Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 501
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от нас Hug

Най-напред благодарности на Хера за темата  bouquet, защото сега влизам и
 newsm59 [size=14pt]на Филип от вчера, на Мария, Никола и Анна![/color][/size] Да растат здрави, послушни и обичани Heart Eyes

Вале, дано бързо се оправи Мими и да празнувате весели всички!
Лови, браво на вас  bouquetМного се радвам на такива новини!

Ние пък днес бяхме на консултация и Криско е станал великан - 11.500кг и 77,5см EmbarassedИ общо взето до преди малко бях притеснена за килограмите, но понеже му забелиха и пишлето,  досега вкъщи беше ад и ревах с него. Милото дете, така пищи като пишва и сега по чудо го приспах и слушам че преревава и насън....

Аз също напоследък нямам много време - сега се опитвам да стягам багажи, една седмица не се спрях и вкъщи - скоро ще ви черпя за собствено жилище!

Оставям ви засега и никакви болести Naughty

# 91
Здравейте и от нас Hug
Честит рожден ден на всички  празнуващи своите първи рожденни дни.  bouquet  bouquet  bouquet
Ние вече сме добре малкия се оправи.Всъщност ни се размина с малко хремичка и леко зачервено гърло.Иначе с храненето е някаква мъка.Просто ще се поболея.Не мога да издържам на това напрежение. CryНо какво да ви се оплаквам няма смисъл. ooooh!
Вени много съжалявам 1за това което сте преживели много е неприятно наистина.Дано да оздравеете по-скоро Praynig
На всички болни бебчета пожелавам скорошно оздравяване Praynig Praynig
Лови радвам се че сте победили най-сетне тая алергия. Peace
За общия рожден ден и аз съм съгласна просто ми се щеше да го направим и с татковците какво ще кажете.Че не ми се влачи по тая прашна София сама по автобусите.
Майка ми е при мен за сега но като си тръгне просто не знам как ще я карам.
Иначе с апартамента поне нещата вървят добре.Може би до края на месеца ще сме вече там стига с тока и водата всичко се нареди.
Ами това е засега от мен.  bouquet

# 92
  • Някъде в Европа...
Ели, ей позна си за кг Laughing. Ами пишлето.., ние също не сме доникъде с него, малко ме яд и на педито защото тя нищо не правеше досега #Cussing out, а миналия месец ми вика, че явно ще го цепнат. Тя ли ви го опъна? Нашето едвам едвам е отворено Confused

# 93
  • Стара Загора
Честит първи рожден ден на малчовците  bouquet  bouquet
Слави е невъобразим...аз съм ужасна...у нас е лудница Twisted Evil
Ели мерси за вчерашното проучване...не успях да ти отговоря защото бяхме на РД на едно септемврийче и като се върнах Слави толкова беше изтощен, че заспа и тогава нали не пиша та...Днес те дебна почти цял ден но явно си си изключила скайп-а. Айде чакаме почерпката за новото жилеще  Mr. Green Целувки на малкия Криско. Heart Eyes
За килата - 10 510кг и 80см. сме ние
За пишлето - забелихме го август месец при уролог Flutter
Слави от снощи се пусна...прави по няколко крачки сам. Хили се като кифла и бяга като пиян морков между мен и баща си Mr. Green

# 94
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Никола,Анна и Мария!ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ДОБРИЧКИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!
 newsm59  Gift newsm38  ura  Party Time  4uu  costumed034 newsm18
valka77,много съм доволна от църквата в Кючук Париж.Казва се "Света Троица".На нас ни е много близо -на 5 минути от вкъщи.Подариха ни Детска библия и всичко мина много добре.Освен това има страхотна градинка,в която направихме една малка фотосесия  Wink след самото кръщене.А и не се доплаща допълнително,когато внасяш фотоапарат /в повечето църкви в Пловдив се доплаща допълнително/.А ние бяхме "скромни" и внесохме само 3 цифрови и един обикновен фотоапарат. Grinning
Можеш сама да се убедиш,като видиш снимките от кръщенето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169450
До скоро на всички!

