Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 498
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Анна, Никола и Мария!

Да растат весели и щастливи, заобиколени от обич и грижа!!!

newsm59

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 76
  • -
Момичета благодаря ви за пожеланията! HugМоята рожденичка сега спи,а мама ще бяга пред блока да вземе храната от кухнята...Ето да се почерпите за наше здраве-AIR Heart Eyes Hug

# 77
ЧЕСТИТ 1ви РОЖДЕН ДЕН на малките ни сладyри Филип,Никола,Анна и Мария!Бъдете живи и здрави малки палавници,желая ви дни изпълнени с веселие,игри и много детски смях! newsm59На гордите родители честит празник и много щастливи поводи!   bouquet
Ние сме добре,днес Вяра става на 11месеца и остават броени дни до нейния първи рожден ден.Днес трябваше да отидем на консyлтация,но есента ни изненада сред поредицата от слънчеви и топли дни и ще я отложим засега.Иначе сме добре,възвърнахме първоначалния си нощен режим и вече не се събyжда на половин час,а както и по рано по два пъти на нощ.Явно проблемните нощи си е било само от зъби.Вече за разнообразие хапва сyтрин и кyс-кyс и вече и харесва.Сега по цял ден сме си самички,понеже кака и вече е на градина и много ни липсва.Вяра и тя yсеща нейното отсъствие и често повтаря ка-ка и я търси с поглед.Вечер обаче като си я прибираме от градината радостта и на двете е огромна.
Исках да ви питам:давате ли жълтък и дали всеки ден или през ден.Аз и давам от седмица и засега през ден.Това е засега,като минем през консyлта ще се отчетем.Лек ден на всички мами и бебоци! Hug

# 78
Честит рожден дена на Анна, Никола и Мария! Да растат здрави и усмихнати деца за радост на мама и татко!

Ейрче, може да не е заплакал защото не го е заболяло  Wink. Иначе от медицинска гледна точка има значение да не е дезориентиран и замаян от падането и затова да не плаче. Моят Благун вече е ветеран в падането Twisted Evil. Толкова синки има, че някой път си мисля, че ще ме обвинят, че в къщи го ступваме. Мъжо вече и към това е склонен да прибегне, особено както от време на време се е научил да ни се хили и да прави напук Rolling Eyes. Дете с характер Tired.
Днес дребчо е на гости в офиса на баща си. Сутринта бях на курс и следобед отивам при Марков на ФМ (стискайте палци да ми каже пола  Praynig), така че днес вместо мама или баби ще го гледа татко му. Голям експеримент ще е, после ще пиша как синът се е справил с баща си, защото съм почти сигурна, че в офиса ще е много забавно Thinking.
Лек ден и много  Hug!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 18:24 от evelinar

# 79
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНА,МАРИя И НИКОЛА.ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ДОБРИ4КИ И ДА РАДВАТ МАМА,ТАТЕ,БАБА И ДЯДО

Валка,стискам палци да се оправите бьрзо и да празнувате щастлив рожден ден.
Вени,отиди на лекар,за да прецени то4но.Дано уплахата и на двете мине скоро.Нагуши я хубаво.

# 80
Честит първи рожден ден на Анна, Никола и Мария! Желая им щастливо детство изпълнено с усмивки игри и бели!

И Сашко успя да се разболее само с хрема е ,но нослето му е разранено милото ми .Миналата седмица ходихме на консултация и мерките ни са 10400кг. и 80-81см.Става все по -лаком от 5 храненията ни вече са 6 .За РД на самата дата ще го празнуваме семейно след това по форумски и после мама ще празнува по женски.
Всички болни бебчета да оздравяват!!!!!

# 81
  • София
Честит рожден ден на Филип от вчера и на Анна, Никола и Мария! Много здраве и щастливо детство   party006 newsm59  party006
Честита кръщелница на Хера.
Успешна нова учебна година на учениците!

Ние сме добре. Почти завършихме детската и сега съм на вълна килими, перденца, столчета...
Бяхме на консултция и Косето е наддал 700 гр и 1 см. Сега е 10, 00 кг. и 79 см. Бяхме и на преглед при гастроентероложката и вече окончателно е надрастнал алергията. Сега може да яде всичко. По този повод мама вече смело влиза в сладкарница и скоро ще започне да и личи  Laughing. Ям абсолютно всичко, дори и пържени яйца. Започнаха и ваксините  Sad. Сложиха ДТ и полио( нова с умъртвен щам) и сега чакам да видим, дали ще има реакция. Няма Т и това е добър знак. Размина ни се Пентаксима, а толкова исках да сложим от него. За съжаление никога няма да му слагат коклюш и това автоматично изключва останалите варианти. Отписах го от кухнята за алергични деца и го записах в обикновенна. За моя радост прие храната и си личи и по мерките. Още не изяжда цяло бурканче, но тъй като не знам колко кърма изяжда явно му стига и не настоявам.
Баткото е добре, но се налага да става в 6,30 за училище. Много е трудно и не знам как ще свикне.
Отивам да прочета изпуснатото, дано Косето ме остави.

# 82
  • София
Здравейте, мацки, и от нас!

Добре дошли на Лови и Флорес - вече бях започнала да се притеснявам къде се загубихте! Hug
Ние вчера бяхме на консултация - Венци е отслабнал с 250 г - в момента тежи 9450 при ръст 78,5. Пораснало е момчето с 3 см. Да чукна на дърво, засега е здравичък. Тези дни ще направим и задължителните кръвни изследвания.
Аз се присъединявам към отбора на некърмещите мами вече - Венци от два дни е изцяло на АМ. Надявам се скоро да махне сутрешното хранене и да установим нормален режим с 4-кратно хранене. Но да видим.
Фрики, след една година детето яде 5 пъти месо седмично, един път риба и един път постно ястие. Това е, което аз знам от прочетеното по тема хранене. Откакто Венци е на детска кухня всеки ден яде месо - то не е в кой знае какво количество, че да се притесняваш.
За падането - и Венци често пада. Много ми е мъчно, но колкото и да го пазя, се случва. Да са ни живи и здрави, пък падането е неизбежно. Особено сега в периода на прохождане.

Чао от мен и всички болни бебчовци да оздравяват!

# 83
Здравейте от нас с Анна. Благодарим ви от сърце за милите пожелания! Почерпете се макар и виртуално за наше здраве
Честита първа годинка и на  Мария, Никола и Филип!  nbirthday Да растат здрави, лъчезарни и да носят много радост на всички около тях!
И ние сме болни на връх първия си рожден ден. Засега е само хрема, която борим вече трети ден Sick Днес секретите й са зелени, дано вече са на привършване Praynig
Скорошно оздравяване на всички, които са се разболяли! newsm51

# 84
Привет и от нас!  Flowers Bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ
  bdbaloni  Tada   bigdance2!Много здраве и весели игри!!!
Ние сме малко криви, но това е от зъбите. Излизат ни вече кътници. На моменти Гошко не се трае. Днес времето е отвратително и ще си стоим май в къщи  Sad. Дано поне спре да вали, че да слезем за малко пред входа иначе ще се побъркаме затворени  rotfImbo
Спокоен ден от нас!

# 85
Честит рожден ден на Филип, Анна, Мария и Никола! newsm59
Ох най-сетне се докопах до пц-то, от сутринта готвя манджи за Ема и мъжо Grinning
За 11.11 съм много навита, само мъжо да не забрани, че шарката я хванахме точно от такова събитие в един клуб лятото Rolling Eyes
При нас е много зор - излизат ни 4 кътника наведнъж ooooh! Милата много е нервна вечер, добре че спи и не ни мъчи, но заспива трудно, не иска да яде. Не знам как ще я караме, а и кой знае кога ще пробият Confused Докито каза, че може и след седмици Close
А за падането има огромна синина на коляното, защото падна и се подпря навън на него. Майка и носи наколенки, но си ги държи прилежно в количката Blush Е, вече и ги обувам Mr. Green
И главата ударихме в една пейка...Явно няма как да се разминем без такива инциденти.
Да оздравяват болните дечица Hug

# 86
Привет и от нас!
Първо:ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА МАРИЯ,АННА И НИКОЛА!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И НЕПРЕСТАННО УСМИХНАТИ!!! Tada
Днес и ние бяхме на консултация.То големи перипетии бяха,голямо нещо.Времето тук е ужасно и се наложи вуйчото да ни закара.После обаче голямо висене падна пред кабинета и лабораторията и пуснахме вуйчото да тръгва,че беше на работа.От много висене без малко да изтървем кухнята,то таксита,то носене на ръце,че заспа в ръцете ми...абе кошмар.Да не говорим че оревахме цялата поликлиника докато ни вземат кръв,а после като ни мериха и теглиха вече много ни се спеше,та и там ни чуха колко сме гръмогласни.В крайна сметка резултатите са следните:наддали сме само 150гр(а си мислех че е доста повече) и сме пораснали 1см.Тежим 8.600 и сме дълги 75см.Като гледам вашите мерки и теглилки,взех да се притеснявам,че ние сме най- хилавите.Пък иначе бая си хапва.От кухнята омита всичко,сутрин си яде попара,през останалото време набива плодове,солети и бисквити,а вечер като седнем ние да вечеряме си търси кората хляб като завещана.Пие и по 250 АМ преди лягане и накрая само 150гр.Не очаквах...
Утре ще са готови резултатите от изследванията,дано всичко е наред!!! Praynig
Бая болни бебоци има.И ние минахме от там,така че знам какво ви е.Пожелавам ви скорошно оздравяване,че да са весели и усмихнати на празника си малките човечета!Пред кабинета днес имаше един батко дето бая подсмърчаше,че се притеснявам и аз да не лепем нещо от него.
Айде спирам аз,че стана цял ферман!
В това отвратително време ви пожелавам железни нерви,че то цял ден в къщи хич не се издържа!   bouquet

# 87
  • София
Пропуснах да честитя днешните рождени дни на бебе Анна на Vilian и бебе Мария на valka77 - да са ви живи и здрави момиченцата, да имат щастливо детство и много да ви радват!  nbirthday newsm67

# 88

Честит Първи Рожден Ден на всички малки дами и господа !!!

Да са здрави и весели. Да изживеят пълноценно най-сладкия момент от живота- детството !!!
На всички мами и татковци - железни нерви

Ние сме добре, видяхте ни как миткаме по морската градина... Но днес зора започна, той не е спал у дома от 2 седмици и сега зоооор.. Айде отивам, че ще ни чуят чак в другия блок

# 89
  • Някъде в Европа...
Честит първи рожден ден на Анна и Мария! Да растат здрави и палави дечица и да радват много мама и тати!

Валка,  Hug
Зелче, ех да беше така, сестра ми да е в Търново, но уви   Sadте се прибраха в началото на лятото в София
Лови, най-после се махна тая алергия, браво Hug. Не съжалявай за Пентаксима, важно е детенце да е добре
Матса, не сте най-хилавите, споко. Ние на консултацията за 11м бяхме 8200, сега ще видим другата седмица на Търново, че тукашното педи не поиска да дръпне малко консултацията. Но не вярвам да сме много по-тежки от вас. Simple Smile

За синките по крачетата - имаме много, почти цялото краче до коляното. Знам от какво стават - от пустите прагове между стаите, но не ми идва на ума какво да направя.., слагах одеала, той ги събира. Да го спирам да пълзи просто е немислимо....

Ох, ако знаете колко работа ме чака, а не знам откъде да започна, Трябва да събиранм багаж за цели 5 м...., за Ради е ясно, жси4ки дрешки и всички негови неща, като легло,, количка, столче за хранене и т.н, но за нас е по-трудно...
Приспах Ради в количката, че ние по друг начин не заспиваме.... и сега ще използвам времето да посъбера нещо.
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт