Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 508
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ  ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Слави на мама Хера! newsm38Нека детската ти yсмивка стопля винаги сърцата на родителите ти и им напомня за този специален ден! newsm59
Честита ти розова новина,Евелинка   bouquetПожелaвам ти да бъдеш най-щастливата мама на света!
Херка,моля те след  като се освестиш от кyпона да изпълниш молбата ми да ни прибавиш към списъчето(данните ги има в списъка на предната темичка  от еli gu).

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 09:46 от assia75

# 136

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА СЛАВИ!

Да расте здрав,весел и щастлив,да растат радосттта и усмивките,които носи на мама и тати!!!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 23:26 от matsa_gk

# 137
Да се отчета и аз набързо след консултацията вчера
9700 гр и 74,5 см Вече сме към отбора на шишковците, за 1м 1,600 гр е качил.. Simple Smile

Днес ужасно ме боли главата, май ще я отрежа..А имам толкова много работа

# 138
  • Виена
Здравейте  Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден на всички сладки бебоци който вече навършиха 1 годинка.Да растат винаги здавички и щастливи  Heart Eyes

Честит Рожден Ден и на бебе Александър!  Heart Eyes

Мамчета,ние се завърнахме в понеделник,но нещо нямам никакво време да влизам във форума.Чета набързо и все не ми остава време да се разпиша.Голяма лудница е този мой бебок  Crazy.
 Утре ще му правя прощъпулник и доколкото четох и се рових и разпитвах,разбрах,че трябва денят в който се прави прощъпулника да е сряда или неделя,че трябва майката да омеси питката (утре ще съм голям цирк).Искам само да попитам мамите които вече са правили,какво друго да предложа на гостите за хапване,дайте някакви идеи  Praynig.

# 139

Честит първи рожден ден на Александър !Желая му здраве весело и безгрижно детство и да носи само щастие на мама и тате!
Днес сме кръстници на най-добрата ми приятелка Саши е командирован от вчера при майка .След малко тръгвам да ме правят хубава после ще има  снимки.

# 140
Честит рожден ден на Алекс! Да е здраво и щастливо дете и да радва мама Яни!  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Честит рожден ден на Александър! Желая му здраве, весело и безгрижно детство и да носи щастие на мама и тате!

# 142
Честит първи рожден ден на Алекс да расте жив и здрав и да радва мама и тате много Hug Hug Hug
Вени и макия го записах на кухня но не смея да я давам винаги понеже е много капризен и после не иска нищо друго и на обяд яде пюретата на Гербер.Иначе следобед му давам кремчето и него го харесва.Изяжда от обедното меню към 150гр. максимум.Иначе кухнята не е чак толкова лоша ама има и кофти яденета.И за това предпочитам да не рискувам.

# 143
  • София
Здравейте и от нас.
Честит 1 Рожден ден на Александър! Да е здравичък и да расте силен, умен и чаровен.
BOMBOLINA, Косето проходи на цяло стъпало, но моята племенница беше само на пръсти. Препоръчваха И масажи на стъпалцето и отзад на крачетата. Не се сещам точно какви, но мога да попитам Вуйна. Сега е мацка и половина, а тогава и се смеехме, че ходи като балеринка. А на Косето дружката по- принцип е по- ниска от него, а на всички снимки са равни newsm78. Когато се загледах защо е така , ами тя е на пръсти Laughing.
KOTE, ей това е наддаване Party. А нашата педиатърка каза да ходим вече на 3 месеца, че не наддавали вече толкова.
Tedito_799, задължително ли е майката? Аз съм чувала, че може и друг, но да е със живи родители. А аз като не съм  newsm78 мога ли да я омеся?
mama toni, много е порастнала принцесата.
Pats, не сравнявай нашето време и тяхното. Няма нищо общо, аз съм се отчаяла от обучението на малките и от начина на преподване. Няма да ти казвам ти сама ще видиш за какво иде реч. Аз бях бясна в първият уч. ден. Събудих се с мисълта да направя тържество на децата. Как newsm78, как, ще купя сладки, балони, сокове и нещо малко за подарък. Звъня на класната и тя ме отряза. Щяли да стачкуват и децата нямало да се качват в стаята . Питам се, защо трябваше да развалят тържеството на най- малките- първокласниците. Тогава ми хрумна да набера здравец от градината и да го направя на букетчета. Реших и да купя по един балон и една химикалка, която да вържа при здравеца. Но бяха затворили пътя за спийдфеста и едвам се добрах до у-щето. Минаха само със здравец, но така се зарадваха. Особено момичетата си шушукаха, " хей, виж това за нас ли е? И така им светеха очичките, а на мен ми стана толкова топло на сърцето, че успях да ги зарадвам  Heart Eyes. И по улицата като видех дете давах от букетчетата. Колко малко ми костваше и как променях настроението на децата. Понякога не се замисляме за тези малки жестове ( особено педагозите), а всичко ще ни се върне един ден.
Изчезвам, че се увлякох  icanfly

# 144
Lovi ще се радвам да питаш вуйна ти,защото честно казано ми е малко притеснено.Благодаря ти предварително Hug.
Има ли и други като нас балеринки?
Честит рожден ден на всички празнуващи бебоци.Много да радват родителите си и да изживеят едно безгрижно детство без никакви болести.

# 145
Честит рожден ден на Александър на мама Яни!Да е жив и здрав,много весел,щастлив и послушен! newsm59
Лови,дано има повече хора като теб!Наистина колко малко е нужно понякога!Браво от мен! smile3501
Теди,добре дошли! Хубаво да си изкарате на прощъпулника и да разказваш после,че на нас ни предстои! Hug

# 146
Честит РД на Александър  bouquet!Да е жив и здрав и много да слушка мама и тати  bouquet!

# 147
Включвам се само за малко,че камарата с дрехите за гладене ме очакват.Първо да ви се оплача,че при нас мъките със зъбчетата пак ни почнаха.Този път към среднощните бyдения се прибави и спад на апетита.Понякога едвам yспявам и да я нахраня,то е едно въртене на главата,едно стискане на yстата-явно доста я мъчат зъбчетата.Като изключим това става все по щyра...
Маца,разгледах ви снимките-много сте сладки и хич не ми се виждате малки откъм кг.Вяра на 10м. беше 8.200кг,сега като я заведа ще я видим колко е качила и ще пиша.Не само Вики е финна,и ние сме така,все пак са дами.
Лови,искренно ме трогна със изненадата,която си подготвила на дечицата.Това ме кара да вярвам в любовта и доброто на хората.
ВOMBOLINA, и Вяра стъпва на пръсти.Така е даже и като е със проходките,но и кака и така проходи а после от само себе си стъпа на цяло стъпало.Така че споко,ако все пак ти е притеснително можеш да поискаш направление за ортопед.
Забравих да честитя на бебе Александър 1 рожден ден!Бъди жив и здрав и много радвай мама и тати! nbirthday

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР!   bouquetДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ И МАМА И ТАТИ МНОГО ДА ГО СЛУШАТ!!!

Ася,благодаря ти!В общи линии се поуспокоих.Абе важното е да са здрави и жизнени,пък колко килограма са...Аз виждам,че Виктория си хапва доста добре-омита всичко от кухнята,че и отгоре.А за това че не наддава-ми тя не се спира бе...голямо шило е.За 2 секунди не остава на едно място.Значи квото хапне,всичко е изгорено на момента.  #Crazy
И нас ни мъчат едни зъбииии-ръцете ни до лактите са в устата,точим едни лиги,а през нощта е направо ад.Добре че днес пекна малко,та излязохме на разходка.Два дни в къщи направо подивя,а днес изглеждаше като държана на въже-откачи от кеф:

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 23:16 от matsa_gk

# 149
  • Виена
Хайде пак аз  Crazy
 miki m  Hug мерси,мерси.Ще разказвам  Simple Smile
 Лови ами незнам да ти кажа,аз четох на доста места,че трябва майката да я омеси и реших да го спазя това поверие ли е какво е,дори и да не става после за ядене,важен е жеста.
 Аз в момента я чакам питката да се опече.Доволна съм от резултата преди да я сложа  Flutter.Направо се учудих на собствените си умения  Whistling.
 Ето и една снимка :.
След малко като се опече ще я снимам пак  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт