Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 503
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честит рожден ден на Алекс на Яни!
 newsm38
Да расте здрав, послушен и  щастлив!

Ние днес правихме прощъпулник. Не знаех, че трябва да е сряда или неделя. Rolling Eyes Ема хвана една пяна за коса Mr. Green Явно фризьорка ще става. Heart Eyes После, обаче, размисли, хвърли пяната и си взе една волейболна топка. jump Останалите неща дори не ги погледна. Thinking Питката аз я месих сутринта, много хубава стана. Blush А иначе ние го правихме следобяд само с едната баба и кумовете и бях сервирала кафе, бисквитки и ядки.

Бомболина, Ема си проходи на цяло стъпало и така си стъпваше от самото начало, но познавам други деца, които ходят на пръсти все още, а са по-големи. Не мисля, че е притеснително, все някога ще проходи. (и май по-добре по-късно Tired ) Но, наистина ако се притесняваш, питай за ортопед. Hug

Ето и 3 снимки от събитието. Нещо мъжът ми се изложи като фотограф, ама здраве да е... Simple Smile
А ето и питката, че съм много горда с нея. Blush Blush Blush

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 23:57 от _миринда_

# 151
Аз ли съм първа newsm78?
Ай де, да честитя РД на Радостин на мама Габи  bouquet!Да е жив и здрав, много послушен и много да радва мама и татко  bouquet!

# 152
  • Стара Загора
Честит рожден ден на всички рожденници днес и на патерица от вчера Heart Eyes да са живи и здрава, послушни /не да слушат с едното а с целите си две уши Mr. Green/ Да растът безгрижно и щастливо Heart Eyes
От вчера си имам и християнче. Слуша...ама не много..обещах му да го дам на дядо поп ако не слуша ама баща му не ми даде да го оставя там Twisted Evil На партито послучай РД-то си пък скочи в тората и имаше торта от вътрешната страна на коляно си чак Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175419&photo=1
Слави вече се пусна и прави сам по няколко крачки та в сряда сигурно ще правя пита и аз...точно четох из готварския форум за някаква питка-хризантема...ще се пробвам да я направя, че нали съм ръкунки в гъзунки Crazy

Аз като видна клюкарка да изколадя, че КикиНики е в розово Mr. Green Ще имаме мома  Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 10:07 от Хера

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ,АЛЕКСАНДЪР И РАДОСТИН.ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ,ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ.

ЧЕСТИТИ РОЗОВИ НОВИНИ НА ЕВЕЛИНКА И КИКИ НИКИ

# 154
моля ви споделете тревогата ми http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225819.0

...

Hug

# 155
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на мацката на мама Маца

# 156
Честит рожден ден на Вики, само да радва мама и тати!

# 157
Честит рожден ден на Вики на мама Маца !!!
Да е здрава и щастлива!!! И всички да я слушкат   love001

Честито на патерица на Александър и Радостин!!! baloni happy bd

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 08:37 от KOTE

# 158
Дано брат ти се оправи, ще се моля за него Praynig!

# 159
  • София
Честит Рожден Ден на Вики на мама Маца! Много здраве, късмет и щастливо детство!

Честит Рожден Ден и на Александър и Радостин (на патерици)!

# 160
Честит 1ви РОЖДЕН ДЕН на бебе Виктория на мама Маца! newsm59Бъди здрава,палава и щастлива!Много радост в детските ти очички! Two Hearts
Честит 1ви Рожден ден на бебе Ива на мама Didi 81! nbirthdayРасти щастлива и бъди гордост за мама и тате! Heart
Честито и на бебе Радостин!(на патерица)!

# 161
Благодаря ви мамчета за вниманието и за чудесните пожелания! Hug
Дай Боже да ни е жива и здрава!Това е най-важното и напълно достатъчно да ни прави щастливи!

Почерпете се за нейно здраве и още веднъж: БЛАГОДАРЯ!!!

Почерпката малко постна стана,ама толкова са ми способностите в тази област... Embarassed

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА И НА ИВА[/color]![/b]
Да расте здрава и щастлива,за радост на мама и тати!!! newsm59

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 10:37 от matsa_gk

# 162
Ч.Р.Ден на бебе Вики днес-да е жива,здрава икрасива ,а с мама и тати мнооого щастлива.Ч.Р.Ден и на тези които съм пропуснала Александър и Радостин.

# 163
Честит рожден ден на Вики, Ива и Радостин (на патерици)! Много здраве и щастие за тях и родителите им. И весел празник.

Лови, браво за инициативата! Аз като учителка си признавам, че нямам акъл и ентусиазъм за тия неща от всички простотии дето се изсипват срещу и в съсловието. Добре е, че има такива като теб. Hug

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 12:05 от Румена

# 164
  • Някъде в Европа...
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на всички дечица, навършили една годинка! Да растат здравички, да радват мама и тате!

Боболина, не се притеснявай за ходенето, и ние сме от балетистите Simple Smile. Ама няма човек, което да ходи на пръсти нали, все някога ще стъпят на цяло стъпало Peace
Теди, Миринда, браво на вас, страхотни са питките Hug. Сериозно се засрамих, аз съм много вързана в ръцете.., ами дано прощъпулника е тук, в Търново, та баба ми да омеси една питка на пра-внучето си Embarassed
Лови, поздравления....

Ние сме вече на търновска територия.  Пътя мина добре. Утре ни е рождения ден..., обаче купона ще е в неделя, когато и татито ни е тук. Утре ще отбележим само аз, Ради и баща ми с една малка тортичка и ще се чукнем за здраве , а истинката торта ще е в неделя. Днес му взех храна от тукашната кухня- хареса му, което си е голямо облекчение за мен, само където количеството е по-малко, а цената 2 пъти по висока, но е много по-добре, отколкото аз да готвя, все пак  Grinning. Направихме и първата разходка в парка, имаме си и приятелчета вече....

Това е от мен! Много целувки!

Общи условия

Активация на акаунт