A tavolaa.....è prontooooo! или Мами в Италия - 4аст 67

• 20 080
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Italia, Palermo
Ама наистина пък егати друзьята де говорят такива работи в медиите, то май са повече дружки общи негови и на бившата съпруга. То аман от такива простотии без скрупули де ги пишат и с тия завещания- както се казва човекът още неизстинал в гроба, а те делби делят и змиичета бълват, много ми е гадно при такива случаи, мразя и тия светски хроники, списания и предавания от рода ме вбесяват. #2gunfire
бре, хора, преди малко е починал таткото на един наш приятел, и той от тумор, чудя се що народ си отива ежеминутно от тая зла болест, какво става с тоя свят не знам. Cry

# 91
 newsm78 Аз съм по-близо до мнението на Овчева ,но кой ли знае... Rolling Eyes
Залъкът е много голям и отворени усти да го хапнат колкото искаш.  Mr. Green

именно.
в крайна сметка ако е искал да се разделя с николета да се е разделил
ако е искал да си пренапише завещанието да го е направил
осигурил ги е всички.
на мен и първата му жена не ми е симпатична , да не си помислите нещо  Laughing
м/у другото в ибей се продавали тези картички, моито се раздават при погребение...

# 92
Здравейте момичета, поне веднъж на ден гледам да се разпиша  Wink Какви сладкиши сте завъртяли само, адски ми се прияде, а нямам време, че и с един превод съм се захванала... Само да ви кажа, тези сладкиши с плодовете стават още по-хубави ако на дъното на тавичката карамелизирате захар, отгоре намазвате с масло и после редите плодовете. Аз използвам и от компот и най-различни и се получават много ефектни торти  Blush Пък за пици не ми се говори, недейте така, че имам да свалям килца след раждането  Naughty
Днес сутринта тъкмо се наканихме да направим моряшкото "кръщене" на девойките и времето пак се развали. Дават го в неделя по-хубаво и дано успеем да стигнем до ветроходния плавателен съд, на 1 месец им е време да се качат на борда  Simple Smile
Чак сега се сетих, че някой преди питаше за правенето на български документи за децата. Аз май ще се откажа, трябва свидетелство за раждане с апостил и после преведено или в посолството от заклет преводач или в България със заверка от МВнР. Трябва и декларация от бащата чужд гражданин, че е съгласен децата да вземат българско гражданство. С всичко това се отива или в посолството (става адски бавно) или в общината по местоживеене  в БГ и трябва да се регистрира детето до 1 година иначе имало Санкция  Naughty Общо взето само като я прочетох процедурата и ми писна  Whistling Ако до една година си ходим в БГ ще се опитам да ги регистрирам, ако ли не само италианки ще си останат, а нашите да не се оплакват от демографския срив  Simple Smile  А, да ви похваля италианското посолство тук, да не повярваш при тяхната бюрокрация изпратихме всичко по пощата и вече ни върнаха паспортите, в които са записани децата  Flutter

Rolling Eyes  Един личен въпрос към Фата Моргана - ти да не се казваш Мария и да си работила към кол център за Италия, намиращ се в Холандия?? Че май света ще се окаже малък. Wink

Да А ти коя си тогава newsm78 Съпругата на Лео?

# 93

Ето го и моя дзвер като малък

# 94
 Wink  Не, но съпругата на Лео ми е приятелка, живеем в един и същ град и точно днес ми беше на гости и се разговорихме за форума. И тя пише понякога тук като има време. Понеже споменах за теб - ме питаше как се казваш?  Grinning
  Ето че света е малък!  Hug

# 95
  Тъкмо се чухме по Кю-то праща ти много поздрави и честито за бебетата!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 19:38 от Astrea

# 96
Леле, разконспирирана съм  Grinning Наистина светът е малък!!!
Специални поздрави на Гери и Лео тогава и мерси за пожеланията. Всъщност, след като ти написах ми дойде съмнението, че те имат син и дъщеря и то по-малки  Thinking

Моите бебки вечер по това време им е час за рев - първо едната, после другата, после заедно  Mr. Green Добре че нощем не караме по същата програма  Praynig

# 97
 И аз съм Гери, като нея . Wink
 Да, имат син на 8 год. и дъщеричка , която ще стане на 5 след няколко дни. Peace
  Ще я поздравя!  Hug

# 98
Момичета ,отплавам... Peace
   Grinning Утре се връща дъщерята ,имаме и рожденник- свекър ми в неделя - както Мишлето на Кала. Wink

На Марко , предварително пожелавам много здраве и весел празник. Heart Eyes Hug
Кала да го цункаш от мен!
  bouquet

newsm78  и понеже не знам дали ще остане време за нет - на всички приятен уикенд! Hug

Един музикален поздрав от мен!

http://it.youtube.com/watch?v=db1-IlnW2YY

# 99
Здравейте !!!

Чак сега успявам да пиша. Днес бяхме на педиатър. Маттео тежи вече 7 кг. Всичко му е наред. Доволна съм.

Мен в приготвянето на сладкиши хич ме няма. Харесват ми всичките ви произведения.   Wink

Миликс, Честито компимезе на Марги. Голямо станало детето. Със зъбките как сте? два ли спомена, че има засега?

Гери, приятно изкарване на вилата и много здраве на свекър ти. Хареса ми как се уцелихте с Фата Моргана. И ние така с Линдита след дълги години...много е приятно.

Този или следващия уикенд ще си купуваме диван. Идея си нямам какъв да бъде.

Приятна вечер.

Наоколо съм <по патент на Кала...къде ли е да се подпише>  Laughing

bouquet  bouquet  bouquet

# 100
  • Italia, Palermo
Ох, забравих компа включен, ако не съм ти отговорила, Анджи, сорри, не бях тук, макар и да резултирах на линия. Мерси за поздравленията за МАрги! Ние имаме два зъба- вампирче! Ама Маттео е голям мъж, бе! Цели 7 кила, само с 800грама по-лек от нас, а сте по-малки, бравос! Колко сте високи?
Ей, наистина много емоушън е да се засечеш с познати мами по света тук във форума!
Отивам да...ям, ура!

# 101
  • Torino,IT
Цитат
да ви кажа, тези сладкиши с плодовете стават още по-хубави ако на дъното на тавичката карамелизирате захар, отгоре намазвате с масло и после редите плодовете. Аз използвам и от компот и най-различни и се получават много ефектни торти  :blush
:

Да, по принцип е моят взет то4но от тази рецепта с карамелизираната захар на дъното, той и така се казва, карамелизиран сладкиш с плодове...Страхотно е вкусен  Hug

Браво 4е така сте се намерили с Гери, то тук ве4е освен с Анджи се намерих и с още една приятелка, но тя не е от 4ужбинския форум... Peace
Май вси4ки бг мацки сме тук в бг мамата  Joy

Весел уикенд а тутти, ние утре сме по пазари и на вино ло4ене, 4е в Калузо в неделя е празника на виното  Mr. Green

4ао... Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 10:18 от Lindita

# 102
  • Torino,IT
Мале, все аз съм тук....

Бонжур  Hug

Закуска моляяяя, е пронтооооо  Party

Приятна събота....  bouquet

# 103
Добро утро, италианки! Хайде на закуска! Как е времето при вас и какви са плановете за уикенда?

# 104
Линдита, по едно и също време сме приготвяли закуската  Laughing За теб разбрах, че ще дегустирате вино! Много добре! Аз от алкохол само вино пия. После да разказваш! Весело прекарване!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт