassed Embarassed Embarassed ...ако има и други - извинявайте! Hug

Нямам време да пиша...татито го хвана летния вирус с разстройство и повръщане, та сега гледам двама... Sad

Хубав ден! Heart Eyes

# 112
Дени, дано скоро се похвалиш със здрав и усмихнат мъж, а Тедката да не прихване този гаден вирус  Praynig А за именичките - София /те са няколко/  Wink
Честит празник и на всички столичани!   bouquet  bouquet  bouquet Днес май имате сбор?  Laughing

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 08:40 от dil

# 113
  • на странно място ......
Честит имен ден на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета, бъдете живи и здрави, весели и засмени и красиво премемени!!!

Честит празник и на всички столичани!   bouquet  bouquet  bouquet Днес май имате сбор?  Laughing
Имаме, имаме ама нямаме сборджиииии!!!!

Мами, нямах време да прочета темата, но на всички празнуващи желая всичко най-хубаво, а на тъжните и болните /дано няма такива/ да се оправят бързичко!!!!

Искам и аз да се похваля от 3дни си имаме зъбче, което изби с доста гризане на всевъзможни неща предимно моите ключове  Laughing и сега опитвайки се да пие Диляна от чаша потраква зъбака да не забрави мама, че е порастнал hahaha

На всички ученици и мами на ученици пожелавам спорна учебна година!!!

Еми май това е, приятен слънчев ден и да не се прибирате днес, че не остана вече топло време!!!
Аз ще ви дочета и излизам!!!!  bouquet

# 114
Честит празник на всички софиянци!   bouquet

Здравейте, момичета! Hug

Да се похваля, че Дари има още един зъб - горен ляв!  Party

И да попитам .. някоя бургаска мама няма ли да присъства на общия рожден ден? Rolling Eyes Толкова ми се ходи, а няма как  Sad  , освен ако някоя добра мама не ме приюти в тяхното превозно средство.  Embarassed

Приятен ден и целувки на вечно топлещите ни слънчица!  Heart Eyes

# 115
  • София
Честито на Софианци и най-вече честито на именниците с имената Вяра, Надежда, Любов и София!

Срещата беше супер онзи ден! Дано скоро пак се срещнем, а дотогава мъниците да са проходили съвсем, че доста изморително да търчим след тях по пода на Мол-а.

Ети, май те мернах в гръб по БТВ-то снощи?

Целувки!

# 116
Добро утро! И аз съм много доволна от срещата- тъкмо се бях отчаяла, че съм ги изпуснала и видях Дари! Чакам снимки и аз Simple Smile така сладко се бяха наредили мъжленцата на една саксия, а моята дама през това време спеше и пропусна

ЧЕСТИТ ИМЕН  ДЕН НА МАЛКИТЕ СОФИИ В НОЕМВРИЙСКИЯ ОТБОР И НА МАМИТЕ, КОИТО СЪЩО ПРАЗНУВАТ ДНЕС

# 117
Честито и от мен на всички именници - малки и големи   bouquet
Честито и на софиянци   bouquet

# 118
  • София, Дианабад
Добро утро  Laughing
Честит празник на всички именици днес!
Честит празник на нас софиянците  Laughing

Карил, пускам снимките, снощи малко поспахме и ме домързя да си призная  Wink
Айде лек ден от нас  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173811

# 119
Добър ден !
Честит празник на всички с красиви имена- Надежда, Вяра, Любов и София ! bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СТОЛИЧАНИ  Wink
За акцията много се радвам, че е минала добре........Дано да сте помогнали за тези дечица.А за другите (за театъра или каквото решите) къде мога да пратя и аз някой лев  newsm78
??? И аз бих искала да се присъединя 
Аз също искам да се присъединя Peace кажете как  Hug

Как ги подредихте сладурковците така на тая саксия Sunglasses добре сте си прекарали , всички изглеждат чудесно- БРАВО Heart Eyes

Благодаря за комплиментите за Мина  , момичета  Heart Eyes
В тази връзка си спомням , че някой разказваше как детето се научило да се изправя само в кошарата Laughing - е Мина най-накрая му хвана цаката и от 3-4 дни само това прави- изправи се , крещи от кеф , падне си на дупето и пак... Joy купоооон  Joy
Иначе ходи , хваната за една ръчичка, но все бърза за някаде и рязко сменя посоките, та и ние сме от отбора на тичащите Laughing

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 10:41 от sheherazada

Общи условия

Активация на акаунт