Приятна вечер!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 18:57 от simona06

# 95
Момичета, бързам да ви се похваля, че ... Всичко с бъдещата ми  ДЪЩЕРИЧКА е наред. 100% ще си имам момиченце. Не знам на кой свят съм от щастие! stork-girl

# 96
  • Стара Загора
Ако щеш ми вярвай но точно преглеждах вашата темичка - февруарската да не би да съм пропуснала пола на бъдещото ви бебче Hug Честито ви розово щъркелче Heart Eyes

# 97
Честито Евелинка, еййй хубаво да ги нашарите значи ..
Искааам и аз, но след 1-2 години, че бабите са ни далечко

Ей влезнах да се пофалиме, че чадото прави по 3-4 крачки самичко, водя, водя пускаам и гледам.. Според мен се усеща, че е сам и сяда на дупе.
Сега се съгласи да го "водим" за  ръкава.. Мъжът ми се сети, че на едни приятели детето проходи със щипки за пране закачени на раменцата hahaha

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 19:05 от KOTE

# 98
  • Някъде в Европа...
Евелинка, честито! Това е най-голямото щастие и момченце и момиченце! Браво на майстора  Wink Mr. Green

# 99
  • Варна
Евелинка , честито ! Това си е супер - момиченце и момченце! Хайде нека всичко е наред и леко бременеене!Честит рожден ден на Никола,Анна и Мария!Весело и безгрижно детство!

# 100
Евелинка,честито!
Направо ти завиждам благородно за смелостта за второто бебче. Аз нямам тази смелост,защото малкия направо ме подлудява. Но да ми е жив и здрав  Praynig. А моя мъж е много навит за второ и то- момиченце  Simple Smile.

# 101
Евелинка-честито!Страхотно да си имаш от двата вида и на мен ми се иска да е така ама доста по на татък.За сега полудявам с едното представям си с две ooooh!
Пожелавам ти леко брменеене и много положителни емоции  bouquet

# 102
Честит рожден ден на малките палавници Никола,Анна и Мария!Да растат здрави и щастливи!  party023
Евелинка,и от мен ЧЕСТИТО! Да сте живи и здрави с малката девойка!И леко бременеене! Hug
mila71,sleepy,ВерчИтУ,благодаря ви за отговорите.Значи заедно ще ги чакаме тия зъбки.Хайде така и така са закъснели,дано пък да са здрави/и много леко да избият/ Wink
matsa gk,много готини снимки,а коментарите са направо за в."Стършел"  201uu
Лови,браво на вас!Да сте здрави и да забравите какво са това пъпки и алергии Wink
Ние много играхме тая вечер и сега спи.Ама снощи се почна от 12 и пак я взех при мен да спи.Резултата е - ни аз наспана, ни тя Tired
А,днес ме скъсаха на листовки  Sob ама...ще е по-спокойно по улиците още малко... Mr. Green
Хубава вечер на всички.И да сънувате вълшебни сънища.  sleepuu

# 103
Честито за момата,Евелинка!Чудесна новина-по един брой от двата модела  Mr. Green Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и една прекрасна малка госпожица догодина!
miki,радвам се,че са ти харесали снимките,а относно коментарите-това измисли тъпата ми глава,а за някои бая се затрудних  newsm78
Що се отнася до листовките-не се кахъри толкова.Аз като ги взех от първия път пък-голям келепир-скъсаха ме на кормуване.Е,после го взех,взех и книжка,сега пък колата продадохме.Чакам супругът да се върне с "голямата пачка" от Малта,че да купим друга.Имайки предвид,че се връща чак декември,ми се струва че ще трябва да карам един опреснителен курс,преди да се кача да карам.Пожелавам ти успех на поправката!
КОТЕ,че той Мишо с тия 3-4 самостоятелни крачки,тъкмо до вкъщи да дойде.Сега остава и Виктория да се пусне за 3-4 и направо самосиндикално в Морската. newsm49

# 104
  • -
Евелина страхотна новина!Леко бременеене до края и живо и здраво бебче! Hug
Ние си имаме баба/нали ще правим кръщене в събота/и има кой да тича подир Мария Mr. Green
Симона аз също живея в Кичука/от 11г,с изключение на 6месеца,когато бях в Тракия и се запознах с форумските мами"тракийки" Hug/венчана съм в тази църква,по-скоро питах за самата церемония по кръщенето,но разбрах че сте доволни,надявам се и ние да останем Simple Smile
Лови чудесно е че можете да си хапвате вече всичко и сте преборили алергията Peace
Честит рожден ден на Никола и Анна! newsm59  Party Time  ura

Общи условия

Активация на акаунт