A tavolaa.....è prontooooo! или Мами в Италия - 4аст 67

• 20 114
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Torino,IT
Аллуа, днес сме в спор за закуската май ...... Hug

Яжте, сега ви се е паднало... Joy

Ние нямаме кой знае какви планове, попринцип всяка събота се 4исти в нас, после следобеда на пазар ,ве4ер фрее програм... Flutter

В неделя е дегустацията  Whistling

А ти какво правиш през по4ивните дни?

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 10:24 от Lindita

# 106
Здравейте, минавам да пожелая хубав уикенд на всички!

Леле, закуски Confused. Аз преди 10 минути установих, че една риза, която се бях заклела вече никога да не облека ми е малка.
Клетвата ми беше по повод, че след  последната голяма диета ми беше голяма и се заклех никога да не я облека повече.
Ето, че едва се закопчава.  Cry  Минавам на глад от този момент, така че нищо няма да си мисля от вашите картинки  Crossing Arms Просто съм в истерия за тази блуза. Всичко е пропаднало и пак трябва да го отслабвам.... по дя.. волите!
Това е защото не се движа. Излизам да ходя!

bouquet

# 107
Здравейте мами от Италия някоя мама нямяли да си търси бавачка ,аз съм мама на близнаци които са на 5години и половина.Пишете на лични ако може да ми предложите нещо.

# 108
Здравейте мами от Италия някоя мама нямяли да си търси бавачка ,аз съм мама на близнаци които са на 5години и половина.Пишете на лични ако може да ми предложите нещо.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 newsm78

# 109
Линдита, аз днес съм на работа, че миналата седмица имаше мост от 4 почивни дни и сега отработваме  Crazy Много мразя така! Уж празнуваш и почиваш, а после ти излиза през носа! В Италия не е така! Уважават си почивките хората! Иначе в събота и неделя и аз малко вкарвам ред у нас, изпирам дрехите носени през седмицата и се ходи до някои други градове по магазини. В неделя ще ходя до София до мола и някои други магазини, че моята приятелка има рожден ден и ще й търся подарък. Добре, че времето още задържа слънчево. Лени, не се лишавай изцяло, че така не бива! Наистина е по-добре повечко движение, но нормално хранене, а и знаеш, че закуската не се пропуска!  Naughty Весел ден на всички!

# 110
Добро утро момичета !!!!!!!
Поздравявам ви с тази страхотна песничка .
http://it.youtube.com/watch?v=3xetIwbQhiQ&mode=related&search=

# 111
Добро утро:)

Благодаря за песничката, много обичам Лаура Паузини, особено Come se non fosse stato mai amore...За феновете - http://it.youtube.com/watch?v=kzM4rCF8FHw

Миликс, това за кремираните животни ме разби:) Хихих, аз имах същото чувство, обаче това е е нищо друго освен обезводнено месо, смляно на прах, за да се храносмила по-добре от бебето:)

По моя проблем с нощните хранения - снощи й дадох малко чай от лайка и я залъгах, та спа до 8:) Оф, дано да действа занапред:) Благодаря за съветите, аз също мисля да слушам и инстинкта си, не само педиатърката, в крайна сметка няма някой, който да познава Емма по-добре от мен.

Забелязали ли сте, че когато децата ви нещо не са на кеф или не им е конфортно търсят винаги вас? Вчера Емма беше адски крива, май й никнат зъби и през цялото време не ме е изтървала от полезрението си и искаше да е залепена за мен нон-стоп. Милото...Кой знае какво е да не можеш да кажеш какво ти е...
Абе хора, много ми е странно. До сега винаги съм намирала утеха при майка си, а сега аз трябва да съм майка, хвана ме един страх такъв, случвало ли ви се е? Някакси, първите месеци не усещаш какво точно ти се случва, но колкото повече расте бебето, толкова по-силно става това чувство на отговорност..

Айде още една песен на Лаура, че ме кефи:)

http://it.youtube.com/watch?v=2YuaVk-ukCM&NR=1

Чао за сега!

# 112
Здравейте момичета!

За да ви разваля окончателно диетите днес ми е ред да ви почерпя - моите хубавици Джордана и Мариза стават на 1 месец!!!

Eто и няколко снимки, също и от едновременното кърмене, както бях обещала  Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155818

парола: 1234

Лек и приятен ден на всички! Hug

# 113
Здравейте колежки  Mr. Green

След една седмица ще ям софиййййййййска баница и боза ще пия, и таратор с копър ще си направя.  Laughing Някой поръчки някакви има ли?  Sunglasses

Allya, откъде си? Ние днес какво ще правим незнам. Мъжът ми е на работа до следобяда и после зависи какво ни се прави ще го правим.  Peace Simple Smile

Лени, успех в отслабването.

Отивам да си продължа ежедневните задължения. Лек и хубав ден на всички.

bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Фатааааа......страхотни са. Красиви са...и са оформени добре,колко големи се родиха?
За корема ти нямам думи. Много е напред, и е много голям. Фата, как ги ражда тез девойки? Евала !!!

Честит първи месец !!! Живи и здрави !!!

# 115
Фата, забравих да ти кажа, че от снимката с кърменето, децата ти ми изглеждат доста доволни и добре настанени.
И Маттео има същите бархетни пеленки. От БГ са ти, нали?  Laughing

bouquet

# 116
Уау, Анджи,честичко прескачаш до Бг,а?

Фата,честит ви 1ви месец  Heart Eyes Страхотни сте  Heart Eyes И какъв голям корем  Shocked

Наоколо съм  Crazy

# 117
Калче, ааа не, не мисли, че толкова лесни ми с отваря парашута. Една приятелка ще ми идва на гости след една седмица.  Grinning

# 118
Ето ме и мен, пак.

Фата Моргана, едномесечието си е сериозна възраст  Laughing Вече са научени основните неща за живота и от тук нататък само напред и нагоре! Бебетата са невероятно сладки. Еднояйчни ли са?

Аз също ще прескоча до България за седмица, очертава се всеки ден да ходя по лекари и зъболекри.
Няма начин - тук с тези срокове за прегледи и изследвания не се чувствам защитена - някои прегледи ще правя и в бг.
Ще имам и други, много по-хубави преживявания  - ще се видя с любими хора, ще посетя любими места...Очертава се голямо препускане. Затова започвам да тренирам ходене! Съвсем съм застояла тук, от къщи в колата и обратно.
А Софията си е дестинация ходеща - трябва да съм готова.  Намерих си прашасалите гирички и сега всяка сутрин мисля да правя бързо ходене по час. Пожелайте ми воля.

И аз си падам по Лаура Паузини, изглежда супер земен човек и има невероятен глас и талант.

# 119
Сега се върнах да прочета  Crazy

Гери,благодаря ти  Grinning при нас купончето ще е в понеделник,защото неделята тук е зает ден  Crazy ,но нищо де....важното е Марко да се забавлява с дечица Peace

Лени,захващай се сериозно...семейния автомибилен живот води до не закопчаването на разни копчета  Crossing Arms Ужас някакъв  Crossing Arms

Наоколо съм  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт