Есента е на вратата а ОКТОМВРИйче все по-палаво ще става

• 13 478
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Добър ви вечер. Hug
Днес съм малко по/-спокойна понеже хремата на малкия почти ичезва или поне изсъхва което означава че може би до няколко дена и вече ще е по-добре.Намазах му гърдичките тази вечер с мед което ми препоръча майка ми за да не слезе към гърдичките но определено ми изглежда по-добре Simple Smile.Днес даже се хранеше и що годе добре. Crazy
Мила и моята кърма драстично намалява и аз май скоро ще го отбивам.Н е по мое желание но каквото такова вече не мога да се справям със всичко.За хапчета изобщо не съм си и помисляла.
Любопитка скорошно оздравяване. Peace
Малкия вечер само тия дни е  по-неспокоен иначе спи добре.Гудза може би са зъбки.
Зеле малкия пие вода но не в много големи количества ами колкото да се каже че не е без хич.Правя му чайче от горски чай-шипки,мащерка и жълт кантарион.Харесва му.
Ами това е в общи линии.
На всички ви лека вечер и спокойна нощ на малките сладурчета. Hug Hug Hug

# 31
  • Варна
Здравейте и от нас Hug
Благодарности на Хера за темата!  bouquet
Честит първи учебен ден на всички ученици! Да са много ученолюбиви и само шестици да носят!  Bulb
Времето едно такова хубаво и по цял ден сме навън.  Nature Sun With Face Да се похваля първо bowuu Ема вече се пуска да ходи самичка. nuts Не е много стабилна и обикновено цялата работа завършва с падане, но по 3-4 метра минава преди да падне. Добре, че имаме каишки и не се удря като пада, че иначе не знам. Сега се чудя кога да правим питката и прощъпалника.  newsm78 Свекърва ми каза, че като направела 3 крачки самостоятелно, а аз си мисля, че е рано още, защото не е стабилна, не знам. Thinking
За отбиването - направо не знам какво да правя. Иска ми се тя сама да се откаже, а не на сила, само че тя няма такива намерения, ама хич. Confused Мляко от шише тотално ми отказва, а и както почти не яде, така поне съм спокойна, че суче. Rolling Eyes Нощем се буди по 100 пъти да си търси цицата... Сега се мъча психически да се подготвя за евентуално дълго кърмене (2-3 г.), ама все още не съм решила какво ще правя.
Гудза, и при нас беше такова положението със съня доста дълго време. Sad Заради зъбките е. Ема що Панадол изпи... ooooh! Нищо друго не помагаше. Като пробиха и значително се успокои. До следващите. Whistling
Любопитка, ама как така коклюш? Shocked Нали уж ваксина се слага? Много гадно, пък и това, че не можеш да пиеш лекарства... Sad милата. Дано се оправиш бързо, без гадни антибиотици.  Hug
Са, много сладка Али, нищо че е дундеста. Heart Eyes
Зеле, аз да кажа, че Ема вече намали пиенето на вода. Не знам на какво се дължеше оная й жажда #Crazy ама явно е било период някакъв. Сега пие около 300 мл. на ден. Вече лидерството се поема от Вики на Маца. Joy
Уф, да ставам, че направо се разбих от обикаляне днес.
Лека нощ! Hug

# 32
Здравейте,
със закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН. Много здраве и щастливо детство.
Честит първи учебен ден на батковците и каките. Успех!
Болните да се оправят бързо и зъбите да избиват бързо.
При нас има една серия от неприятности, но не искам да ви товаря с глупости. Така че по темите - за общия рожден ден съм ЗА, дата 11.11 става и ако не ни мине котка път ще дойдем.
Вода пие след ядене основно но едва ли е повече от 100-150 мл на ден и около 70-100 мл сок.
Мед не съм давала. Има едно готово пюре с мед вшкафа ама засега ще чака.
На кухня не ходим, че е много далече и засега не мога да се организирам. Яде 4 пъти твърда храна - 8, 13, 17, 19.30 ч и суче нощем, в 17 ч. и преди заспиване. Спи неспокойно от месеци и затова към 2 ч. си го прибирам при мен да си ме дъвче. за отбиване още не съм решила кога ще е. Зависи колко ще мога да си седя в къщи. ЛПанадол давах веднъж - 3 мл. Направо не повярвах на очите си - за няма и 5 мин след като го изпи заспа сам. Тази химия ще я раздавам по-рядко надявам се. И без друго май вече всичк осе опитват с парацетамол да лекуват - ще си го пие понатам.
Останалите неща ги забравих, така че приятен ден.

# 33
 gudza, от като се е родил Яни сън не съм видяла, та не мога да ти дам съвет!
Ето http://www.zazz.bg/play:8aef506c , ако искате да се посмеете малко

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 23:06 от Михаела Ив.

# 34
  • Варна
Мишеее, много е сладък. newsm62 (пу, пу) Heart Eyes

Мацки, днес никакви ви няма. Нали е неделя и го ударихте на почивка, май. Wink

# 35
  • Откъм Варната
То нова тема имало, аз докато се шматкам из черноморието, ходихме до Бургас на мини екскурзийка, снощи спахме там, поразгледахме това онова и днес се върнахме, трябваше май преди това да питам, ама имаме ли мами от Бургас  newsm78, че да знам за следващия път и да се видим

Аз няма да отбивам скоро, в една друга тема писах че мисля да кърмя до 2-2,5 г, но ще видим

# 36
  • Някъде в Европа...
Ехе, здравейте!
Не сте ни забравили нали? Simple Smile

Херка, мерси за темичката, с която започваме да честитим първите рожденни дни Simple Smile
Честит рожден ден на Иван ! Да е здравичък и много послушен!

За отбиването - и ние се кърмим още и като повечето от вас се будим по 1000 пъти на нощ. От 3 месец си спи при мен и аз вече върша всичко много машинално, не се събуждам дори.... Не мисля за отбиване още. не знам и как ще стане - той е толкова пристрастен.... Не съм пробвала да му давам от шише, но като знам , че предпочита водата от сламка  newsm78
За течностите - продължаваме почти да не пием, рядко изпива по около 150 мл на ден. Чай никога не съм му давала..
За рождения ден - ще е в семейна обстановка, а през деня ще почерпя приятелките....

Са, както знаеш и съм ти казвала, сте много сладички. Криско ще има сериозна конкуренция в лицето на Ради за Али Laughing

Болните дечица - бързо да се оправят  Praynig

Ние се изгубихме за дълго от нета. През цялото време си бяхме в Пловдив обаче Sad. Първо пц ми беше развален, после не мога да се организирам.... ooooh! Новото около нас е че май ще си отидем на Търново за половин година. Нй-вероятно съпругът ми ще отиде на курс в Шумен. Още нищо не се знае обаче. Там ще съм по-редовна с писането, все пак ще има баба на разположение Wink
Ради яде от кухнята вече половин месец и много му харесва. Нямаме проблеми с обриви. Пак му дадох домат и нямаше реакция. Предстой чушката.
За ходенето - ходи само като го държа с 2 ръце, много е нестабилен още, въпреки, че напира....

И сега с въпросите - вашите зъбчовци хапят ли? Ради има само 4 зъба, но хапе много - в израз на радост и гняв. Направо взех да се притеснявам вече newsm78. Някой път изпада в едно такова състояние, неистово иска да хапе каквото докопа #Crazy, Дажее взех да си мисля, че аз съм виновна за това, защото постоянно го целувам и той хапе, мислейки си че целува, обаче той си различава целувка от хапане - като му кажа да ме цунка и само ме засмуква...

Хайде стига съм писала по ранни зори, че сутринта пак няма да ми се става Mr. Green
Целувки от мен и спящия Ради!

# 37
Мишеее, много е сладък. newsm62 (пу, пу) Heart Eyes

Мацки, днес никакви ви няма. Нали е неделя и го ударихте на почивка, май. Wink
Де да беше почивка.Цял ден чистене,пренареждане,водене на прохождащо дете......пълна програма.
Гудза,Андрес има такива нощни епизоди.Реве на сън та чак пищи и продължава около десет,петнайсет минути.Не се събужда обаче, което ни навежда на мисълта че са кошмари.
Не знам как и кога ще се отбиваме, ами че той не знае да заспива вечер без гърда, а и нощем си хапва или се успокоява така.
Румена,дано проблемите имат положително разрешение.Пожелавам ти по малко главоболия.
Любопитка,хайде оздравявай най после че доста си страда вече.
Момичета, аз съм по добре,благодаря ви за подкрепата.Лицето ми вече не е подпухнало,нито червено като домат нито ги има нетърпимите сърбежи.Сега обаче имам мноооооооооого пъпки.....направо все едно,че съм със шарка.Кофтито е,че утре започвам пак курса и ще се появя така,но това да ми е проблема Sad.А изследванията за алергия със сигурност ще ги правя.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА КАКИТЕ И БАТКОВЦИТЕ.

# 38
мише-жесток е малкия,дори е хванал такта Joy

Момичета това нощно пищене е било заради зъбките,имаме си два зъба и от горе Flutter С тези зъби в чудо се видяхме вече не исках да идва нощем,НОООО всичко свърши (ЗА СЕГА Joy)

# 39
  • София
Добро утро!

Честит имен ден на всички момичета, които носят някое от прекрасните имена Вяра, Надежда и Любов! Честит празник на София!

Как сте, дами? Навън времето е страхотно, така че ви пожелавам много разходки и игри днес.
Венци спи, но след малко момчетата, които ни правят изолацията ще го събудят и излизаме навън. Вчера му купих първите обувки, защото вече е доста стабилен и не може да ходи с буйките. Те остават за пантофи за вкъщи.
Да ви се похваля - Венци вчера е направил 4 крачки сам пред баща си, докато аз миех чиниите в кухнята. Кажете ми, каква е тази несправедливост? По цял ден съм с него, а той да покаже на тате какво може?
gudza, дано следващите зъбета излязат по-спокойно.
friki, пожелавам ти пъпките бързо да изчезнат. И аз съм имала такива проблеми с изривания по лицето от кремове и знам колко е неприятно.
AIR, радвам се, че израснахте толкова бързо алергията. И Венци ме хапе, даже понякога ме бие. Като му се карам се усеща и започва да ме гали. Не знам защо прави така, не мога да си го обясня.

