Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 490
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и от нас! Преди ден се върнахме от Турция, но до сега не смогнах с подреждането и емоцоиите около първокласника да се разпиша! Много хубаво си починахме в Кушадасъ, аз се цедях по 3-4 пъти дневно и, слава Богу, още се кърмим, макар че намалява. Като се върнахме, Никълчо се метна да гушка Ради, а мен ме гледаше изпод вежди, в началото не знаеше и да засуче, което ме побърка, но вече всичко е ОК. Има си още 2 зъбчета горе и железен режим - баба го записала на млечна кухня и той папка като ламя, пу-пу. Все още не иска да пие вода, не знае да пие от шише /майка ми му давала кърмата в полубудно състояние, за да засуче/.
И ние сме ЗА общ РД НА 11,11!  Peace
Много болни бебончета има - дано скоричко им минава! Praynig

# 46
Момичетааааааааа, и ние сме болнички  Cry

Цяла нощ й правя компреси с оцет и давам Панадол, Т ту се качва, ту слиза. Много се измъчи горкичката, страшна хрема я мъчи и не може да диша. Изобщо не ми дава да й помогна, нито със Стеримар, нито с капки, блъска, гърчи се, ако уцеля носа изпада в истерия и не мога да я укротя по 10 мин.  Sad  Sad  Sad Днес педито каза да почваме антибиотик, хич не ми се искаше, ама май е най-добрия вариант, защото иначе не мога да й помогна, дори панадола го давам с вода, не иска от спринцовката.
Ами това е от нас, иначе и аз съм ЗА общ рожден ден на 11.11, само дано не се изпозаразят едно от друго, трябва да дойдат наистина само здрави деца! До нас има много хубав детски клуб (близо до Южния парк, на пазара на Иван Вазов) - Джули ленд се казва, съвсем нов е, но вече има много хубави отзиви за него.

# 47
Здравейте момичета!
Ей сега се връщам от курс по френски, а Благун е при майка. До утре ще е там и така ми липсва  Cry.
Весе, много се радвам, че сте си изкарали добре в Турция!
За общия рожден ден - аз бих искала да е на някое по-спокойно място. Виждала съм как в по-големи клубове организират по 2 партита наведнъж и си мисля, че за дребчовците ще е по-добре да са самички, ако ще и в някой малък клуб. Не мисля, че ще разберат нещо от клоун или други подобни развлечения, още са много малки. Иначе идеята за томбола с подаръци е чудесна! Ако съдя по моето змейче, той би се радвал на достатъчно място за рушене + много себеподобни, които стават за игра. А що се отнася до болните бебоци, с повечето се познаваме много отдавна, не мисля, че някоя би си позволила да доведе болно и заразно дете при куп други деца, така че това въобще не го мисля. Ако и моя Благун не е читав, ще пази компа в къщи, че напоследък това му е любимото място.  Twisted Evil
По въпроса за татито: при нас настава дивашка радост щом баща му се прибере от работа. Моментално го хваща и започва да го бори, още преди Митко да се е съблякъл. Даже директно му носи играчките и си чака да си поиграят. Преди 2 дни получи подарък от баща си оригинална топка на Ливърпул (нали в семейството всички мъже са луди на тази тема, сега и дребчо ми подкокоросват) и сега я сочи на баща си и чака да ритат  Laughing. За мен това е прекрасно, защото имам 2 свободни часа всяка вечер - по един за домакинската работа и за мен самата  Wink.
Лек ден и  Hug!

# 48
здравейте - само ако знаете на какво разкошно място съм - то се оказа че си имам и нет тук даже , ходихме в баден баден в минералните бани / задължително било да се ходи гол  Embarassed, имаше едни зяпачи и толкова ми беше неудобно  Rolling Eyes / редувахме се с мъжа ми първо той на басейн аз с малката после обратното
онзи ден бяхме в европа парк и цяяк ден бях в отпуска - на мъжа ми му става лошо от такива екстремни неща и гледа ева а аз само се пусках каде ли не
иначе пътувахме много добре спа ли спа в колата и не усетихме че сме минали 2000 километра
вече няколко дни сме в стразбург и разглеждаме градчето , една приятелка учи тук и сме и на гости малко но милим да отидем да видим и парламента на европа / там пък живее вуйчо ни - все по гостита ще сме /
ева е много щастлива - навсякаде е толкова спокойно и приятно - красиво и всики са толкова мили и любезни ,
/не ми се връща честно казано  Sad само като се зададеш на тротоара и цялото движение спира за да пресечеш , навсякаде карат колелета и на мен много ми се кара но на идване само колелото ни липсваше - толкова багаж имаме че все едно се местим завинаги тук

айде пак ще пиша като се сетя и като има да ви се похваля нещо
тук така вали като из ведро тези дни / и то както си пече изведнъж като кофа се изсипва /

# 49
здравейте - само ако знаете на какво разкошно място съм - то се оказа че си имам и нет тук даже , ходихме в баден баден в минералните бани / задължително било да се ходи гол  Embarassed, имаше едни зяпачи и толкова ми беше неудобно  Rolling Eyes / редувахме се с мъжа ми първо той на басейн аз с малката после обратното
онзи ден бяхме в европа парк и цяяк ден бях в отпуска - на мъжа ми му става лошо от такива екстремни неща и гледа ева а аз само се пусках каде ли не
иначе пътувахме много добре спа ли спа в колата и не усетихме че сме минали 2000 километра
вече няколко дни сме в стразбург и разглеждаме градчето , една приятелка учи тук и сме и на гости малко но милим да отидем да видим и парламента на европа / там пък живее вуйчо ни - все по гостита ще сме /
ева е много щастлива - навсякаде е толкова спокойно и приятно - красиво и всики са толкова мили и любезни ,
/не ми се връща честно казано  Sad само като се зададеш на тротоара и цялото движение спира за да пресечеш , навсякаде карат колелета и на мен много ми се кара но на идване само колелото ни липсваше - толкова багаж имаме че все едно се местим завинаги тук

айде пак ще пиша като се сетя и като има да ви се похваля нещо
тук така вали като из ведро тези дни / и то както си пече изведнъж като кофа се изсипва /

# 50
Честит първи  рожден ден на Филип, да е жив и здрав  Hug

Само да радва мама и тати  Hug

# 51
  • Стара Загора

Честит първи рожден ден на Филип  Heart Eyes
Много, здраве, щастие и безгрижно детство Heart Eyes
Весел празник  Hug

# 52
Честит рожден ден на ФИЛИП!

# 53
Честит Първи рожден ден Филип!
ДА си жив и здрав и много да радваш мама и тати

И аз след толкова време да се разпиша Ние сме добре Алексче проходи и сега ми разгонва фамилията Още сучем и не виждам как ще го отбия Спи много лошо нощем но такава ми е съдбата И Дарката беше така Тя мамината е предучилищна колко само е голяма
И аз съм много за общ рд Толкова време не съм ви виждала че не само бебоците ами и вас едва ще позная  Laughing
Ех момичета като се сетя какви вълнения бяха преди една година  Laughing
За болестите Алексче ми е по-болнаво все сополки му текат но какво да го правя Лекувам го само с хомеопатия Ние алергията горе долу я преборихме Яде жълтък и извара Мляко още не пие никакво но и него ще го пробвам след известно време Вече сме на кухня Яде само второто когато е с нормално месо т.е пиле, заек, пуйка но и това е нещо
Чудя се какво да го правя че ми е време да работя Търся си жена или подходяща частна ясла Някой има ли отзиви за Светлина а ако има жена която да ми препоръча направо ще ме спаси че ми е малко мъчно да го пратя на ясла Въпреки че от патилата си с жени не знам кое е по-добре
Хайде много дълго стана Ние също се готвим за РД в събота Надявам се пак да ви пиша скоро
Целувки на бебоците  Hug

# 54
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛИП,ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ.
Криси,хубаво да си изкарате.Моята приятелка сьс сьците 4увства си тръгваше от тук Mr. Green,на хубавото лесно се свиква(с което не искам да кажа 4е в Бг е лошо,но има какво да се подобри.Моля не ме атакувайте Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Моми4ета,давате ли соеви продукти на бебоците.Аз нали избягвам да му давам много месо та дали мога да заместя с тофу?И за соево мляко и за бадемово мляко ми е вьпроса.Ако някой има инфо,да си каже моля Hug Hug Hug
На болните де4ица едно голямо гуш Hug

# 55
Уф, ама хич не ми се работи Embarassed

В понеделник щях да умра, хвана ме някакъв чревен вирус- туй разстройства, повръщания, гадене  Crazy толкова зле не съм се чувствала Tired добре ,че мъжо се прибра от работа да гледа Пламена  Confused Вчера бях вече по- добре   Peace Днес съм цвете направо  Mr. Green Оплаках ви се  Hug

Фрики- не знам питай педиатъра си  Peace  според мен не е хубаво да е на заместващи храни , още са малки, но пък имаше някаква тема във форума за майки- вегетарианки и съответно деца, потърси я, може от там да изскочи нещо, не че съм я чела, но я мярнах  Peace

Yany - и аз се сещам за преди една година  Crazy ама сега е по- добре, вече има кои да те учи да си каляваш нервите  Crazy да не говорим че с всеки ден стават по интересни  Mr. Green

evelinar - честито свободно време, тя и на Пламена и дай топка и и гледай сеира, само че обикновено ми я носи аз да си я тупам или да си хвърлям, пък тя се смее как майка и не прави на маймуна  Whistling Crossing Arms Mr. Green 

веничка - не се притеснявай за антибиотика, важното е  да се оправи, за носа и тръшкането са ми до болка познати, просто търпение му е майката и на тях им е гадно  Sad

спирам и отивам да ям, че как ще си пазя килцата наддадени по време на бременността  Embarassed

# 56
# 57
Честит Рожден ден на малкия ФИЛИП
 nbirthday newsm38  Party Time  costumed034 Tada newsm18  ura

# 58
Честит рожден ден на Филип!

Момичета, много съм нещастна, не стига че Стела е още хремава, ами днес като се прибирахме от разходка и количката се обърна!
Слизахме от един разбит бордюр и предните колела се запънаха в нещо и количката полетя напред, направо я захлупи... Стела веднага се разплака (което било добре) и аз не разбрах има ли й нещо или само се е уплашила. На пръв поглед й нямаше нищо, но сега виждам, че й се появи малка синина на челото, значи си е ударила главата. Много съм спечена сега и още треперя... Не знам дали да хукваме по доктори и прегледи, тя е весела, даже едвам я приспах, смее се, лази си...

# 59
Веничка, щом не се успива, унася или захласва от плач, мисля, че няма проблеми. Тиквата на Благун засега няколко пъти търпи поражения  Twisted Evil, засега си остава здрава Praynig. Щом е заплакала веднага, едва ли се е ударила лошо, явно силно се е изплашила. Когато ударите по главата са силни в първия момент децата не реагират и остават като вцепенени. Наблюдавай я около 24 часа дали няма да започне мноооого да спи или пък изведнъж няма да стане силно раздразнителна и ревлива или пък да почне да повръща. Мисля, че всичко ще е наред! Скоро да ни се похвалиш, че Стела е съвсем  здрава!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт