Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа!!!

• 12 397
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
И аз като чета за дечицата с такива диагнози, всеки път се питам ЗАЩО??? Защо се случва на деца  Confused Не че на възрастните им е по-лесно, но тия малки душички  Praynig
Иначе, и аз много се радвам, че НАШИЯТ форум е място, където ние - майки и бащи, се обединяваме и помагаме, колкото можем на деца в нужда  Hug

Аз да се похваля, че най-сетне ни изби четвъртия зъб (втория горен)  Simple Smile Незнам дали това е причината, но днес Моника е спала само 1 час за целия ден  Shocked За първи път ни се случва такова НЕспане - стана в 8 сутринта, спа от 13 до 14 ч. и това беше...До 21.30, когато заспа нощно  Mr. Green Дано поне през нощта да спи, че съм лееекинко изморена от днешния ден  Crazy

# 46
за хапването - Ваяна яде по 3 сухара сутрин в попарата, но винаги й остават 1-2 лъжички.
плодове хапва,когато се сетя да й дам. Embarassed
вода пие различно - понякога над 100 мл, понякога - по-малко.

утре се сетих, че мога да дойда към 12часа, защото от 11.30 трябва да взема кухнята. вече втори ден сме на кухня и съм много доволна - Ваяна определено предпочита "човешка" храна.

karil, мерси з аценните съвети  - особено това за бъркането в устата. bouquet

# 47
А пък иначе днес Сашко става на 10 м Wink Голям е вагабонтин, днес вилняха с едно негово приятелче, на една чешма и само там иска да ходи, поджапа малко в локвата около чешмичката, почти доволно и така.. абе смях..

# 48
Иве, страхотни снимки! И ние бяхме на много от местата от вашите снимки тази година, особено любим край ми е Simple Smile Стискам ти палци за предаването и представлението, дано всичко се реализира baby_neutral
Анхелика, честито ти християнче! Много сладка малката Мария, а пък снимката с куклата и попа е върха!
Клю, честито ти християнче и на теб! Във Варна ли правихте кръщенето, че кръстника нещо ми се струва познат? Аз съжалявам, че както сме съседки, така не можахме да се видим с теб, ама си надявам в Стара Загора да оправим грешката.
Рени, и от мен съчувствия за преживяното.
Петя, честито зъбче!
Карил, направо снимките са за оная тема на мамите-фотографки. Никога не съм ходила на Русалка, макар че съм минавала много пъти от там, но май е време да отидем на една разходка през уикенда.
Ей, момичета, успяхте да ме депресирате пак с менюто на вашите бебчета - Марти днес е изял 3 зърна обелено грозде и 1 бисквита плазмон. Simple Smile Иначе в неделя бяхме на гости на бебето, което се роди няколко часа след него - голяма игра падна, даже се поскарваха от време на време за разни играчки. Марти направо им разказа играта на хората и сигурно са се почувствали много щастливи, че имат такова кротко и спокойно детенце Simple Smile

Хайде лека, че пиша от леглото и мъжа ми се сърди, че му тракам Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 00:16 от Анонимен

# 49
# 50
ЖЕНИ, честита месечинка!!!

# 51
Здравейте на всички...
Проходихме..такъв зор не съм виждала, до една седмица ще тича след мен...не че сега не върви по мене...вече почвам да издишам. Днес и купихме нови обувки - 20 или 14(различна номерация) и явно и е по лесно с по - големи.
 Искам за няколко часа да се наспя и да се изкъпя и да се отпусна...но някой друг живот.
Много искам и ние да дойдем на Рождения ни ден, но сигурно няма да можем, че ще се местим...

# 52
Karil, бравос ! много хубави сМиНки  Peace

# 53
Добро утро момичета!
Айде кафето и закуската  днес от мен

# 54
а masha къде се загуби ???

# 55
а masha къде се загуби ???

И аз все се каня да питам за нея...Може би Карил знае, те нали се виждаха от време на време  newsm78

# 56
Честит 10-ти месец на Сашко - голямо и палаво дете да расте на мама и тати!

Наде_Миши - не знам дали кърмата мирише или е гадна - не я пия аз! - на мен ми изглежда някак по-рядка, но Мишо си я пие с кеф вече две-три седмици и май това има смисъл. Много прочетох - замразява се и се ползва до 6 месеца и реших, че това, че на мен не ми харесва и ми е странна няма да ме спре!

А Маша си е в Сливен при мама! чухме се един-два пъти, знам че на 1 октомври почва работа...

Иве, Карил - много хубави снимки, ама то: цветя стояли - цветя излезли!

хубав ден и срещи на неработещите! Честит Кръстовден!

# 57
Добро утро и от мен!

Днес Лина става на 10 месеца и да почерпя Simple Smile

# 58
  • Плевен
Честити месечинки и мерси за почерпката Laughing давайте и нещо по-диетично,че ......

# 59
  Добро утро на всички!
  Мацки Ивко се събуди 2ч гладен #Crazyпри условие,че вечеря кифличка с локум Embarassed(не искаше супата Sickи мляко 220гр,а сутринта в 7 омете 240гр.незнам какво става?Педиятърката ми препоръча каша на Нестле"Лека нощ"-дава ли някой от нея и засища ли?
   Сега спи а уж ще идваме на срещата-дано успеем Peace
        чЕСТИТО НА ЛИНКА-НАщА ВАРНЕНСКА ЛюБИМКА   Мина и аз много съжалявам,че неуспяхме да се видим ,но се надявам ЖИВОТ И ЗДРАВЕ да се видим на Рожденния ден  bouquet(кума и кумата са ни от София,но често пътува да Варна,работеше за Евромаркет)

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 10:47 от klukarkata

Общи условия

Активация на акаунт