Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 491
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Привет, майчета и малки сладки бебета!  wavey
Честит празник на мама Куки и малкият Филип!   newsm38  newsm67  Gift
Моята Ива е станала такава калпазанка, днес пак ми преподреди къщата Crazy , направо вече се предавам, явно тя ще се грижи за "интериора в дома"  Tired  Whistling Опитите за прохождане стават все по-смели и сложим ли обувките само иска да пристъпва , а  колената още и се гънат  hahaha И тя е много музикална и танцувална ( като майка си  Blush) и  вече започва да играе по определен начин на определени песнички, опитва да се разказва приказки, разглеждайки книжките си, с интонацията с която ние и четем, голям е образ!  Grinning Утре заминаваме при баба и дядо в Харманли, там ще правим купона за Р.Д. -то  Tada  на 24.09. ( бих искала отново да помоля Хера да ни включи в списъка на началната страничка !!!  Blush)
веничка много неприятна случка  Sad  дано да си останете само с уплахата и синината, но ти звучиш доста притеснена, защо не се посъветваш с педито дали е нужен преглед при специалист?!   newsm78 Дано нещата при вас бързичко се оправят , дано по-бързо оздравява Стела, да става все по-ядлива  и се приключва с тези патила!   Hug
На всички болни мами и бебета пожелавам да се пазят и да оздравяват по-скоро!  Praynig
Не знам дали ще мога да пиша през следващите дни затова пожелавам на всички септемврийски рожденници  най-хубавият и най-специален  празник с най--щурите игри!  happy bd
Чао и до скоро от нас!  smile3503
P.S. и аз сложих малко  снимчици  

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 18:11 от Didi81

# 61
# 62
Честит рожден ден на Филип! Да е жив и здрав и много,много щастлив!
Веничка,стискам палци всичко да е наред!Опитай да си спокойна-така със сигурност ще си по-полезна на Стела.Мисля,че всичко ще е наред! Hug Hug Hug
Ние сме едни кисели #2gunfireПак се будим през нощта и колкото и да не искам да я взимам при мен,накрая се предавам и заспива сладко-сладко маймунчето му #Cussing outОще нямяме зъби! ooooh! Има ли други като нас? newsm78
Лека нощ на всички!

# 63
  • София
Честит рожден ден на малкия Филип!!! Да е здрав и да расте весел  - за радост на мама и тати!
 newsm59

Големият е болен, утре ще го водя на доктор. Калина е добре, но лудницата при нас не спира. Само се изправя на всичко подходящо и не толкова, пада, става  и така. И тя подрежда къщата................!!!
Кръстих си децата - Торнадо F 5 и Торнадо F2...............! Joy

Яденето от кухнята не започна много добре, вчера нещо доста се обрина, изчезнаха след като й дадох Ериус. Ще спра да давам млечните десерти, защото явно е от прясното мляко. Кисело и сирене ядем без проблем. Дано да го преодолее бързо.

Веничка - всичко да бъде без проблем.

miki m - и ние нямаме зъби!

Чета ви, но не ми остава време да пиша много.

До скоро и хубави дни на всички!

# 64
miki_m Йоанна все още няма зъби....

Честит рожден ден на Филип!

# 65
честит рожден ден на Филип,да жив и здрав и да слушка много мама и тате Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
 newsm59 Честит Рожден ден на Филип!   bouquet

Мики, и Калоян още няма зъби. Мислех, че само ние сме така.  Mr. Green
Днес беше на консултация малкият мишок и вече е цели 9 кг близо (защото е претеглен с дрехите и памперса)  Mr. Green Наддал е около 200 гр.  newsm44
Аз започнах работа и не ми остава време да пиша, но чета от време на време.  Rolling Eyes
Сега моите мъже се гледат по мъжки и като начало добре се разбират, не се прибират изобщо. Ама сега като захладнее да видим...
Калоян вече ходи доста стабилно и ако не тича като гламав може вече и без колани да го пускаме, но уви. Казва няколко думички. Най-сладък е като каже "кога". Изговаря е много правилно и често я повтаря. Веднъж каза и "маце" на котето у баба му.  Grinning
Отивам да лягам до Калоян.  Hug

# 67
  • Някъде в Европа...
чЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЕМИЯ МАЛЪК МЪЖ фИЛИП! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ!

Лубопитка, абсолутно същата ситуация сме с хапането. (извинявай, но клавиатурата ми я повреди Ради и "иу"-то не работи)
Яни, хубаво е това, че скоро не се е появявала алергията, дано сте я преборили вече Praynig.
Фрики, и аз не мога да ти дам съвет. Тук, пловдивската кухня всеки ден яденето е с месо (но много малко) и Ради всеки ден я де месо. Аз също се чудя трябва ли да редувам както с пуретата, един ден месо, другия само зеленчуци... newsm78
Леля Зеля, само така, никакви болести  Peace
Веничка, боже, какво си преживяла... Дано няма нищо сериозно наистина...
Евелинар, това за ударите не го знаех. Аз пък си мислех, че щом не изплаче, значи не го е заболяло  newsm78. Вече ще знам. Ами той нашия Ради като падна от сппалнята хич не изплака, ние се зарадвахме, че не го е боляло, а то май е било притеснително  newsm78
Диди, приятен път и весело прекарване! За шетането, аз съм се примирила ,ч е следващите няколко години ще си е разхварляно вкъщи
Мики, Мила, по-добре че нямате зъби. Ако дечицата са ви като моето зверче, радвайте се, защото аз вече свикнах да съм нахапана , даже не ме и боли.. Rolling Eyes
Мила, дано разбреш от какво е алергията, че разбрах колко е гадно, уж ги пазим и когато най-малко очакваме - хоп, обрив...

При нас нищо ново - лудеем по цял ден, искаме да ходим, спим неспокоино вечер. Новината е, че заминаваме на Търново в събота до края на януари. Съпругът ми отива на курс в Шумен, ние с Ради няма какво да правим сами на Пловдив и се пренасяме при мама и тати. Там ще празнуваме и РД. Нищо чудно обаче да сме си самички с детето - майка ми ще е извън града и ако баща ми е на работа..... Ще се постарая още от понеделник другата седмица да имам нет, да може поне вас да почерпя, макар и виртуално...Ремонта на новия апартамент го замразяваме за известно време..

Лека вечер и много целувки!

# 68
Привет и от нас и
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ФИЛИП!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ,А ТЕ МНОГО ДА ГО СЛУШАТ!!!   ura
Ние се позагубихме тия дни,ама в това хубаво време сме по цял ден по разходки с махленските октомврийки.Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=91
Ние утре сме на консултация,ще ни взем даже кръв и урина да ни правят изследвания за годинката.Като се приберем ще се отчета.
Didi81, и ние сме родени на 24.09.,радвам се че сме на една дата.
Веничка,напълно те разбирам как с чувстваш-аз бях така в неделя.Само че Виктория се обърна в къщи с паяка,преминавайки от хола в коридора.Бях я оставила с прабаба и да се гледат,а аз простирах на терасата.По едно време чувам страшен писък,поглеждам през прозореца-виждам паяка обърнат на теракота,а бабата я няма.Хвърлих прането и газ вътре.В тоя момент и бабата дотърча и като видя Виктория,като писна и тя...не стига,че ми се подкосиха краката и не знам какво да правя,ами да се чудя и нея как да успокоявам.Слава Богу разминахме се с уплаха и лека синина на челото,ама цял ден бях на тръни и съм я наблюдавала как ще се държи.След 5 минути си беше същата фурия.Дано и при вас няма нищо притеснително.
Снощи пък както си играхме с кубчетата(аз ги редя,а тя ги събаря),като залитна изведнъж и си халоса джуката в едно кубче.Писна,ама аз реших,че не е нещо кой знае какво.Взех я да я успокоя и като я поглеждам-цялата и уста в кръв,рамото ми и то.Не мога да сваря да отида до мивката.Поизмих я,дадох и водичка-кръвта спря.Зора беше обаче да и бръкна в устата да видя къде е поражението.Успях едва тая сутрин-оказа се,че се е разкъсал съвсем малко тоя израстък(всъщност не знам точно как да го нарека) между горните двата ръба.Как точно е станало...един Господ знае,ама важното е че само с това се разминах.Надявам се да зарастне.Като се замисля само,че това е само началото...От сега нататък това ни чака.Дано само няма по-тежки случаи... Praynig
Ох,дългичко стана,ама...
Айде лека ви нощ,до утре,когато ще се явя на отчет!

Ето и още малко снимки от последните дни на първата ни годинка,че скоро почваме втората:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160581&photo=72

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 23:55 от matsa_gk

# 69
  • -
Мария ми е болна...опазих я досега 1г и сега баш за рождения ден се разболя Twisted Evilне мога да смогна да прочета всичко-едвам изчетох старата тема.Ние се пренесохме в новата квартира,имам още толкова много за оправяне,а това дете не ми дава да дишам просто.Ходим на кухня,засега харесваме храната/да видим докога обаче Rolling Eyes/Вчера и днес тичаме само по доктори,надявам се да се оправим без АБ,свалихме Т,сега само и е запушен носа,но се надявам бързо да се оправи.В събота ще правим кръщене и ще отбележим празника вкъщи след това.Симона доволни ли сте от кръщенето в църквата на Събота пазара,защото и ние там ще се кръщаваме Simple Smile
Честит рожден ден на Филип!  party041  Party Time

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 00:26 от valka77

# 70

Честит първи рожден ден на Мария и Ани, да са живи и здрави и само да радват мама и тати!

Веничка- няма страшно, те сега почват да падат  PeaceПламена оня ден се изплющя на теракота и имаше малко червено на тиквата ама цицина не излезе  Peace и то падна заради умната глава на майка си ама не ми се разправя  ooooh!

Маца - много яки снимки, а тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141817&photo=95 с коментара е култова просто  Mr. Green

АИР-че-  сестра ти нали е там с нея ще празнуваш  Peace пък и сега ще видиш какво е яко да имаш племенник, които да ти гледа детето  Crazy 

спирам после пак, че мрънка  Twisted Evil

п.с.имаме нова страст МТВ и Нели Фортаго/дъл тъй се пише тази жена newsm78/

# 71
Добро утро Hug
 newsm59 на Филип! smile3525Да порасне много голям и да радва много мама и тате!
Дзеверко още спи,а днес е толкова гадно времето тук в Сф,че незнам как ще изкараме.
Сигурно ще полудее малкият бандит като вчера на разногледа ме направи целият следобяд #Crazy
Да се похвалим ние със мъжо в събота ще ходим на сватба сами без ремаркетата newsm03.
Организирали сме цяли  две бригади да се занимават с децата.
Това ще е първото ни излизане с мъжо ,сами без децата за 1.5 година,чакам с нетърпение денят,от една старана много ми се иска да излезем и да се повеселим,а друга малко ми  е притесно за дечурлигата,но милсля ще всичко ще е наред и дано Praynig
За сега са здрави няма настинки ,най-важното че ЕЛЕНА за сега и се размина тоя гадният грип с повръщането и разтройство Simple Smile
Утре ще ходя да запазя час за рожденият ден на САШКО на 03 тук в един детки клуб,смятам сутринта в 10.30 да го правя,понеже вече вечерта само мрънкоти,а до обяд е весел.
Избрала съм му тортичка с МЕЧО ПУХ от сладкарница"Лагуна".На бебешкият купон при нас се оказват повече мадамите,от колкото малките господа,ама тъй по интересно ще стане newsm10
За общият рожден дне на 11.11 къде решихте да бъде в кой детски клуб?ние сме на първа линия и ще дойдем стига нещо да не изникне.

# 72
  • София
Честит рожден ден на Анна, Никола и Мария!

Да растат весели и щастливи, заобиколени от обич и грижа!!!

newsm59

# 73
  • София
Здравейте мами и сладки дечица  newsm51

Честит рожден ден на Филип от вчера и Анна, Мария и Никола! Да растата здрави и щастливи деца и да радват своите родители!  newsm59  nbirthday  newsm67

Ние с Ачко най-накрая се завърнахме от нашата ваканция при баба и дядо в Харманли и вече сме на линия. Много ни липсвахте и много темички сме пропуснали. Дано не сте ни забравили  Grinning Още не съм чела подробно, но бързах да се отчета. При нас всичко е нормално. Ачко е добре, хапва по 4 пъти на ден, от два месеца използваме редовно гърнето, лази, изправя се сам, а сега вече прави крачки като се подпира някъде.  newsm32 Имаме си 8 зъбчета.  Mr. Green
Сега започвам да планувам рожденния ден. Ще го празнуваме в семеен кръг.
На болните бебчета пожелавам бързо да се оправят  Peace
Весело настроение от нас  Hug

# 74
Честит РД на всички рожденици, да радват много мама и татко!.Валка бързо да се оправяте!

Общи условия

Активация на акаунт