Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 505
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Откъм Варната
Честит рожден на всички рожденници които пропуснах да поздравя тез дни и на Слави, пожелавам им безгрижно и щастливо детство

# 106
  • Варна
Честит Рожден ден на Слави на Хера!
Да расте здравичък, умен и много палав! Wink

Честито и на Анна, Мария, Никола и Филип (на патерица)!

Евелинка, браво за момата! Да ти е жива и здрава и да не ти създава никакви проблеми. Hug

И ние сме добре. Mr. Green Днес, в това гадно време два пъти излизахме. ooooh! Дано не съм си простудила детето. Бяхме и на консултация - 9,500 кг. и 77 см. е момата. Flutter Доволна съм от мерките. Grinning Днес проби и зъбче номер 7, в очакване сме и на номер 8, дано да е скоро. Ема вече не иска да я държа за ръчичка. #Crazy Добре че са каишките, че иначе досега да се е пребила 100 пъти. Whistling Като се умори да ходи и имам чувството, че й прави кеф да си виси на тях, а аз само се мъча да я изправя. Tired
Айде, отивам да гладя по нощите, че детето няма какво да облича вече... Crazy

# 107
  • Варна
Честит рожден ден на Слави!Да е жив и здрав , да се радва на безгрижно детство и да е все такъв агресор! hahaha

# 108
Честит рожден ден на Слави, да е жив и здрав  Hug

Да продължава да подлудява майка си  Hug да расте все такъв чаровник  Wink

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ!ДА ЛУДУВА МНОГО  и много да расте и да радва мама и тате! nbirthday
ЧЕСТИТО ЕВЕЛИНКА ЗА МОМИЧЕНЦЕТО!ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ТЕ РАДВА! 4470
Моят САШИ още дреме ,а аз от сутринта съм запретнала ръкави и wash hang 1ironing 1dishes,абе тия задължения май цял живот няма отърване от тях,ама няма как newsm03.
Вчера с дзверко сме били цели 3 часа на разходка по обяд,добре че се движех с количката че иначе щях да умра от студ,той си заспа щом го изведох,а аз............
Бях опаковала като чели е зима идва,и най-интресното в градинките дето ходихме бяхме единствени смелчаги излезли на вън. newsm03
Момичета правите ли на малките сладури копончета на рождените дни,как ги празнувате?

# 110

за Слави на мама Хера. Да расте здрав и весел !

Диването го мъчат зъбите, сега уж спи ама не мога и в банята да вляза от всеки шум се стряска  ooooh!

Маца, ние пак ще ги придруважаме в морската, но поне да не сме нагъзени Whistling, а да си пием кафенцето.

# 111
Честит рожден ден на Слави!Да е жив и здрав , да се радва на безгрижно детство и да е все такъв агресор! hahaha

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
Евелинкааа много се радвам че ще си имаш и момиченце ,браво но най важно е да са ти живи и здрави Hug Peace
Честит рожден ден и на Слави / и на всички на които съм пропуснала да честитя/,да сте ни живи и здрави мили дечица ,и много да радвате мама и тате

# 113
  • Стара Загора

Благодаря ви за пожеланията момичета Heart Eyes

# 114
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

newsm59 на Слави! Heart EyesДа расте здрав и силен мъж и винаги да се гордеете с него![/size]

# 115
Честит РД на Слави на мама Хера!Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!

# 116
Честит първи рожден ден на Слави!Много усмивки, блеснали от щастие очички и палави детски игрички!

Евелинка честито розово щъркелче !Следващият път близнаци Mr. Green

# 117
  • Някъде в Европа...
Честит рожден ден на Слави, да е жив и здрав  Hug

Да продължава да подлудява майка си  Hug да расте все такъв чаровник  Wink

# 118
  • София
ЧеститРожден Ден на Слави! 666333333333666666ггггггггггггввввввввввввббббббббб. ( това е от Косето) Да е много з
драв и все така чар
овен и много щастливо детство. 88888888888444444444. А на мама Хера, много здрави нерви и крачета да тичка след него newsm51.

Евелинка, страхотна новина. Аз нали съм в мъжко царство и се радвам на всяко цветно попълнение  Heart Eyes Hug.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 12:00 от Lovi

# 119
Здравейте!
Най-напред Честит рожден ден на Слави!Да е жив и здрав,да порасне голям и да си е все същия чаровник!  ura Херка,мерси за почерпката!Страшна е!

Ама наистина съм се шашнала от тия изпити! #Crazy matsa_gk ,скъсаха ме на кормуване,листовките съм взела с една грешка.Карах точно сто метра,пропуснах един знак и.... red Знаеш ли и моя мъж не е при нас за няколко месеца и сме сами/е,пре нашите,де Mr. Green/ Много е гадно,нали!А,той между другото е във Варна.Колата е при мен,ама кво от туй... hahaha Хайде хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт