Днес беше страхотен ден! Акцията на Движение на българските майки, надявам се е минала успешно и са събрани достатъчно помагала, тетрадки и средства за душиците по домовете.
Нашата среща в Южния парк мина чудесно, аз съм възхитена от бебоците - съвсем безпристрастно мога да кажа, че няма по-красиви и артистични деца от НОЕМВРИйчетата!!! Видяхме се с ЖЕНИ, ИВИЧЕ, БИНАЙТЕД, КРЕО, ЦВЕТИНА, МЕРЕЛИН, ДАРИ М..да не пропуснах някой
Дечицата се опознават много странно - толкова са нежнички един към друг..МАМИ, много са полезни тези срещи, отсега нататък ще гледам да съм винаги на линия.ЧАКАМ снимки!!!
МЕри, дай отчет за акцията, Тео каза, че има вероятност за повече домове да има тетрадки и помагала..Относно нашите събрани средства, предлагам да вземем нещо по-практично за децата, може книжки, разни рисувални
лакомства
За колко големи дечица става въпрос???
къде сте бе хора, 
А като започна и работа от октомври направо не знам.Много ще ми липсвате и ще гледам като има възможност да ви навестявам, че да не ме забравите.За общия рожден ден със сигурност няма да можем да дойдем, заради работата на мъжа ми и моята.Той на 30 е на работа а един ден след смяна имат домашно дежурство, на повикване ако се наложи нещо трябва да е на близо.А и аз започвам нова работа и това също е спирачка.Но за новата ми работа по-нататък ще ви разказвам, че нали знаете - нов шеф не се хвали
А колко ми се идваше само да се видя с всички ви 
) Тази седмица нямам ангажименти, за сега и съм на линия.В петък има вероятност да пратим следобед дребния на бабин дом, ако майка ми в събота не е на работа, но ако го водим то ще е чак след 17:30 така че през седмицата съм свободна.Казвайте само кога 
Но понеже съм отслябнала с някой друг килограм и смятам да отслабна още не бързам да си купувам каквото и да е било.

А за именичките - София /те са няколко/ 

така сладко се бяха наредили мъжленцата на една саксия, а моята дама през това време спеше и пропусна
кажете как
добре сте си прекарали , всички изглеждат чудесно- БРАВО
купоооон