Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 506
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден ден на Слави, да е здрав, палав и усмихнат!
Честита новинка за момиченце на Евелинчето - много се радвам!

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО ЗДРАВЕ!
 nbirthday   party041   ura
Хера благодарим за почерпката, страхотна е !
Днес пак ще дивеем в къщи, но така май ще е вече  Sad. Двамата с моя син се караме кой да ви пише  Grinning.

# 122

newsm59  GiftЧестит Рожден Ден на Слави! Желая ти, здраве, щастливо детство и много усмивки!!!  ura

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИК ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ХЕРКА И ВСЕ ТАКА ДА ТЕ РАДВА. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Евелинка браво за страхотната новина.Пожелавам ви много прекрасни мигове заедно и едно леко добременяване. Hug Hug

# 124

Ч.Р.Д.на Слави.Да е жив и здрав с безгрижно детство.

# 125
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Слави! Да е много здрав, палав и да радва мама и тати!
Херка, благодаря за хубавата почерпа!  Hug
Честито и на Евелинка за хубавата новина!  bouquet

# 126
  • София
Честит рожден ден на малкия Слави! Да порасне голям мъж, да има безгрижно детство и само да радва мама и тате!

Честито и на Евелинка за хубавата новина! Лека бременност!

# 127
Честит рожден ден на сладура Слави!
Честито и на Евелинка и на батко Благун за розовия щъркел! Направо, мила, не ми се мисли как ще се справяш с две фурии в къщи, но ти желая успех!

Ние май нямаме поражения от падането, освен гузна съвест и чувство на вина у мен. Стела отдвавна е забравила за случката и си е същия злояд бяс. Вече взимаме храна от кухнята и засега изяждаме около 1/2 от второто и пак толкова следобед от десерта - инфо за Мира  Simple Smile (м/у другото вие, Мира по колко хапвате, на кухня ли сте). Все още е хремава, но то май няма начин да мине бързо хрема  Confused Доста я тормози този нос, ама какво да се прави, пръскаме Стеримар и чакаме да мине от самосебе си най-вече.

# 128
ЧРД, СЛАВИ!
БЪДИ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И РАСТИ БЕЗГРИЖНО!!

# 129
ЧРД НА МАРИЯ, АННА И НИКОЛА! /на патерица/
Да са много здрави и с голям късмет!!

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НА ФИЛИП, АННА, МАРИЯ И НИКОЛА!!! Да са здрави, щастливи и да мечтите им да се сбъдват. А на мама и тате - здрави нерви.

Евелинка, честито!
Лови, браво за издръжливостта. Очаквам и Аир да се похвали окончателно.
Фрики, аз още редувам - постно и месно. И когато давам месо, гледам да няма мляко заради желязото. Сигурно още поне месец така ще ги редувам.

Нека болните да оздравяват бързо, че не си е работа по доктори и да е зле човек.
Лек ден на всички!!!

# 131
Честит рожден ден на Слави! Да радва мама Хера и да расте здраво и щастливо дете!

Момичета, благодаря ви за хубавите думи и пожелания!  Hug

# 132

Честит първи рожден ден на малкия агресор Слави с пожелания за едно безгрижно детство с много игри![color=magenta
Четита прекрасна новина и на Евелинка.
Момичета имам една питанка-вашите палавници как точно проходиха,ходиха ли на пръсти в началото?Моника въобще не иска да пристъпва на цял крак и незнам въобще как точно ще проходи.Иначе и ние сме добре,от една седмица си хапваме и кухня и съм много доволна почти всичко си изяжда.
Хубаво да нацелувате мъниците и да няма вече болнички все пак РД ни чакат.
Аз също съм навита за общия РД,трябва обаче да си уточниме точни кои ще ходят за да може да се резервира евентуално някои клуб.А исках и да ви питам точно какви подаръци ще купуваме и на каква стойност.Ами това е засега от нас и много гуш на бебоците. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
  • София

Честит рожден ден на Слави!
Да е здрав и палав! Да радва мама и тате, пък те да му "купят" сестричка  Laughing

Привет, момичета!
Аз чета редовно, ама нямам какво да ви напиша, защото не съм я виждала 2 седмици...Сега съм в първи клас и серозно се замислям как аз съм се справяла някога  newsm78 (толкова ли отдавна беше????) Ма сега едни сложни системи, допълнителни помагала...сборник по математика за 1 клас виждали ли сте? Аз видях...сега ще купувам  #Crazy ) Лудница ви казвам! А моето синче продължава да обяснява, че  "днес в детската..." още не е свикнал, че е ученик, че трябва сам да си събира нещата...
 Много хубави новини от Лови и Евелинка, браво, момичета! Дано всичко със всички се подреди на добре! В този ред на мисли-някаква информация от Оска и Дидитачу за техните слънчица? Нещо се позагубиха.
 Чао от мен, желая ви здраве, здраве, здраве и пак здраве! Дано се разминем с поредната серия вируси! ( Идано има зима, че да ги изтрепе, а децата да видят сняг!)

bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Охххх колко е хубаво и празнично в месеца(ите) на рожденните дни.Сне търпение чакам и нашият. Кари е вече добре и иска постоянна занимавка.Ако седна за малко на компа и се почва едно мрънкане и иска да ходя при нея на земята.А ето и най актуалната и снимка за да я видите колко е пораснала:

Общи условия

Активация на акаунт