Чао засега от нас! Приятен ден на всички!

# 40
Оп Мише и ние да не останем по назад и да се отчетем с един танцувален клип. http://www.zazz.bg/play:99d189ce

# 41
Здравейте момичета!
Болните бебоци бързо да оздравяват! Благун също се опитва да се разсополиви, от вчера му давам вит. С и сега ще го пратя при бабите. Дано да му се размине настинката на диванянко.
За общия рожден ден и на мен ми харесва датата 11.11. Хайде да се събереме пак, че отдавна не е имало срещичка.
На мен ужасно ми се спи, сега ще ходя да си подремна, а от утре пак съм на курс.
За отбиването - при мен стана с превръзки (4-5) дни и хапчета. Но моите гърди са си по-проблемни. Пиех бромокриптин, което е страшно кофти лекарство, но само първият път като глътнах половин хапче ми стана зле. Иначе пиех сутрин и вечер по половинка. Превръзките на са препоръчителни, освен в по-особени случаи, ако се правят, трябва задължително да е от някой, който е наясно как. Иначе могат да станат бели. Най-добре е само с хапчета. Сега нямам никакви проблеми с гърдите, като изключим, че заради втората бременност от 1 месец се чувствам в пубертета Crazy.
Ейрче, Благун също понякога като ме целува без да иска ме хапе. После му се карам, а той милият не може да разбере защо. Но се случва рядко, като цяло ми лепва едни хубави лигави целувки и се е научил да ме бори като мечка  Crazy.
Лек ден и  Hug!

# 42
Здравейте и от нас слънчев Бургас!  smile3548
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ  newsm51 !
 Калима[/b] аз съм от Бургас, обади се следващия път.
АИР и моят син понякога хапе и то нарочно и умира от радост. Шляпвам го леко по устата, но полза няма.
Днес е прекрасен септемврийски ден, ще има много разходки  Peace.
Ние сега вилнеем, но след малко ще спим и после  1swing Нашият сън през нощта също е много неспокоен и аз взех да се притеснявам доста. Незная на какво се дължи това.
Мише- Яни е страхотен. И ние когато чуем музика започваме да играем, даже понякога си и припяваме  Laughing.
Хайде спокоен следобед и приятни разходки !

# 43
  • Варна
Здравейте , момичета!
Аз съм по-добре . Пак си кашлям , но по-рядко , и нямам чувството , че ще умра , всеки път , като се закашлям . Бях обявила на мъжа ми , че явно ще се мре , той трябва да си намери друга да не остави Митко без майка . Сега му казах да спре да търси , засега се отлага умирането .  Joy
Големи танцьори са Яни и Кари . Димитър още не е хванал такта , но ако някой танцува с него на ръце , си умира от кеф .
АИР и моето диване много хапе . Ама хапе та хапе , предимно мен , по-рядко баща си  . И мнооооого рядко някой друг - евентуално баба си . Но когато си играем , си умира от кеф да се катери отгоре ми и да ме хапе . И като захапе , не пуска , а се хили и чака и аз да се смее . А мен ме болиии .  Sick
heart такива са те хитри малки човечета , влюбени в татковците . Като си дойде мъжа ми от работа , и се надават едни писъци , крясъци , подскоци , ако може ще литне . Така че съвсем нормално е на него да покаже колко хубаво ходи . Митко само на баща си казва , като го пита как прави кучето и колко голям ще стане . Сякаш баща му го е научил .  Crossing Arms
gudza дано вече спи по-спокойно и другите зъбки да са безпроблем .
Ние имаме 9 - по 4 отгоре и отдолу и един кътник някъде назад вляво , съвсем случайно го видях  tooth

# 44
  • Варна
Здравейте Hug
Днес бяхме на форумска среща в Морската градина и се видяхме с Калима, Коте и Маца, ама снимки нямаааа. Grinning Големи са сладури наборите. Heart Eyes Ема през цялото време не се спря (съответно и аз с нея Tired ), колко ли километра сме навъртяли... ooooh! Вече ходи доста добре, в събота ще правим прощъпалник. Mr. Green
За хапането - не ме хапе, по принцип е много любвеобилна и обича да се гушка и да ме целува (лигави Wink ), но за сега поне не хапе. Simple Smile
За таткото - влюбена е в него направо. Като се прибера той и светва от радост, колкото и да е кисела й минава и му се усмихва. Rolling Eyes

Мама Тони, и Кари е много сладка. Купонджийка. Sunglasses
Уф, така ми се спи, а имам да простирам, да мия чиниии... Tired Tired Tired
Хайде, до утре. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт