Да растат весели и щастливи, заобиколени от обич и грижа!!!

На гордите родители честит празник и много щастливи поводи! 
. Иначе от медицинска гледна точка има значение да не е дезориентиран и замаян от падането и затова да не плаче. Моят Благун вече е ветеран в падането
.
), така че днес вместо мама или баби ще го гледа татко му. Голям експеримент ще е, после ще пиша как синът се е справил с баща си, защото съм почти сигурна, че в офиса ще е много забавно
.
!
.
. Сложиха ДТ и полио( нова с умъртвен щам) и сега чакам да видим, дали ще има реакция. Няма Т и това е добър знак. Размина ни се Пентаксима, а толкова исках да сложим от него. За съжаление никога няма да му слагат коклюш и това автоматично изключва останалите варианти. Отписах го от кухнята за алергични деца и го записах в обикновенна. За моя радост прие храната и си личи и по мерките. Още не изяжда цяло бурканче, но тъй като не знам колко кърма изяжда явно му стига и не настоявам.
Да растат здрави, лъчезарни и да носят много радост на всички около тях!
Днес секретите й са зелени, дано вече са на привършване 

!Много здраве и весели игри!!!
. Дано поне спре да вали, че да слезем за малко пред входа иначе ще се побъркаме затворени 

Милата много е нервна вечер, добре че спи и не ни мъчи, но заспива трудно, не иска да яде. Не знам как ще я караме, а и кой знае кога ще пробият 
Е, вече и ги обувам

те се прибраха в началото на лятото в София
. Не съжалявай за Пентаксима, важно е детенце да е добре