И ние сме ЗА общ РД НА 11,11!

Много болни бебончета има - дано скоричко им минава!

Днес педито каза да почваме антибиотик, хич не ми се искаше, ама май е най-добрия вариант, защото иначе не мога да й помогна, дори панадола го давам с вода, не иска от спринцовката.
.
.
!
само като се зададеш на тротоара и цялото движение спира за да пресечеш , навсякаде карат колелета и на мен много ми се кара но на идване само колелото ни липсваше - толкова багаж имаме че все едно се местим завинаги тук
само като се зададеш на тротоара и цялото движение спира за да пресечеш , навсякаде карат колелета и на мен много ми се кара но на идване само колелото ни липсваше - толкова багаж имаме че все едно се местим завинаги тук

толкова зле не съм се чувствала
добре ,че мъжо се прибра от работа да гледа Пламена
Днес съм цвете направо 
според мен не е хубаво да е на заместващи храни , още са малки, но пък имаше някаква тема във форума за майки- вегетарианки и съответно деца, потърси я, може от там да изскочи нещо, не че съм я чела, но я мярнах 
ама сега е по- добре, вече има кои да те учи да си каляваш нервите
да не говорим че с всеки ден стават по интересни
. Щом е заплакала веднага, едва ли се е ударила лошо, явно силно се е изплашила. Когато ударите по главата са силни в първия момент децата не реагират и остават като вцепенени. Наблюдавай я около 24 часа дали няма да започне мноооого да спи или пък изведнъж няма да стане силно раздразнителна и ревлива или пък да почне да повръща. Мисля, че всичко ще е наред! Скоро да ни се похвалиш, че Стела е съвсем здрава!