Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа!!!

• 12 403
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами днес една котка удра Емка  Sad бяхме седнали в Мотто и там в двора нали има много котки и Ема явно е протегнала ръчичка към една и тя я е удрала. Ние само чухме изпищяване и страшен рев - не че удраното е много, съвсем леко е, но Ема много се изплаши, рева доста време с този специфичен детски плач от уплах. После като се успокои и като погледнеше към котките и пак се разреваваше милата. Ужас.

Мина писала съм ти на лични, не знам дали си видяла  Party

# 91
Честита месечинка на Дани!  bouquet
santangela, честито ви прохождане и озъбване   bouquet Да са му здрави и бели зъбките   bouquet
Много са сладки пълзунчетата от срещата  Heart Eyes
gadamer, дано на  Емка и мине бързо одраното и уплаха  Praynig Дано не намрази котетата  Praynig
sheherazada, ама мноооого хубава тази Мина! Браво!

# 92
Ола, сеньорити  Mr. Green!
Мария86, честит празник / на патерици/ на половинката ти! Дано има по-малко пожари и по-малко опасни ситуации!
Ети, ние утре ще дойдем в Южния парк, но може би към 11:00!    
И ние сме сополиви, та няма много да се бутаме сред другите деца!
Мацкиииииииии, имам да ви се хваля, но първо да е сигурно на 100% и тогава! След това ще трябва да ми стискате палци да не се издъня, че ще е голям срам  Embarassed Mr. Green!
Честит първи учебен ден и успешна учебна година на всички учители и ученици   bouquet! Нашият батко от днес е в 3-ти клас и имат нова младичка класна, че старата чака бебче  Mr. Green!

# 93
# 94
клю, много е сладурско клипчето coolcool
gadamer, дано Ема бързо забрави за случилото се Praynig

Снимките от срещата са страхотни, а за мъниците - нямам думи Heart Eyes

Днес сутринта Тедката с такъв интерес се беше загледал в "Кой е по-по-най?" tv ...чак се смееше tooth много мило ми стана Flutter

Иве, Рени, чакам скоро да се похвалите и стискам палци! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ние досега бяхме само на етажа, но от вчера имаме съседи в апартамента срещу нас...втора вечер правят купони (явно са студенти или ученици) и май скоро ще имаме разправии с тях #Cussing out защото музиката е ужасно силна...на мен не ми пречат, но Тедката се стряска от време на време...ще видим тази вечер как ще е и ако продължават пак до зори ще има разговор  People No Good

Спокойна нощ, момичета! smile3524

# 95
Честит първи учебен ден и успешна учебна година на всички ученичета!
рагтай, добре дошла  Hug

Гадамер, кофти случка  Grinning Аз съм се чудила евентуално ако някоя котка одраска Лина дали не трябва да и бият тетанус  newsm78 Вярно, че не е ухапване...но все пак..трябва да проверя какво пише по дебелите книги.

Снимките от МОЛА много ми харесаха, а дечицата са като като кукли.  Flutter

sheherezada, отдавна ще ти пиша, ама забравям - страхотна е снимката на Аватара ти. Вилхелмина е като от журнал!

Нашата хрема още не е преминала. Сополи уж няма, но носа на Линка хрипти, като я кърмя. Аз, за срамотите тази седмица пропуснах детската консултация  Embarassed, така че още незнам колко е наддала този месец Лина.

Мами, утре живот и здраве ще сме във В. Търново по обед и следобед!!! Ще се радвам да се видим, дори и за 5 минути, колкото да си кажем здрасти! Сега ще се поровя за телефони, но за всеки случай ето го моя: 0888669675 Гери/Роня. Много ще ми е приятно, ако се обадите!

# 96
Хааа, Клю, много се смяхме с мъжа ми  Joy

Ние днес с Мина и Марти цял ден бяхме в морската, времето беше чудно и накрая направихме импровизирана среща и с татковците, към нас се присъединиха и Вени и Краси. Денят беше чудесен! За съжаление не носехме фотото да заснемем малко варненски прелести - какви прекрасни очи имат нашите кавалери .. пу пу пу! Габи не спря да бърбори и да се закача, зимата големи игри ще падат  dancing football nuts smile3540

# 97
Честит първи учебен ден!
Честно казано съм направо разочарована от този 15 септември. Дъщерите нали не са в София, още са на море с баща си, та мен ме пратиха да се "отчитам " като присъстваща в училище  Joy Joy JoyИ аз с бебо и мъжО отидох..ДА, ама НЕ. ГоспоДжата я нЕма...пълен хаос...Никой клас не влезе в кл. стаи...Дадох цветето на съученичка на дъщерите, белким го е предала на класната РЪКОводителка Mr. Green Бях взела и една бонбониера, но  hahahaнея не я дадох...защото нямаше на кой Mr. Greenи се почерпихме по-късно с мъжо.

Изложих се като не дойдох на срещата вчера, но пък за утре ще се пострая, само дето пак умирам от страх за това къде ще паркирам. newsm78

МАМИ ако парите се събират за КОЛЕКТИВНО изпращане на ДЕНИЧКА, имайте впредвид, че този който ги изпраща, доколкото разбрах МЕРИ, ще плати за превод % от тях, та и за това ЩЕ трябва да и дадем пари. Моля, ви кажете само УТРЕ КЪДЕ И В КОЛКО ЩЕ СТЕ В ЮЖНИЯ ПАРК???????

Много яка среща!!!

Гадамер, Ема и Боил
са страшни, в домашна обстановка май ...бая се "отпускат" Mr. Green Laughing

РЕНИ, почти май се сещам за какво ще ни изненадаш приятно!!! Дано да стане КАКВОТО И ДА Е!!!!!!  Peace Praynig

Честито озъбване на озъбващите се, и НА ПРОХОДИЛИТЕ!!!

КЛЮ,
много яка реклама! ...ИВКО И ЙОАНКА са страхотни!!!

МАША , както ЕЧИ ви е казала е още в Сливен, за седмица и си идва, че после нали ще почва работа и няма да има възможност да пътува до родния край.

ЗЛАТИ, успешно да мине кръщенето и късмет!

СОФКО, мамите са ти казали за кръщенето. Не се впрягай. Всичко ще е наред. Това с олиото или зехтина си е нещо като дарение май. Ние таквоз нещо не сме носили. Само новите дрешки\не бели\ , кърпа новичка и акта за раждане\ама АЗ го бях забравила\. Mr. GreenЗабравих и сапун Mr. GreenСлава Богу, че Дани бяхме взели. Но пък се бях издокарала с рокле, токчета и обеци - ОКСЕТ Laughing Laughing Laughing

ШЕХЕРАЗАДА, наистина Вилхелмина е страхотна!!!!

ХОРА, ГРИГ Я НЯМА НИКАКВА... newsm78 newsm78 newsm78СИГУРНО РАБОТИ ЯКО newsm78 ОЩЕ мами ми липсват, но ...са немога да се сетя кои ..

# 98
Утре от 10 до 13 май е това мероприятие за тетрадки и т.н. Ние ще дойдем около 11 предполагам.
Карил, места за паркиране бол.. само че завий по Нишава и си харесай някой блок с паркинг:) Не е задължително да спираш на входа Simple Smile

# 99
ДОБРюТРО мами на кавалери и дами!!!

Айде на кафенце...

ЖЕНИ, мерси за отговора, ама аз сега ще търся къде е Нишава... newsm78ще видя на картата, и ще питам мъжо.

Дръпнах си един душ и ще гледам да съм на линия, ще ви намеря по неповторимия НОЕМВРИйски аромат  Mr. Green

# 100
Честит първи учебен ден /на патерици/ на всички ученици !  bouquet Да им е успешна и интересна новата учебна година и по-малко да ядосват родителите си ! Mr. Green

# 101
И от мен честито на всички ученици   bouquet И наш батко вече е второкласник  Grinning
Карил, и при нас първият учебен ден премина малко странно  Confused То с тези стачки  ooooh! Отидохме в 9, но учителите стачкуваха до 10  Tired Учебниците за 2 клас още ги нямало, иначе ни раздадоха програмата...Въобще пълна обърквация цари...

# 102
Добро утро!

Карил мерси за кафето.
Айде закуската от мен

Снимките от срещата са страхотни, а бебоците направо обират точките.
Ползотворна да е и днешната. Много бих искала и ние да помогнем с каквото можем. И в тази връзка се сещам за идеята на Тали да събираме  някакви парички за такива цели. Какво стана има ли някакво развитие?

Вчера рождения ден мина страхотно, много и хареса на Мими. И аз се замислям за детско парти за нейния РД, но да видим къде ще съберем толкова деца.

Много хубав ден ви пожелавам! Hug

# 103
Добро утро!

Ползотворна да е и днешната. Много бих искала и ние да помогнем с каквото можем. И в тази връзка се сещам за идеята на Тали да събираме  някакви парички за такива цели. Какво стана има ли някакво развитие?

има,има Peace-събрахме вече към 120 лв-трябва да решим за какво ще се ползват-моята идея беше да поканим театър в дома,но и ние да отидем при децата,за да бъдат нагушкани и обсипани с внимание-тоест някоя събота,когато има кой да ни гледа бебоците за 2 часа-само,че се оказва май,че тетъра ще излезе скъпо-около 150 лв-което на мен лично не ми харесва-така че-мислете идеи Praynig
другия вариант е да ги заведем в някой детски център и да им поемем входа и транспорта-това също трябва да се види колко струва-...иначе....може просто да им купим неща за тези пари и да отидем да си поиграме с тях-който има желание

мерси на момичетата,които днес дойдоха в парка Hug  bouquet
предполагам,че по бтв новините ще пуснат репортажа-снимаха Wink

# 104
Добро утро!

има,има Peace-събрахме вече към 120 лв-трябва да решим за какво ще се ползват-моята идея беше да поканим театър в дома,но и ние да отидем при децата,за да бъдат нагушкани и обсипани с внимание-тоест някоя събота,когато има кой да ни гледа бебоците за 2 часа-само,че се оказва май,че тетъра ще излезе скъпо-около 150 лв-което на мен лично не ми харесва-така че-мислете идеи Praynig
другия вариант е да ги заведем в някой детски център и да им поемем входа и транспорта-това също трябва да се види колко струва-...иначе....може просто да им купим неща за тези пари и да отидем да си поиграме с тях-който има желание

мерси на момичетата,които днес дойдоха в парка Hug  bouquet
предполагам,че по бтв новините ще пуснат репортажа-снимаха Wink

Чудесно! А мога ли да пратя и аз нещо и на кого?

Общи условия

Активация на акаунт